Serres Racing Experience 2013 - II
Организатор: БМВ Клуб България и "Tinki Winki Motorsport" Време: 1 ноем 9:00 - 1 ноем 18:00 Място: Серес, ГърцияОтново се очаква известно участие от италсектата.....
Serres Racing Experience 2013 - II
Организатор: БМВ Клуб България и "Tinki Winki Motorsport" Време: 1 ноем 9:00 - 1 ноем 18:00 Място: Серес, ГърцияОтново се очаква известно участие от италсектата.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Ако не ми мине черна котка път, ще дойда да гледам и да подкрепям итал-машините
Само ти ли ще караш от "нашите" ?
Last edited by digitalundgrd; 21-10-2013 at 19:24.
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
МEGANE RS CUP ''20
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Мне, още ще има.......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
а след нас в събота и неделя ще карат и БФАС.... тъкмо ще видим времената им..
дано да е хубаво времето
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Пожелавам хубаво време, много кеф и всички да се приберете без проблеми!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
нашествие на Русенски ланчи се очаквало.....
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Тва е добре, трябва да се даде отпор на множеството бе ем вен-ца.....
Вие хубаво се гласите ми дали бмв-джиите ще Ви искат![]()
156 2.4JTD 136+ PS
То не е БМВ дей, а тракдей.....никой не пита.......
истината е, че както ние поканихме Ники Минков и Лотусджиите така този път и нас ни поканиха
---------- Post added at 07:47 ---------- Previous post was at 07:46 ----------
това не е точно така, но на практика е така
---------- Post added at 07:48 ---------- Previous post was at 07:47 ----------
ами кажи каква е истината, че бая саби се извадиха срещу ланчиите... а на мен примерно силите няма как да ми стигнат да защитавам и вашата състезателна чест.
Феро Фазомеро по-може, само дано е хубаво времето
То вярно, че Ники Минков се хапе със Софийските Ланчии от много времеАма за нашите тук никога не сме казвали, че ще ходят на Серес, първо защото излиза доста скъпичко удоволствие, над 1000лв е, и второ защото просто не са готови колите, то щях да съм пуснал дино графиките ако бяха
.
Единственото вярно от писанията там е, че червената е с френски номера
Та тя скоро ще е готова за диното, а черната дето ще е по-засилена понеже ще има и яка кутия, ами нея ще и разглабям мотора из основи, ще махам баланс валове, нови лагери понеже не ми хареса налягането много, мотора и е правен незнайно кога и как, и трябва да се види дали има всичко необходимо вътре за тая сила дето я искаме да я изкара.
И другото е, че тия коли няма да се карат със сликове дори и на Калояново да се изкарат, просто не си струва риска от чупене на трансмисията при тия сили, иначе относно каране, могат да карат хората.
Ето примерно как кара собственика на жълтата и червената при положение, че за пръв път седна на моята кола, а неговата жълтата тогава си беше на стокови коне, тоест нищо общо като сила и поведение
http://www.streetfire.net/video/drive-test_721161.htm
Мисля ,че като за пръв път е доста добре
ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
Alfa Romeo 145 3.0V6
Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6