Моят съм го вързал към клема 15. След като запаля и тръгва.
Моят съм го вързал към клема 15. След като запаля и тръгва.
Накрая пак го направих в огледалото.
От двете страни има място за букса на огледалото .. не знам защо.
Едното гнездо е празно и там се побра идеално адаптера 12V към 5V
Фиксирах го с горещият силикон, запойх кабелите, изолирах с вулканизараща лента и стана.
* преди го бях пуснал адаптера при сензора в долната част и го бях прихванал с опашки .. - мързелива работа.
Въпреки, че както се нагрява с този силиконможе и да се претопи, но адаптера влезе в гнездото на буксата и се фиксира добре .. все едно е букса
Нямам смелост да сваля плафона, защото съм с люк и не знам дали ще има лясто да прекарам кабел и тн.
Така беше по- удобно.
Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS
Колеги, из буксите на плафона има ли 12V след контакт за да взема захранване за видеорегистратора? Днес ми имах малко време и прекарах кабелите, но окъснях и не не остана време да премеря с мултицета. Гледах в E-learn, че маса може да се вземе от черната букса пин 7.
ЦЪК
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Ti
Fiat Marea 1.6 16V ELX
Chrysler PT Cruiser 1.6i
Аз прекарах кабел от бушонното табло. Това е супер лесно и отнема по-малко време от свалянето на плафона и търсенето на подходящата жичка. А и регистраторът ми се захранва с USB кабел (5V) та трябваше някъде да завра и адаптера.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Кабелите съм ги прекарал вече, а адаптера го заврях в онова недоразумение, предназначено за очила. И без това вътре нормални слънчеви очила не се събират.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Ti
Fiat Marea 1.6 16V ELX
Chrysler PT Cruiser 1.6i
Моя адаптер го заврях над тавана в нишата до рамката на плафона, захранване взех от бялата букса, ама не помня кой кабел беше, мерих ги подред с мултицета.
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02 - и нея
Alfa Romeo 159 SW 1.9 jtdm 16v '07