Тоя казус се превърна, като онова предаване..."ловци на митове"....1,9 кубически сънтиметра площ, при налягане някъде към 16 атмосфери, дали ще може да изстреля тая свещ......?......при един колега се е получило, според негови твърдения.....другият го очаква....
....ебати не знам.....има вариант, но и може да попадне вътре и въпреки хода на буталото да се натроши като солета.....тъпо е да гледаме, какво ще стане виртуално...реално технически се решава проблема....
---------- Post added at 15:17 ---------- Previous post was at 15:12 ----------
п.п...имаме нагар в/у електрода, който е запечатил....и по вероятно е да попадне вътре според мен....образувало се е нещо като шапка, която няма как да мине през отвора....затова и попитах, колко време е карано с изгоряла, ама отговор не получих......то и има много други фактори...ама няма как да ги знаем...при мен след 40 хил. км. каране с изгоряла сещ, се отви, чрез опит на майстора....и то с не приетото танго, две напред, едно назад....явно механика ми има усет.....за пореден път казвам...и аз мога....ама нямам нужният инструмент, практика и т.н...а да чакам чудото да стане...е немам нерви...
)