Известие

Collapse
No announcement yet.

Mini OBD II на Алфа 147 има ли как

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
    Ако си имаш устройство вече измери съпротивлението между пин 6 и 14 на буксата му ! Ако е 120 Ома трябва да го отвориш и да махнеш съпротивлението дето отива на пин 6 и 14 !След махането му съпротивлението между пин 6 и 14 трябва да ти е в порядъка на 40-50 кОма.
    И още по-добре е ако е наясно с електрониката д сложи R-C групи към маса
    http://forum.multiecuscan.net/viewtopic.php?f=5&t=1493

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      И още по-добре е ако е наясно с електрониката д сложи R-C групи към маса
      http://forum.multiecuscan.net/viewtopic.php?f=5&t=1493
      Няма нужда да слага никаква R-C група не гледай какво дават в сайта ! Току що модифицирах едно KONNWEI KW902 махнах само резистора и сега работи
      P.S
      Бях го купил още септември миналата година.Не можа да се свърже и го захвърлих в едно чекмедже...Понеже имам други 3-4 различни който работят не ми се занимаваше
      Тази тема ме върна кум него и ето воала !
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
        Няма нужда да слага никаква R-C група не гледай какво дават в сайта ! Току що модифицирах едно KONNWEI KW902 махнах само резистора и сега работи
        P.S
        Бях го купил още септември миналата година.Не можа да се свърже и го захвърлих в едно чекмедже...Понеже имам други 3-4 различни който работят не ми се занимаваше
        Тази тема ме върна кум него и ето воала !
        Може да работи и без въпросните RC групи, но с тях ще работи още по-добре. Тяхното предназначение е в това да гасят високочестотни смущения, които могат да възникнат.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Може да работи и без въпросните RC групи, но с тях ще работи още по-добре. Тяхното предназначение е в това да гасят високочестотни смущения, които могат да възникнат.
          Е аз какво съм написал ! Но все пак благодаря за информацията
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
          sigpic

Comment

Да, работи и без тях. Но при скапани свещи, кабели, дава проблемчета при запален двигател

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
              Да, работи и без тях. Но при скапани свещи, кабели, дава проблемчета при запален двигател
              Абе важното е момчето дето пита да си свърши работа...
              sigpic

Comment

Working...
              X