Alfa Romeo 147 1.9 jtd 16v 140кс.
Ние може би сме те подвели,защото се заговорихме за 156-ците.Както казах по-нагоре,може би при 147 ще е нещо подобно,но явно не е.
156 2.4 JTD SW 140-ex./ 147 1.9 JTDM 150-ex./ 159 2.4 JTDM SW Qtronic 200-ex./
GIULIA 2.2 JTDM 180 ZF8
Баш това се оказа - разхлабени клеми.Въобще не ми мина през акъла.Срам не срам нещо друго да питам : като е откачен акумулатора мога ли да си заключа пасажерска врата ? На дръжката на вратата имам някаква " тапа " на ключалката и не смея да я махна преди да се консултирам с форума.
Alfa Romeo 145 1.3 boxer 90hp 95г. - ex
Alfa Romeo 147 1.9 m-jet 150 hp 05г. - еx
от вътре заключваш пасажерската врата щом има тапа, на шофьорската врата предполагам има ключалка ,която да заключиш механично с ключа
_156_2,4_JTD_136hp_-EX
156 FL 1,9 JTD 115hp "05
колеги каква е тази част намираща се от дясната страна върху под калника горивото влиза в нея а ми се струва голямо за филтър.
А и между другото АР 156 1.8 ТС ИМА ЛИ ГОРИВЕН филтър и къде е??????
Благодаря предварително.
колеги от няколко дни съм писал но никои не отговаря може ли някой да ми каже каква е тази част че не я знам каква е а няма смисъл да пускам тема за това
това е филтъра за изпсарениятя от резрвуара,които биват изгорени по някое време,когато реши компа.
За бензиновия филтър е много веоятно да нямаш,филтрира се от цетката на помпата
alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
Колеги, има ли друг начин при смяна на ремъци и ролки да не се използват палци
Естествено, че има, НО на твоя отговорност
Аз си ги смених по белези.