Ако някой не знае случайно за този сайт нека да го посети мисля, че ще му бъде интересно.
www.alfisti.bg
Ако някой не знае случайно за този сайт нека да го посети мисля, че ще му бъде интересно.
www.alfisti.bg
Невярвам че има такива
155 1.8 8v SUPER MY95
само алфаджии сме
Now: 145QV, Gtv 1.8, 147 Q2, Doblo Cargo 1.9 multijet
Не знам, защо ме пращаш точно в сервиза и за какви Муцуни да се огледам ми намекваш. По скоро предпочитам да отида и да видя пак MiTo и Giulietta в шоурума на Alfa Romeo, отколкото да се занимавам със сервизи и Муцуни. Така или иначе чакам да пристигне новата генерация на MiTo и Giulietta MY 2014 понеже съм се наточил за чисто ново MiTo тази година ако е рекъл Господ, ако ли не до година.
Основателите на сайта са стари форумни другари и са познати на почти всички. Това искат да кажат колегите
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Видял си Quadrifoglio Verde зелената четерилистна детелина. Съжелявам, но това не ми е по джоба. Ще бъда бавен Алфист, но поне утехата ще бъде чисто нова Алфа. Работата е такава, че миналата година от Ауто Италия ми дадоха информация за новите двигатели и нива на оборудване на модела MiTo MY 2014 и се оказа, че ще има 1.4 78 к.с. двигател така, че съм се наточил за него той ще бъде най - евтиния вариант за България с ниво на оборудване Progression. Тези дни пак бях в шоурума и ми казаха, че ще ми дадът окончателна информация този петък за MiTo MY 2014 с какви двигатели и нива на оборудване ще се предлага модела за България. Говори се, че може вместо 78 к.с. да се предлага най - слабия мотор 70 к.с. пак 1.4 двигател 4-ри цилиндров 16 клапана MPI, обаче не е Multiair за разлика от 78 к.с. мотор и за това е и още по - евтин. Та ще видим какво ще стане.
MY - Model Year
Last edited by Ivicha_GTA; 08-01-2014 at 20:35.
ФАК НЮ МОДЕЛС, ДРАЙВ ОЛДСКУЛ!
155 1.8 8v SUPER MY95
http://www.facebook.com/TempoGarageSofia
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."