Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 62

Thread: Междене 08.10.2016

 1. #31
  Запален алфист Член на клуба Събев's Avatar
  Join Date
  Nov 2006
  Location
  Димитровград/Европа
  Posts
  498

  Default

  Quote Originally Posted by BillyBoy` View Post
  Имаш пълната информация от 2007-ма досега доволен ли си?А кои защитавам и кои не това си е моя работа,а щом го правя значи има защо,след 9 години и половина тук а и не само тук съм си направил някаква равносметка,а нещата са видни.Отзиви има има не съмо тука ами и във феисбук,във феиса и със снимков материал ама щом отново го поставяш това под съмнение,ще почна и аз да го приемам като заядливо от твоя страна към организаторите на Междене.
  Не ме разбираш правилно, вече съм видял отзивите! Аз се радвам че се е получило това мероприятие на Междене, писах и по-рано че за съжаление нямах възможност да присъствам! Надявам се за догодина пак да го има! За феста ми е ясно че върви към по-лошо в последните години! Няма какво да спорим повече, достатъчно оцапахме темата! Мисля че приключихме с това!
  Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

 2. #32
  Болен алфист BillyBoy`'s Avatar
  Join Date
  Mar 2007
  Location
  село Крумово
  Age
  41
  Posts
  1,599

  Default

  Quote Originally Posted by Събев View Post
  Не ме разбираш правилно, вече съм видял отзивите! Аз се радвам че се е получило това мероприятие на Междене, писах и по-рано че за съжаление нямах възможност да присъствам! Надявам се за догодина пак да го има! За феста ми е ясно че върви към по-лошо в последните години! Няма какво да спорим повече, достатъчно оцапахме темата! Мисля че приключихме с това!
  Разбрах те.Така е.
  АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

 3. #33
  Старши алфист Sm0k's Avatar
  Join Date
  Oct 2008
  Location
  Велико Търново / София
  Age
  34
  Posts
  650

  Default

  Quote Originally Posted by kolchev View Post
  То не е среша то си е първи събор на италянските марки. https://www.facebook.com/events/295033957526907/
  Абе немам нищо против събора на Междене, ама верно никой не отговори кое точно му е първото, като национални срещи, събори, фестове и други мероприятия на италианските марки има от над 10 години. И как е "събор на италианските марки", като Алфа, Фиат и Ланча не са единствените италиански марки, на къв принцип са избрани и т.н.

  Quote Originally Posted by kolchev View Post
  ...Ей аман от ШОПИ дето си мислят че цяла България им е все нещо длъжна.
  Абе хубаво, ама шопите дето цяла България им е длъжна идваха до Пловдив две години подред, ходиха 2009-та на Междене, ходиха до Сливен, Хасково и т.н., а един други дето не са "шопи" всяка година мрънкат, че феста не е в техния град, все едно цяла България им е длъжна да им го организира пред вратата щот не им се пътува

  И не мога да разбера що пък трябва непременно в централна БГ. Според мен е хубаво да се мести. Наскоро един колега ми разказва, че миналага година румънския фест (който се мести, а Румъния има по-голяма територия от БГ) бил почти на границата с Украйна. И хората пак отишли. Сега тия дето приказват за "шопи и софиянци" така ще кажат и "тъпите мамалигари", ама тъпите мамалигари могат, а пък ние не можем

  И в тая тема до момента наистина виждам единствено разделителни линии и жлъч - софиянци, лизачи на КАРБ, каймака на не знам кое. Какъв е смисъла от това нещо?
  Ок - имало е среща на Междене, има много хора дето са били и на Италфеста и на Междене, никой никого не е изгонил от форума щото е бил на едната среща па не е бил на другата, нито пък някой който не му харесва тука го държат насила. Аз не виждам къв е проблема Пък ако някой толкова не може да живее на едно място с тия дето са били на другата среща, а не са били на тая дето той е бил и на него му харесва, да разцепва форума и да се свършва, то конкуренцията ше покаже кой крив кой прав, ама нема смисъл да се дърляме
  Last edited by Sm0k; 10-10-2016 at 13:31.
  Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
  Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

 4. #34
  Alfa 155 Fanclub-Bulgaria Alfa User's Avatar
  Join Date
  Jul 2005
  Location
  Пловдив, BG
  Posts
  4,405

  Default

  Quote Originally Posted by Sm0k View Post
  ...
  Чудесно го каза колега, но нали се сещаш, че масата "анти-фенове" няма да прочетат поста ти до край, или ако случайно успеят - няма да разберат какво искаш да им кажеш!
  Много хора призоваха да се спре с това оплюване - от страна на клубните фенове аз такова поне не виждам, даже напротив - пишат си хората, че е добре да има и други сбирки, и никой не обижда и не оплюва.
  Не така обаче се държат "феновете" от Тъмната страна - за тях всичко освен събора им е "излагация", "манипулация" и "фалшива история" ...
  Простено да им е - все пак те не бяха на Феста, за да видят какво и как е било, и да си вземат поука че всички фенове трябва да имат еднакви цели и мислене

  Аз лично се рвадвам, че всичко на Междене се е получило добре и без проблеми! Щях да съм там, ако не беше една друга благородна инициатива на мои любими приятели и фенове от Клуба, която се оказа по-важна - не заради драг, дрифт или други ла*на, а заради всеобщ многоуважаван приятел и невероятен фен!!!
  Да ни е жив и здрав, та да ни събира не само по притеснителни поводи!!!
  155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
  Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

 5. #35
  Старши алфист Sm0k's Avatar
  Join Date
  Oct 2008
  Location
  Велико Търново / София
  Age
  34
  Posts
  650

  Default

  Quote Originally Posted by Alfa User View Post
  ... масата "анти-фенове" няма да прочетат поста ти до край, или ако случайно успеят - няма да разберат...
  Знам, ама кво да направя - който го мързи да прочете, значи не му пука чак толкова или си знае само неговото мнение - и в двата случая не можем да го вкараме насила в разговор, а и няма смисъл

  И аз забелязвам, че едната страна е по-толерантна и никой не е плюл по събора на Междене, а пък дргугата залита към обиди, за които не виждам основание, ама тва е положението.
  Просто ако искаме нещо да се подобрява трябва толерантност от всички, хейта няма да помогне на никоя от страните. Ама сигурно си прав де, че няма да се рабере - за много хора конструктивния разговор без да се плюем е за педерасите
  Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
  Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

 6. #36
  Пай се ... Zlobich's Avatar
  Join Date
  May 2013
  Location
  София
  Posts
  1,047

  Default

  Като човек с регистрация от няколко години,не посетил нито една сбирка,фест,трак,драг и тнт. забелязвам същото което казваш колега.

  -----------
  Пай сеее ...
  Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

 7. #37

  Default

  Момчета, хайде да ви водя в бъбривия раздел.
  Радвам се, че мероприятието се е получило добре, но наистина е безсмислено да участвате в тоя диспут с бодрата смяна.

  Да си ходим оттатък.
  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
  My Red Love
  AR 145 1.4 TS - ex

 8. #38
  гинеколог любител mirchozo's Avatar
  Join Date
  Jun 2008
  Location
  Добрич
  Age
  36
  Posts
  3,142

  Default

  Хора, никой не плюе никой, поне не вярвам да е злонамерено. Нещата стоят така: фест до последно не се знаеше ще има или не, та 2ма пичаги решили на свой гръб да организират нещо. Евала за което, момчетата са свясни, запознах се лично с тях и им стиснах ръцете. Няма лошо. Нищо обещано нямаше, нищо кой знае какво и не се получи, но 100на коли се събрахме, който иска покара малко, начеса си крастата. Аз лично не видях някой недоволен, въпреки студа и вятъра които не спряха почти пре з целия ден.
  Сега относно Италфеста в София, аз лично не дойдох защото се почувствах обиден, до последно нищо и извднъж хоп, на Метро в София с нищо кой знае какво организирано откъм хотел и празнична вечеря, е за какво да бия 500+км, като дойда ще съм каталясал, следобяд наобратно, НЕ..., мерси...Сега колко е било яко, вие си знаете, но с това отношение занапред към феновете не се чудете че ще има и други ентусиасти които ще се опитат да направят нещо. Приемете го като градивна критика и си вземете забележка.
  Пс Дочу се за някакви телефонни разговори, няма да ги коментирам, но не ви прави чест...
  Станалото станало, мача е свирен както се казва.
  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
  Горе главата, нищо че е празна...

 9. #39
  Lupi the bad wolf Член на клуба Grigor's Avatar
  Join Date
  Jul 2005
  Location
  Sofia
  Age
  40
  Posts
  1,696

  Default

  Според мен всеки трябва да прочете поста на Sm0k ( 3-4 поста над моя...).

  И като го прочете целия, но не е сигурен че го е разбрал... пак да го прочете...

  - Феста през годините е обикалял България - Факт!
  - Фест се знаеше че ще има достатъчно преди датата - Факт!
  - Причините да е в София мисля че бяха казани много ясно на всички (въпреки че при системата за ротация не е нужно да се дава обяснение защо в голямото село... както не се е давало обяснение за Хасково, Калояново и т.н.)

  Нали се сещате че нито един фест досега не е отговарял на личните изисквания на всички... винаги ще има "преебани" фенове, които трябва да минат Х километра.

  И сега отиваме до момента на истината... при положение че не ни пасва дадено нещо (в случая локацията на феста) какво можем да направим ?
  Аз виждам два варианта:

  - Лесен: елементарен, неизискващ мисъл и каквато и да е ангажираност и или лоялност към колеги, марка, традиция - да хейтим на воля, да правим алтернативки, да "пунтираме" будна съвест и бунтарски възгледи...

  - Труден: Да се опитаме да се поставим на мастото на колегите, които (4-5 човека + 10-тина помагачи) трябва да направят густото на 300-400 или повече автомобила и посетители, колеги които трябва да се пазарят с спонсори, собственици на терени , да правят бюджети и разчети... цялата идиотщина на една организация.
  Продължаваме с жертвите на трудния избор: За да става по-добре клуб, форум, фест зависи изцяло от нас, не от съседа с голфа (нищо лично), трябва да станем членове, трябва да се запознаем с другите членове, трябва да чуем техните идеи, да дадем свои... ако се налага да ги аргументираме... да приемем ако не им харесат, да избираме управителен съвет, да сме част от семейство, а не свободни атоми бунтари.

  Всеки си избира пътя, книжки и глави на раменете имате всички и само от вас зависи какви хора ще сте в клуба, форума и реалния живот и какъв пример ще давате на другите.
  2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
  GSM: 0888 520 600

 10. #40
  БКАР - тиняк извейняк Член на клуба pa4ito's Avatar
  Join Date
  Oct 2007
  Location
  София
  Age
  46
  Posts
  832

  Default

  Quote Originally Posted by mirchozo View Post
  ...
  Пс Дочу се за някакви телефонни разговори, няма да ги коментирам, но не ви прави чест...
  А защо "разговарялия по телефона" не каже право куме в очи "Обади ми се лицето Х и ми каза следното....", ами се подхвърлят разни неща и тук и във фейса? Лично аз бих постъпил точно така. Защото това, което в момента се прави намирисва силно на изява от форума на мамите - агенция ЕЖК(една жена каза)....
  145, 1.6 boxer
  156, 2.4 JTD - ex
  Giulietta, 2.0 JTDm

 11. #41
  Запален алфист kolchev's Avatar
  Join Date
  Jun 2008
  Location
  Павликени
  Age
  37
  Posts
  238

  Default

  Колега Sm0k от 2008г.карам Алфи и съм пропуснал само един Италфест в Хасково 2010г и тази година разбира се. Независимо къде са, на колко километра са на писта или на поляна. 2012г на Лесново може да се каже че събора също беше в София, но какво беше помниш ли? Чакай че май теб те нямаше там. Май не си разбрал защо е недоволството на голяма част от феновете на марката, някой от тях са фенове и много преди мен. Недоволството е не толкова от мястото ,а начина по който се скалъпи феста. Месеци наред мълчание и един месец преди събитието хоп инфо паркинг в София. Просто очевидно отбий номер, колкото да го има феста за протокола. И в този момент двама човека решават да направят нещо и ето те са самозванци извън нормите и порядките на КАРБ. Обаче и те го организираха за по малко от месец. Ай че ми идват нерви.
  Alfa 156 1,9 JTDAlfa 146 1,3 BOXER
  LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
  Alfa 75 2.0
  EX

 12. #42
  Alfa 155 Fanclub-Bulgaria Alfa User's Avatar
  Join Date
  Jul 2005
  Location
  Пловдив, BG
  Posts
  4,405

  Default

  А ти колега, знаеш ли, че Феста беше организиран пак за месец от също двама човека... да не кажа директно "жени" ... И че тия две дами се справиха страхотно напук на всичко!!!
  А до колко беше отбий номер - нямаш право да говориш така, защото не си видял ония 315 коли, които присъстваха!!!
  Нерви си се колкото искаш, ма сте малко смешни вече...

  Григор ви го написа повече от прекрасно ... стига да можете да четете де ... Но предполагам,не ви е удобно, нали?

  И после .. по повод скалъпените "обаждания със заплахи" от страна на клуба - защо никой не излезе публично да каже кой му се е обадил и какво е казал???
  Или това е поредната миризлива партенка, за да си оправдаете пуберския бунт???

  Или заставате като мъже пред всички, и си казвате всичко ... или се скривате в мишата дупка, от която изпълзяхте, и не се обаждате повече!!!
  Last edited by Alfa User; 11-10-2016 at 00:05.
  155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
  Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

 13. #43
  Старши алфист Sm0k's Avatar
  Join Date
  Oct 2008
  Location
  Велико Търново / София
  Age
  34
  Posts
  650

  Default

  Quote Originally Posted by mirchozo View Post
  Нещата стоят така: фест до последно не се знаеше ще има или не, та 2ма пичаги решили на свой гръб да организират нещо. ... Пс Дочу се за някакви телефонни разговори, няма да ги коментирам, но не ви прави чест...
  Ако правилно помня развитието на тоя фест във фейсбук, нещата не стоят така - идеята се появи и момчетата се хванаха СЛЕД като разбраха за Италфеста, щото не им хареса локацията и програмата (че нямало драг). Ама може и аз да греша, питай ги тях. И тва "не ви прави чест" като го казваш, сигурен ли си че е наистина, щото казваш, че е дочуто - ако се окаже, че не е така кво правим с честта?

  Quote Originally Posted by kolchev View Post
  ...2012г на Лесново може да се каже че събора също беше в София, но какво беше помниш ли? Чакай че май теб те нямаше там...
  Недоволството е не толкова от мястото ,а начина по който се скалъпи феста. ... Просто очевидно отбий номер... Ай че ми идват нерви.
  На Лесново 2012-та бях. Ще те помоля все пак да не се изказваш хипотетично с "май" къде не съм бил, щото не сме се разбирали да ми пишеш автобиографията и мемоарите Лесново тогава ми хареса, на мен лично, а и на други хора. На доста не им хареса - и тва е ОК. Как да решавате проблема, когато вкусовете ви се разминават с на други хора (ако това изобщо е проблем) - Григор ви каза - има лесен и труден начин А ти на Метро беше ли да видиш крайния резултат и тогава да кажеш дали е било "очевидно отбий номер" или и ти си като тия дето като гледат трейлъра е излишно разхищение да си купят билет за филма?
  P.S. Тва че ти идват нерви - разбираемо е, на всеки се слчува понякога, ама не е нито мой проблем нито на форума
  Last edited by Sm0k; 11-10-2016 at 01:35.
  Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
  Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

 14. #44
  Запален алфист kolchev's Avatar
  Join Date
  Jun 2008
  Location
  Павликени
  Age
  37
  Posts
  238

  Default

  В спора се ражда истината. Не съм бил на Метро, но и никъде не съм казал че е бил лош феста и че не е имало посещаемост, така както никой не казва че е било лошо на Междене. Затова най разумно е да се постигне ОБЕДИНЕНИЕ.
  Alfa 156 1,9 JTDAlfa 146 1,3 BOXER
  LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
  Alfa 75 2.0
  EX

 15. #45
  гинеколог любител mirchozo's Avatar
  Join Date
  Jun 2008
  Location
  Добрич
  Age
  36
  Posts
  3,142

  Default

  От кое семейство бе Гриша, сещаш ли се колко кадърни хора вече не искат да са част от това семейство, а си бЕха членове и фенове. Аз в случая като съм от на майната си, мислиш ли че имам време и средства да ходя по мероприятия свързани с управата ?

  За мен нещата са прости и постижими, просто трябва по с време да се случат нещата. Да се обяви отрано къде ще е феста, хотелска база, вечеря и т.н. 1месец преди това краен срок за записване и потвърждаване. Всеки да си вземе нещата от рано и да си знае. Толкова ли е трудно? Цяла година имате да умувате за да ги наредите.
  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
  Горе главата, нищо че е празна...

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •