Quote:
Originally Posted by Friday
Имам един проблем от поне половин година.
Когато колата не е загряла (примерно сутрин) върви добре, няма никакви проблеми. Когато обаче загрее яко (примерно след работа по задръстванията) започва да не върви във високите обороти. Върви до към 3000об.м. и после все едно няма мощност, вдига мнооого бавно обороти и двигателя все едно се мъчи.
Мъките ми започнаха след като смених изпарителя и рейката. Оттогава три пъти е посещавала сервиза и проблема беше, че налягането е паднало. Когато я настроят върви много добре, но като всяко щастие, нещастието идва след около 100км и пак започва горния проблем. При последното посещение в сервиза ми казаха, че евро сондата (споменаха някакъв датчик отзад, предполам е тя) трябва да се смени и тя е виновника за проблема. Били преправили нещо, но било временно.
Та възможно ли е гореописаният проблем да се дължи на нея!
Изпарителя убиите ме, но загубих фактурата, мисля, че беше някакакъв Shark до 200к.с.
|
Реших си проблема, като смених сервиза. Момчето се качи с лаптопа в колата и за 5мин. разбра проблема. Смени дюзите, които се оказаха недостатъчни да захранят мотора и вече си перкам доволно.
От тази газова само компютъра остана стария, всичко ми смениха изменкярите от първият сервиз, препоръчан ми оттук, а нищо не направиха, освен, че бях без кола седмици наред. Евала на такива хора....