Известие

Collapse
No announcement yet.

NOVITEC exhaust system

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• NOVITEC exhaust system

понеже ми сдаде багажа CSCто идната седмица ще ъпнат алфата с гореспоменатото. пакета идва с катализатор и доста актрактивно изглеждащо новитекче човекът от сервиза твърди че конете се качвали до +60? идеи възможно ли е това?
    Alfa 156 SP3 2.5l V6 24V Eibach Pro NOVITEC Exhaust Momo Leather Kenwood Alpine DLS

НЕ
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
      НЕ
      Ха Колега, ти що не си на феста, бре?
      156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
      Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Прибрах се към 1 часа. Умрях от студ там. Имаше гъста мъгла. На 5 метра не виждаш никой. Заваля и дъжд. И нямаше надежда мъглата да се разтика и нямаше как и да карам на майсторското.

Общо взето врмето ни прееба.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

По мое мнение такова нещо е хубаво да се бодне ако се прави нещо сериозно по колата, иначе лек скок в динамиката най - много да се забележи....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

alfa

тя динамиката е чудна, просто се чудех. CSCто ми духна и оригиналната алфа exhaust e 250e a noviteca 400е. и изглежда доооста по добре. благодаря за съветите.
            Alfa 156 SP3 2.5l V6 24V Eibach Pro NOVITEC Exhaust Momo Leather Kenwood Alpine DLS

Comment

ше има разлика но баш +60....
              Alfa Romeo 147 "Selespeed"
              sigpic

Comment

Working...
              X