Здравейте колеги,

първо се извинявам, че пускам темата тук, но не съм сигурен кой раздел е най-подходящ, за което моля да бъда извинен.
Та по същество. Както повечето от вас може би са забелязали вече във Фейсбук, решихме да организираме една добра инициатива, по събиране на средства, с които в края на годината да закупим необходими продукти (храна, дрехи, играчки и т.н.), които да дарим на някой дом за сираци.
За целта с колегите Атанас Борисов и Камен Кирилов открихме банкова сметка във Fibank, която да служи за набиране на средства.
Идеята е в края на годината дружно (който има желание разбира се) да се вдигнем, и да посетим избраният дом за сираци и да зарадваме дечицата.

Сметката за дарения е както следва:

IBAN: BG53FINV91502017052771

С цел сигурност никой няма право да тегли пари от сметката без присъствието на другите двама, като аз (Огнян Петранов), имам онлайн достъп до сметката и поемам ангажимент всяка седмица да пускам тук и във фейсбук информация за набраните до момента средства, както и мога да предоставям пълно извлечение за всички транзакции, в случай, че някой не вярва в добрите ни намерения.

ПП: Ако някой от админите сметне, че мястото на темата не е тук, то моля тя да бъде преместена.
ПП1: Ефектът от този пост може би ще е по-добър ако темата бъде закачена като "важна", за да могат повече хора да я видят.
ПП2: Нека всички заедно направим коледата на няколко деца по-добра!