Колежки и колеги,
Те тоя се подиграва не само с нас, а и с нашите деца. Ето защо прочетете ТОВА и ако от вас има някой с достатъчно власт и възможности, дайте да поставим на място този из..д. Аз също мога да помагам с инфо и документи
Колежки и колеги,
Те тоя се подиграва не само с нас, а и с нашите деца. Ето защо прочетете ТОВА и ако от вас има някой с достатъчно власт и възможности, дайте да поставим на място този из..д. Аз също мога да помагам с инфо и документи
Last edited by Alex_26; 21-12-2016 at 09:16.
Много си кръвожаден бе! Птрво му искаше главата, сега го искаш на кол.....
Имай малко търпение. Скоро Слави Трифонов ще е премиер.
Тогава ще се нагледаш на набучени на кол. Ще стане досущ като в имението на Влад.
А, да, внимавай с какъв цвят пишеш. Тука и минотаври се навъртат.
НЯМА ТАКЪВ НАРОД, Продължаваме Простотиите, Бързо Се Прецакваме.
Да платим на ИДИЛ и да взривят парламента....ние като не можем нищо да направим.....едно време ни бяха запушени устите,нямаш право да гъгнеш....сега са ни вързани ръцете...направиш ли нещо,оставаш без работа...
Вместо за избиват мирни граждани....да опукат едни 240 мирни свине.....мамицата им долна
156 2.4 JTD SW 140-ex./ 147 1.9 JTDM 150-ex./ 159 2.4 JTDM SW Qtronic 200-ex./
GIULIA 2.2 JTDM 180 ZF8
Сват ,бре.....къде отиде ......млад съм за тъст![]()
156 2.4 JTD SW 140-ex./ 147 1.9 JTDM 150-ex./ 159 2.4 JTDM SW Qtronic 200-ex./
GIULIA 2.2 JTDM 180 ZF8
Last edited by ivan dimitrov; 21-12-2016 at 20:09.
Хаха то сегашното праителство е цялото за сваляне точно като Чеушеску
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Той свършекът на светът, за 2012- та беше обявен. Не вярвам взривяването на една сграда, па била тя и с историческа стойност да доведе до чак такъв катаклизъм. Точно по същият начин - не вярвам физическото унищожаване на шепа народни представители, да подобри съществено ситуацията. Въпреки че се сещам за подобни примери.
Очаквам всеки момент някой патриот да поведе "революцията". Обаче и в революциите не вярвам нещо.
Иначе казано - имам проблем с вярата, тия дни.
Проблемът с вярата е още от Самуилово време
---------- Post added at 04:54 ---------- Previous post was at 04:53 ----------
Друже, нашето кметство не е по-назад. Фандъкова пролет не прави. Всички шефове на нечастни болници са същата история