Хубаво де.....само си плямпаме....а никой не каза, как точно момчето да си извади свеща......аз споделих, че проблема ми го оправя друг човек...ама вие знаещите...само загатки....предложете му оферта за това което можете да направите.......другото е секс за него....образно казано, за да не се засегне някой....
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Очевадно е, че задачата има различни начални условия (състоянието на старата свещ) и като така, не може да има еднозначно решение.
В конкретната ситуация аз бих пробвал описаната от Коко к методика и ако тя не проработи, главата - долу.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Колега, тук във Форумът няма да ти извадят остатъците от свещта. Отивай в сервиз, за да ти е мирна главата. Виждам, че искаш да минеш тънкана, но в някои случаи не става.
Former Alfa owner.
Сипи спирачна течност вечерта и на сутринта давай газ, ще изскочи, А можеш преди това да напръскаш и с такова за почистване на спирачни апарати и после течността
Най после излезе.
Та след три месеца чакане днес по магистралата от София за Пловдив при около 120 км.ч. при двигателя започна да съска и веднага ми светна какво е станало, беше се забила в кората на двигателят. Още от началото си нося в колата свещ и глухо ключе, за три минути и всичко е ОК.
Така че колеги не бързайте да сваляте главата ако ви се скъса свещта след резбата.
Това е тя след излизането...
и тук
Alfa Romeo 156 SW 1.9 jtd, 140 hp '02
EX...Fiat Tempra 1.6
Браво! Хубавото е, че методът проработи!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР. Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Не вярвахте, ма излезнах прав
Brera 2.0jtdm 170hp