Page 14 of 31 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 462

Thread: ИТАЛФЕСТ 2012

  1. #196
    тъп и упорит koolio's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    София
    Age
    40
    Posts
    3,433

    Default

    Аз лично съм доволен от феста. Видях куп красиви коли на едно място, видях куп приятни хора, с които я се видим веднъж в годината, я не. Водещият беше много нива над предишни години, групата и репертоарът бяха супер. За мен трасето на майсторското беше доста интересно.
    Естествено, не ми хареса издънката с драга. Не знам от първа ръка каква е била причината, но ако наистина условието е било да има драг, но да не се оставят следи по пистата, това е несериозно. За мен лично и предполагам и за останалите зяпачи не е от такова значение дали ще има драг, но има хора, които са отделили много време и средства в подготовка за драга и вчера са били доста разочаровани. Затова е добре да се знае със сигурност ще има ли драг или не и ако има вероятност да стане проблем, да не се обявява. Ако причината е била във "free-racer" - ите, които се пускаха по пистата, поемам и своята отговорност, тъй като и аз се "изложих" няколко пъти с парахода.
    Съжалявам, че пропуснах вечерята, но след феста бях с адско главоболие.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

  2. #197
    незнаещ но предполагащ
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    sofia
    Age
    47
    Posts
    101

    Default

    ххахаха,типични коментари като за Алфа форум-едните доволни другите недоволни

    Това е обществено мероприятие и винаги предорганизационно,повреме и след края на събитието може да има проблеми независещи от организатори и лица спомагащи да се състои Феста.Познавам лично по голямата част от организаторите и смея да твърдя че са хора сериозни които са направили всичко по силите си да е на ниво протичането на събитие.

    Поста ми не е за да защитя някой а изразявам мнение че понякога се случват неща за които нито има време нито начин да се отреагира за да се нагласят нещата по вкуса на всеки му

  3. #198
    Старши Kuker's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    гр.София
    Age
    45
    Posts
    1,697

    Default

    Италфест-а е "цедката" на феновете на италианските автомобили.

    Искам да благодаря на стюардите, който си свършиха работата перфектно, и реагираха незабавно всеки път, без излишни въпроси и адекватно.Благодаря ви!

    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

  4. #199
    Карам бързо-паиииисе
    Join Date
    Jul 2005
    Age
    45
    Posts
    4,021

    Default

    Quote Originally Posted by mordohy View Post
    Аз не мога да повярвам че един гараж като Ърбън могат да направят една перфектна организация а 3 клуба не успяват да направят един италфест
    предлагам организаторите да погледат малко други организирани събития
    Разликата между гаража и днес е в културата на посетителите.
    Там всяко разпореждане се спазва стриктно. За всяко нещо се пита.
    Колко пъти се каза, хората да се махнат от опасните места на виражите и при паркирането
    Нъцки!
    Всеки беше безсмъртен или непукист.
    Каква организация искате, след като всеки си го местеше в противоположния крачол и правеше каквото си иска?
    При такава култура, каквато и организация да се направи, тя пак ще се провали в пропастта на простотията ни!
    Организацията предлага възможности.

    Останалото сами си го правим.[/QUOTE]

    ХАХАХ посетителите са същите , но им трябва организация ,като няма такава - е нормално да има анархия
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

  5. #200
    започва да се пристрастява
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Sofia
    Posts
    43

    Default

    Организатори въобще имаше ли?За мен не.Пак ще се обосновя.
    С официалното откриване на феста не чух никои да благодари за това че са ни приели и да приветства управата на летището.В случая ние благодарим те ни пожелават приятно прекарване.Това го прави всеки възпитан човек.След това да се каже програмата кое как следва и лека полека да започват нещата да се усъществяват конкурс оптичен тунинг силов тунинг.Ок аудио не ставало нямало нужната техника за оценяване.След това маисторско шофиране.Там някаде можеше едно дрифтче да организирате.След това приветстваите хората да посетят кетъринга и споменете че след като похапнат ги чакат демонстративни стартове на 20-30 коли (наи силните от присъстващите на феста примерно) мазератита имаше турбо коли можеше.Слагат се две момчета стюарди и не допускат никои на пистата и през това време си подготвя трасето за драга.А между впрочем драга щеше да представлява стартове без класове и тн -по реда на записалите се 1 срещу 2 , 5 срещу 6 ,35 срещу 36 ей така щяха да бъдат. Най на края си приключвате феста с развлекателни конкурсчета мис итал фест, рисунки на дечица, кола на итал фест 2012 и съм сигурен че недоволните щяха да са снижени до минимум да благодарим за гостоприемството на оправата и всичко да е цветно.И тази дама с късите панталонки нямаше да ни изгони така брутално все едно сме на някоя збирка за гонки и полицаите идват и гоня.

  6. #201
    Старши Kuker's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    гр.София
    Age
    45
    Posts
    1,697

    Default

    Вие не разбрахте ли, че всяко мероприятие се обявява от водещия - кога, как... в колко часа...?!Как преценихте, че драга ще започне когато вие решите?!
    Значи... вие си правите каквото си искате, а после някой трябвало да ви спре!Кой е малоумния в случая?Защо някой трябва да ви гони из летището и да ви обяснява че не може, като никой не ви е казал че може?!
    Някои мрънкаха, че са дали незнамсиколко пари, за да дойдат на Лесново и да си правят драг, а то нямало.Е... ти заради драга ли си дошъл на Италфест!?Друг не можел да чака повече и решил да си го направи в удобно за него време...

    Човека безуспешно се опита да покаже 15 пъти как се минава през трасето на Майсторското, ама или някой ще тръгне пред него, за да си вземе кебапчета, или някой "драгаджия" ще реши да навлезе в трасето, щото му е писнало да се "сурка".

    Ако зависи от мен... драг на Италфест няма да има!

    И... да, драга го спря управата на летището, а не организаторите.Организаторите се бяха погрижили да има драг, но не и Драгфест.Ако някой се е подвел по миналогодишни Фест... сори.

    Дупката на мястото на драга беше запълнена в програмата, но просто нямаше желаещи да участват!
    Мис Италфест нямаше, защото голяма част от посетителите стояха цял ден на паркинга, за да си гледат и показват собствените автомобили.Имаше регламент за Мис Италфест, но той беше вътрешен.
    Имаше програма, но без ваше участие нямаше как да се осъществи.

    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

  7. #202
    Член на клуба Член на клуба phoenix's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Варна
    Age
    45
    Posts
    760

    Default

    абе... чак се чудя дали да го напиша.
    Италфеста е събитие, където да се съберем и да се видим, не е нито само драга нито само паркинга. Програма може и да имаше, но аз чух водещия как обяви майсторското и дори определи последната някаква "смотана 146-ца" или нещо такова защото беше след 75-цата. Това са несериозни приказки. След майсторското микрофона млъкна. Каквото и да е било после, си остана доста вътрешна информация. Никой не разбра, че нещо ще се случва. Дори не чух уважаеми колеги и приятели, драга се отменя, поради такива и такива причини, заповядайте все пак на оптичния, олд фешън или ретро или на кебапчетата за половин час докато решим как да продължи мероприятието. Чакахме, чакахме, никой нищо и си заминахме. Какво стана с вечерята, нашите домакини казаха, че всеки ще си ходи в кварталните кръчми... не виждам някой да е снимал, танци, хора, пълни маси и наздравици. Не е редно така да свърши един фест. Преди имаше, на вашето внимание ето тази 33-ка заповядайте микрофона, кажете какви модификации сте правили..., и така всеки който реши да си представи колата... не е кой знае какво, но щеше да запълни дупката и хората нямаше да си заминат.
    Ние идваме от Варна... а хората си заминават вече
    Абе хубаво си изкарахме, не искам да критикувам, понеже на никой това не му е професия да води и организира фестове. Просто някой да беше дал някаква информация за да задържи хората щеше да спаси положението. както се казва "C'est la vie" или карай ве, нали сме добре.
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

  8. #203
    Старши Kuker's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    гр.София
    Age
    45
    Posts
    1,697

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    а........ре.
    Водещия съобщи, че драга се отменя в момента, в който се разбра окончателно че няма да има такъв.Отне някакво време за да се изясни ситуацията, но беше съобщено.На мястото на драга трябваше да има "Пит стоп", който водещия също обяви и покани гостите да се запишат, е... никой не се записа.
    Вечерята.... Вечерята беше с куверти и предварително записване, но до петък /21-ви/ имаше точно 5 потвърдени резервации, но само за вечеря.Това автоматично означава, че няма кой да ни посрещне в ресторанта при подобен интерес.Сигурно отново организаторите са виновни и за това?
    В София "почивка" в хотел е 25-30лв. .... няма как нощувката да струва толкова или по-малко.

    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

  9. #204

    Default

    Аз ще кажа че миналата година за първи път реших да отида на феста и заключението ми е:пълна пародия на някакво събитие,което не ме впечатли със нищо,пълна анархия като организация,Конкурсите:-също пародия,пълен смях,печелившите във конкурсите бяха избрани между членовете на клуба,вечерта,на 5 ракий и много аплодисменти,без дори да е имало конкурс и жури се раздадоха някави хвърчащи грамоти и така.............!!!
    Смешно е Жалко ...............Откажете се поне не се излагайте.,аз лично не бих посетил повече подобно събитие,оставам си фен сам за себе си и това е.

    Тази година разбирам,че не е било по различно,преди години поне пролетните събори се получаваха перфектно.
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

  10. #205
    Член на клуба Член на клуба phoenix's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Варна
    Age
    45
    Posts
    760

    Default

    Добре... ние всички сме виновни, че така се получи...
    За вечерята... очевидно мястото на феста си каза думата.
    Ако всички бяхме в хотел и партито в него, всички щяхме да се веселим, сега всички софиянци се прибраха, кой с главоболие, кой с неотложни ангажименти, всеки с неговите проблеми. ние бяхме готови и да останем и не става дума за една нощувка повече... просто всеки който питахме ми заяви, че си се прибира в тях или в неговата кръчма където си ходи всяка вечер. Сети се за всички останали фестове и сбирки някъде в страната. Дори да сме по-малко винаги веселбите продължават до сутринта... а в нашия случай до 15ч.
    п.с.
    мрън мрън, ама ти се прибра у вас и не даде една камара пари и два дена да обикаляш страната нали?
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

  11. #206
    Bolen alfist Majed_146's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Горна Оряховица / Ботевград
    Age
    42
    Posts
    412

    Smile

    Феста беше добре! забавлявахме се! и на отиване на връщане и по врем на Феста. Имам една молба към колегите организиращи майсторското... Дайте схема с елементите Мислим да потренираме малко за догодина


    Поздрави

    Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
    FIAT TIPO 1.6 DOHC

  12. #207
    Ventura garage Mury's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    София;кв.Бели брези
    Age
    42
    Posts
    10,437

    Default

    Само не мога да разбера какво му е на мястото на феста.Преди 4 години пак беше тук,но имаше прекрасна вечеря и мнооо бира в кръчмата на Мони,сега кво --------------------------- пак имаше организация,но никой не я уважи/вкл. и аз,но аз си имам причини/...............
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

    Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

  13. #208
    Болен алфист Kamen666's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Варна
    Age
    41
    Posts
    2,594

    Default

    Някой може ли да ме уреди с лепенка за прозореца....така и не успях да присъствам тази година.
    От тези жълтичките където пише годината и мястото на феста
    Ще бъда адски благодарен - плащам като арабин !
    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

  14. #209
    Най-бързата алфистка Член на клуба tsvety's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    София
    Age
    46
    Posts
    829

    Default

    Такива жълтички нямаше. Никой няма
    Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
    Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex love
    Alfa romeo 156 1.9 JTD 2005г. 140кс
    Alfa romeo 147 1.9 JTDm 2005г. 150кс +++
    Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

  15. #210
    Старши Kuker's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    гр.София
    Age
    45
    Posts
    1,697

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    п.с.
    мрън мрън, ама ти се прибра у вас и не даде една камара пари и два дена да обикаляш страната нали?
    Не... прибрах се днес следобяд
    А да засягаме финансовата част и кой колко е дал за феста е... малко несериозно

    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Page 14 of 31 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •