Не мога да не се възмутя!!!!
Това вече е недопустимо!!!!
https://www.ataka.tv/видео/сидеров-р...-г-c12222.html
п.с. Това клипче трудно го намерих.
Днес беше във фейса и после изчезна.
Сигурно е случайно.
Не мога да не се възмутя!!!!
Това вече е недопустимо!!!!
https://www.ataka.tv/видео/сидеров-р...-г-c12222.html
п.с. Това клипче трудно го намерих.
Днес беше във фейса и после изчезна.
Сигурно е случайно.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Ако е това видео, което си мисля съм на 100% съгласен с теб. Не мога да разбера как и кой допуска някои хора да се изказват толкова крайно и нагло и да продължават с пълни сили да бъдат толкова отвратителни колкото са си по принцип. С всеки изминал ден се отчайвам все повече от живота в нашата мила родина и се плаша за бъдещето на децата ми, които още не са се родили.
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),155-(1.7 TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo), 159-(2.4 JTDm)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Споко, свалил съм го, няа са затрий.
Що са нервиш ний сме суверенна държава според Плевню - http://www.flagman.bg/article/86490 като такава изпълняваме по свое желание чуждо желание.
По некой път седа и си мисла, а по некой път само си седа...
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Първо посланиците биват поканени от българския парламент да участват в дискусията (не коментирам дали това е правилно или не). После същите тези лица биват порицани от Сидеров затова, че се месят във вътрешните дела на суверенна държава.
Горките посланици!
Не можеше ли направо Волен да стане и да ги нашамари, както той най-добре си знае?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Не мога да не споделя "възмущението" ти. Тоя "ненормалник" да си мисли, че сме суверенна държава и така да ни изложи пред чужденците.
Тия пък от Атака да си крият клипа само на тяхната страница.
Лоши, лоши хора. И никакви "бежанци" не щат...
Не е ходил на курсове при пРецедента та да се научи как се "пляскат" чужденци.
Alfa Romeo 1.9 JTD 00
Правилни неша казва, само че това трябваше да се каже не пред посланниците които са поканени, а на нашите мизерници. А и самият казващ е един от мизерниците![]()
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Айде да вдигна молко темата.
Та какво мислите по въпроса за новия "златен пръст"?
Alfa Romeo 1.9 JTD 00
Кой той?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Нещо като това...
Нямаше как да не го постна
![]()
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Мани мани, за малко съм изтървал срока щях съм кандидат за общински съветник, оня ден да бех го срещнал тоя и са нямаше са говори с мене.....тамън преди малко баш от кухнята научих едни работи за едни детски площадки и центрове за фелосипеди дет мязат на курник....а като разбрах и кого са включили в листата от тая партия......еми няма как да стане промяна в тоя град.....за образование и опит някакъв не става въпрос, иде реч колко можеш да докараш като избиратели и какви познати имаш.