Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40

Thread: WinCE срещу Android Мултимедия

  1. #16
    Запален алфист
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Пловдив
    Posts
    466

    Default

    Ти видя ли, че това е 1DIN?

  2. #17

    Default

    Quote Originally Posted by GAlt View Post
    https://www.aliexpress.com/store/pro...70db1f18bKHf44

    ето това напазарих, поне няма да му плащам мита и ддс-та. За универсалните, не е много готино, защото горе долу пак излиза същото, ако искаш да ти работи мултиволана и кошницата за него. Отделно, ако имаш blue&me, като мен, ще трябва да го местиш и става сложно.
    От Китай ли го поръча или от Германия,защото като гледам май ще излезе едно и също като пари, от Китай имаш безплатна доставка но най вероятно ще платиш мито,а от Германия ще платиш за доставката, но няма да платиш мито??
    Според мен излиза едно и също като сума?? Единствено ще пристигне по бързо от Германия.

  3. #18
    Запален алфист
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Пловдив
    Posts
    466

    Default

    Не е само мито. Плаща се и ДДС, когато е над определена сума. А в случая, става дума за скъпа пратка. То и за това, имат складове в ЕС.

    ---------- Post added at 13:03 ---------- Previous post was at 13:00 ----------

    Да не забравим и разсправията по митниците, документи и глупости, за да си освободиш стоката. Не си заслужава, ако можеш да я поръчаш от слад в ЕС. Ако сумата е под 16 долара, тогава може и от Китай.

  4. #19
    започва да се пристрастява
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Stara Zagora
    Posts
    71

    Default

    Quote Originally Posted by talaz View Post
    От Китай ли го поръча или от Германия,защото като гледам май ще излезе едно и също като пари, от Китай имаш безплатна доставка но най вероятно ще платиш мито,а от Германия ще платиш за доставката, но няма да платиш мито??
    Според мен излиза едно и също като сума?? Единствено ще пристигне по бързо от Германия.
    За това ти отбелязах, че когато го поръчах аз, явно имаше някаква промоция и цената беше друга. Сега май пак е...виж:

    https://www.aliexpress.com/item/Andr...311.0.0.mgwCl3

    на 502лв. ми излезе, което мисля е добре впредвид че ще дойде и за 3-4 дни...

  5. #20
    започва да се пристрастява
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Stara Zagora
    Posts
    71

    Default

    Така...добичето пристигна. Сега първите ми впечатления са доста добри. Добре работи, звук малко по-добър от оригиналния. Още не мога да се оправя с настройките по CAN за волана и информацията която трябва да показва, но и това ще стане. На първо време си струва на тая цена, за който се е засилил да взима.

  6. #21

    Default

    Точно ли пасва в дупката на оригиналната навигация??
    И какви са вариантите да се монтира USB фаш памет изкарва се кабел от някъде или??

  7. #22
    Запален алфист
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Пловдив
    Posts
    466

    Default

    Браво, да му се радваш много.
    Това за CAN, може да ти се наложи да ползваш някакъв преходник или нещо допълнително. Че нашите алфички, са малко своенравни.

  8. #23
    започва да се пристрастява
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Stara Zagora
    Posts
    71

    Default

    Quote Originally Posted by talaz View Post
    Точно ли пасва в дупката на оригиналната навигация??
    И какви са вариантите да се монтира USB фаш памет изкарва се кабел от някъде или??
    Точно пасва, но в дупката на оригиналното радио, аз бях с радио не с навигация. Нейната дупка е по голяма. Флашката може да се изведе в жапката. Аз мисля да си карам с SD картата, навито си има 2 слота така че няма проблем.

    Това за CAN, може да ти се наложи да ползваш някакъв преходник или нещо допълнително.
    Тя си идва с преходник, и за сега увеличение и намаляне на звука и превъртане напред и назад си работят, но нямам никаква друга информация, там градуси, отваряне на врата и т.н. Ще си играя с различните настройки и ще пробвам. Но като цяло е доста добре.

  9. #24

    Default

    ОК, а аз как да се разбира кой модел ще пасне точно за старта навигация??
    Аз мислех, че са еднакви размерите на дупките ??

  10. #25
    започва да се пристрастява
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Stara Zagora
    Posts
    71

    Default

    Quote Originally Posted by talaz View Post
    ОК, а аз как да се разбира кой модел ще пасне точно за старта навигация??
    Аз мислех, че са еднакви размерите на дупките ??
    За съжаление, за да сложиш такава, ще трябва да смениш целия панел на който стои. Евентуално ако си вземеш 2-ра употреба, тогава можеш и да продадеш навигацията заедно с панела

  11. #26
    Запален алфист
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Пловдив
    Posts
    466

    Default

    Е супер щом си идва с преходника. Дано успееш да я настроиш.

  12. #27

    Default

    Е значи няма модел който да пасва перфектно на мястото на старата навигация така ли се оказва??

  13. #28
    започва да се пристрастява
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Stara Zagora
    Posts
    71

    Default

    Quote Originally Posted by talaz View Post
    Е значи няма модел който да пасва перфектно на мястото на старата навигация така ли се оказва??
    Можеш да питаш китаеца дали има друг размер, но аз не съм виждал.

  14. #29
    Запален алфист
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Пловдив
    Posts
    466

    Default

    Би трябвало да има ОЕМ модели, дето да съвпадат. За 147 има такива, така че и за 159 сигурно има.

  15. #30
    започва да се пристрастява kimi_raikkonen's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    София
    Posts
    58

    Default

    Аз като си поръчах моята медия преди две години, изрично ме питаха с какво ми е оригинално колата, с CD или с навигация. Възможно е да има и размер който да пасва на по голямата дупка, на оригиналната навигация.
    Алфа 145 boxer, Алфа 156 2.0 ts
    Алфа 156 1.9 jtd, Алфа 159 1.9 jtd-m

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •