Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40

Thread: WinCE срещу Android Мултимедия

  1. #31
    Запален алфист
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Пловдив
    Posts
    466

    Default

    И аз така мисля. Но не съм сигурен за 159. За Алфа 147 има 2DIN.

  2. #32
    започва да се пристрастява
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Stara Zagora
    Posts
    71

    Default

    Quote Originally Posted by kimi_raikkonen View Post
    Аз като си поръчах моята медия преди две години, изрично ме питаха с какво ми е оригинално колата, с CD или с навигация. Възможно е да има и размер който да пасва на по голямата дупка, на оригиналната навигация.
    Напълно е възможно, за това най-добре към китаеца от който ще поръчва. Я ми кажи колега, на теб показва ли ти градусите и отворена врата на навигацията? Гледам клипове на такива излизат, при мен нещо не става?

  3. #33
    започва да се пристрастява kimi_raikkonen's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    София
    Posts
    58

    Default

    Да показва външна температура, отворена врата и багажник.
    Алфа 145 boxer, Алфа 156 2.0 ts
    Алфа 156 1.9 jtd, Алфа 159 1.9 jtd-m

  4. #34
    започва да се пристрастява
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Stara Zagora
    Posts
    71

    Default

    Quote Originally Posted by kimi_raikkonen View Post
    Да показва външна температура, отворена врата и багажник.
    Някакви настройки?

  5. #35
    започва да се пристрастява kimi_raikkonen's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    София
    Posts
    58

    Default

    Не, нищо не съм пипал. Включих буксите и всичко си заработи. На волана всички копчета ми работят.
    Алфа 145 boxer, Алфа 156 2.0 ts
    Алфа 156 1.9 jtd, Алфа 159 1.9 jtd-m

  6. #36

    Default

    Колеги, писах на китайчето дали тази навигация става на мястото на оригиналната:

    https://www.aliexpress.com/item/Andr...848993065.html

    Но никакъв отговор за 10 дни писах няколко пъти!??
    Дали някой може да даде линк с модел, който да пасва точно на мястото без смяна на панела??

  7. #37
    Запален алфист
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Пловдив
    Posts
    466

    Default

    Тази влиза на 1DIN. Има размерите й, може да премериш дали ще пасне.
    Тази излиза че е точно за колата. Ама не е топ бранд.
    https://www.aliexpress.com/item/For-...ceBeautifyAB=0

  8. #38

    Default

    Благодаря, исках да е с андроид!!
    Last edited by talaz; 03-03-2018 at 20:44.

  9. #39
    Запален алфист
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Пловдив
    Posts
    466

    Default

    Потърси, може да има. Просто тази ми попадна първо, не съм търсил усърдно.

  10. #40
    започва да се пристрастява
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    34

    Default

    Мерси за предложението

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •