Форуми - Начална страница Клуб Алфа Ромео България - Сайт
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   Club Alfa Romeo Bulgaria > Млад техник > Алфа Ромео 155 > Срещи и мероприятия на собствениците на 155. Общи приказки свързани с модела
Срещи и мероприятия на собствениците на 155. Общи приказки свързани с модела Всичко което Ви свързва, но няма техническа насоченост.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old Yesterday, 18:34   #12601
Dimicha
Зарибен алфист
 
Join Date: Oct 2009
Location: Търново/Свищов
Posts: 1,148
Default

Quote:
Originally Posted by mimouzunov View Post
Проблема е влага/вода в таблото с бушоните!!!
От лостчето за чистачките "сигнала" за управление е с ниско ниво, и малкото утечка която се получава е достатъчна за да има проблем!
За 10 години на доста италянки съм отварял таблата и винаги е бил там проблема...
Май си прав! Днеска сложих бушона, не тръгнаха, при пускане от лостчето, работеха само на най-бърза степен. След малко каране тръгнаха пак от самосебе си при спряно лостче. Спрях да извадя бушона и при самото отваряне на таблото, за момент спряха, което ме насочва. Сега съм оставил таблото пуснато надолу, дано се махне влагата. Друго какво може да се направи?
__________________
Dimicha is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 21:08   #12602
nedko87
Запален алфист
 
nedko87's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: София
Posts: 266
Default

По спомен в моторчето има едно или две релета в зависимост от годината предполагам. Та ако нещо се е намокрило вътре ще го прави това
__________________
Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия
nedko87 is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 21:42   #12603
mimouzunov
+-
 
mimouzunov's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: гр. София
Age: 36
Posts: 2,106
Default

Quote:
Originally Posted by nedko87 View Post
По спомен в моторчето има едно или две релета в зависимост от годината предполагам. Та ако нещо се е намокрило вътре ще го прави това
При електромотора има едно реле и то е силово. Ако то се е скапало чистачките просто не работят..

---------- Post added at 20:42 ---------- Previous post was at 20:38 ----------

Quote:
Originally Posted by Dimicha View Post
Май си прав! Днеска сложих бушона, не тръгнаха, при пускане от лостчето, работеха само на най-бърза степен. След малко каране тръгнаха пак от самосебе си при спряно лостче. Спрях да извадя бушона и при самото отваряне на таблото, за момент спряха, което ме насочва. Сега съм оставил таблото пуснато надолу, дано се махне влагата. Друго какво може да се направи?
Сваляне на таблото, отваряне и чистене... Предполагам че и окис ще има тук там... Пръскане с някакво мазило след това и затваряне...
__________________
155 2.0 8VTTS (217HP) +белия голф +Киви-то...
mimouzunov is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Club Alfa Romeo Bulgaria > Млад техник > Алфа Ромео 155 > Срещи и мероприятия на собствениците на 155. Общи приказки свързани с модела « Previous Thread | Next Thread »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 11:05.


vBulletin - Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.