Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 125

Thread: диагностика със android

  1. #1
    започва да се пристрастява dimi bs's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    burgas
    Posts
    87

    Default диагностика със android

    Колеги купих си таблетче с андроид 4.0 и оттогава ме чопли това с диагностиката.много съм бос с компютрите ама ако не е сложно смятам че ще се справя.ако някой се е занимавал нека сподели
    156 2.4 JTD sportwagon 140hp 2000

  2. #2
    Болен алфист BO's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    София
    Posts
    2,206
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

  3. #3
    Запален алфист Spunky's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Пловдив
    Posts
    288
    Alfa Romeo 147, 1.6 - 120hp (ГИ - Emer Frank Plus OBD)

  4. #4

    Default

    https://play.google.com/store/apps/d...lfaOBD.AlfaOBD
    Аз това приложение го намерих кракнато в Blackmart Alpha.Но дали е работещо не знам.Трябва да се набутам с някои лев за въпросното блутут устройство за да разбера.
    http://www.ebay.com/itm/Auto-ELM327-...item4855da1a4b

  5. #5
    фантомас с бирено шкембе Yavor's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Хасково
    Age
    43
    Posts
    1,232

    Default

    Приложението е прекрасно, работи та се къса. Само обаче не може през блутут шитните да чете еърбеговете, само екуто вижда. Трябва да си вземете адатор с wi-fi за да чете всичко. Аз лично от половин година насам имам адаптор и си барникам за кеф. Най малкото мога да чета и чистя грешки. Даже няма нужда телефона да е силен.
    Ползвам същото приложение - AlfaOBD и един китайски блутут адаптор за 10долара от ибей.
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

  6. #6
    Старши алфист Drag0's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    София
    Age
    36
    Posts
    786

    Default

    Моя ELM 327 bluetooth пристигна днес от Китай. Тези дни ще пробвам да го вържа с телефона.
    ...

  7. #7

    Default

    Аз точа лиги по тея адаптори.http://www.ebay.com/sch/i.html?_trks...at=0&_from=R40
    Мисля,че вършат работаа.Но нека някой по вещ да се изкаже по въпроса.

  8. #8

    Default

    Веднъж пробвах с такова устройство, не успях да се свържа с еку-то. Мисля, че става само при CF3, но не съм сигурен.

  9. #9
    Старши алфист Drag0's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    София
    Age
    36
    Posts
    786

    Default

    Моята е CF2 и скоро ще разбера дали работи с тях.
    ...

  10. #10
    фантомас с бирено шкембе Yavor's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Хасково
    Age
    43
    Posts
    1,232

    Default

    Quote Originally Posted by juliano155 View Post
    Аз точа лиги по тея адаптори.http://www.ebay.com/sch/i.html?_trks...at=0&_from=R40
    Мисля,че вършат работаа.Но нека някой по вещ да се изкаже по въпроса.
    Трябва да стане, няма причина за обратното!
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

  11. #11

    Default

    Quote Originally Posted by Drag0 View Post
    Моята е CF2 и скоро ще разбера дали работи с тях.
    И да пишеш какъв е резултата.

  12. #12
    започва да се пристрастява dimi bs's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    burgas
    Posts
    87

    Default

    През wi fi kak работи понеже табчето е без bluetooth как се получава връзката
    156 2.4 JTD sportwagon 140hp 2000

  13. #13
    фантомас с бирено шкембе Yavor's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Хасково
    Age
    43
    Posts
    1,232

    Default

    Quote Originally Posted by dimi bs View Post
    През wi fi kak работи понеже табчето е без bluetooth как се получава връзката
    Джаджата се прави на мрежа с която се конектваш.
    Има си парола някаква - обикновено е описана в инструкциите за експлоатация.
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

  14. #14
    започва да се пристрастява DobriRq's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    99

    Default

    Колеги и аз отдавна съм се навил за такова адапторче, има ли начин да си го закупя от магазин в БГ или трябва да поръчвам от e bay?

  15. #15

    Default

    Quote Originally Posted by DobriRq View Post
    Колеги и аз отдавна съм се навил за такова адапторче, има ли начин да си го закупя от магазин в БГ или трябва да поръчвам от e bay?
    Ето ти две обяви от преебалника -

    http://prodavalnik.com/u-vo-za-avtom...obd2-i30509135
    http://prodavalnik.com/elm327-v1-5-b...able-i30531279

Page 1 of 9 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •