Известие

Collapse
No announcement yet.

Откраднаха ми тасовете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Откраднаха ми тасовете

Здравейте, колеги!
    Никога не съм си мислил че такъв ще ми е първият пост тука във форума, но забога пазете си тасовете!
    Вчера си паркирам колата пред блока в Пловдив както винаги и тази сутрин тръгвам за работа и гледам как ми "намигат" черните джанти. Не стига че ми отккраднаха акомулатора на старата баба Лада(преди около месец) , но сега и тасовете на Алфата. До къде стигнахме да ни крадат и пластмасовите тасове. Но да им изсъхнат ръчичките на такива люде. Ох олекна ми като споделих с вас.
    Last edited by p_devedziev; d.m.y г., 20:35.
    Alfa Romeo 146 1.4 TS (103hp) 2000г.- сега
    Lada 1500S 1.5 (74hp) 1983г.- бившата
    sigpic

Добре дошъл във форума колега! дано поне занапред не ти се налагат такива постове
    Да го хване човек и да го смели такова животно много се дразня като ни крадат от колите...сега наскоро хванах едно хлапе да ми дърпа задната емблема на колата и щях да го смачкам и аз му викам "бягай беее", а то продалжава да дърпа емблемата и ми вика ''ама аз да я вида"...ако беше малко по-голям бой, бой, бой ръчичките и двете щах да му ги гипсирам...
    Last edited by ves_v8; d.m.y г., 20:46.
    In God we trust, all others pay cash.
    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
    Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Хм.. това все повече ме отказва да си търся тасове за зимните джанти...
      Оригинални ли бяха?
      sigpic
      146 1.9 JTD, 99'

Comment

Първоначално публикувано от p_devedziev Покажи съобщение
        Здравейте, колеги!
        Никога не съм си мислил че такъв ще ми е първият пост тука във форума, но забога пазете си тасовете!
        Вчера си паркирам колата пред блока в Пловдив както винаги и тази сутрин тръгвам за работа и гледам как ми "намигат" черните джанти. Не стига че ми отккраднаха акомулатора на старата баба Лада(преди около месец) , но сега и тасовете на Алфата. До къде стигнахме да ни крадат и пластмасовите тасове. Но да им изсъхнат ръчичките на такива люде. Ох олекна ми като споделих с вас.
        Добре дошъл в клуба.
        Моите ги свиха милата година. Така и не си взех нови ( други ).
        --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
        sigpic

Comment

Не си първия от форума, стига да напишеш в търсачката откраднати тасове и ще видиш, за жалост това е релаността

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
            Не си първия от форума, стига да напишеш в търсачката откраднати тасове и ще видиш, за жалост това е релаността
            то да бяха само тазове...не бяха капачки на винтили то не бешеее.... да се чуди човек да се смее ли да плаче ли...

Добре дошъл!
            Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
              Добре дошъл във форума колега! дано поне занапред не ти се налагат такива постове
              Да го хване човек и да го смели такова животно много се дразня като ни крадат от колите...сега наскоро хванах едно хлапе да ми дърпа задната емблема на колата и щях да го смачкам и аз му викам "бягай беее", а то продалжава да дърпа емблемата и ми вика ''ама аз да я вида"...ако беше малко по-голям бой, бой, бой ръчичките и двете щах да му ги гипсирам...
              ves_V8 на мен ми свиха от мазето едни джантета STEIN (мисля,че така се пишеше - Штайн) 17" с гуми на 40 (чисто нови) а бях решил да ги пазя за лятото..минаха се 1-2 седмици и излизам от нас и какво да видя - 2 циганета излизат от мазето ни (на по 8-9 години) ..Просто немога да ти опиша какъв бой изядоха с един полицейски фенер ако ги знаеш (дълъг ,тежък и най-хубавото - МЕТАЛЕН) та като набиеш 1-2 ма и нещата тават друго ядче!няма да смеят да барнат повече ПОВЯРВАЙ МИ!А фана ли още някой направо викам поп да го..

Comment

Колегата с откраднатите тасове !

Мисля, че имам същите 3 броя. Ако и ти си 14 цола де!
                Подарявам ти тасче само дай координати да ти го пратя или ела до Казанлък Ще Ти избера най запазения, че на мен ми бяха краднали само единия и така си ми стоят трите.

ПС
                Не разбрах обаче от поста ти колко таса са ти краднали - дано поне един ти е останал , та да ти свършим работа.
                Last edited by SigSauer; d.m.y г., 08:50.
                Alfa Romeo 146 1,9JTD /2000/

Comment

Абе много крадлива работа в тоя Пловдив. На мен ми гепиха задната емблема, на едни колеги от службата - халогените. Общо взето се краде на килограм каквото може
                  Alfa Romeo 145 1.4 16V TwinSpark 103hp [1998]
                  Peugeot 206 1.4 74hp [2001]
                  Renault Megane 2 1.5 dCi 100hp [2005]

Comment

Кога ли и аз ще осъмна без нещо...
                    Супер много започна да се краде на дребно в Пловдив.
                    Мама им наркоманска!!!

Comment

Колеги,кражбите не са технически проблеми и за това преместих темата тук!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Еми.....крадливо племе бре. На Алфата ми откраднаха капачката на задната броня, която покрива куката за теглене. Баща ми някъде из архивите имаше една тъмно зелена (колата ми е чевена) та сега съм я сложил нея. Преди 3 седмици някъде на Опела ми откраднаха предните капачи на вентилите. Имах си резервни, сложих ги. На другата стурин излизам и гледам пак липсва една. А пред блока има поне 3 сраснали се с асфалта коли, от които можеха да си свият капачки. Не че нямаше да проверя какво имат в главите ако ги бях видял дори и от тях да крадът ама с какво моята капачка е нещо повече от другите? Или може би проблема ми е, че паркирам зад блока, а не пред него?
                        Last edited by detelazurno; d.m.y г., 12:55.
                        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Дис из дъ Бългерия!
                          Alfa 156 1,8 TS 2001

Comment

И аз миналата година осъмнах без тасове .

И от тогава тасове не купувам.
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от p_devedziev Покажи съобщение
                              Не стига че ми отккраднаха акомулатора на старата баба Лада(преди около месец) , но сега и тасовете на Алфата.
                              Честито колега!

Иначе реално погледнато не виждам какво се косите толкова, че някой ви е свил така или иначе излишните пластмаси по колата. Реално погледнато картинката, че някой изобщо е стигнал до там да краде тези неща е повече от жалка. Замислете се за хората които са го направили колко са жалки в действителност и колко дълбоко са пропаднали в мизерното си съществуване, че да се принудят да крадат безполезна пластмаса... такива хора са още по-нещастни и от клошарите които по цял ден се ровят в мизерните ни огризки по кофите. Замислете се колеги дори нещастните клошари има повече достойнство от тези хора, защото са избрали да се ровят в кофите вместо да крадат. Нямам думи с които да мога да опиша какво чувствам към подобен тип прогнила душевно измет. Ако видите такъв човек на улицата сигурно ще ви е гнус, че диша въздуха който и вие дишате, ще ви прилошава, че върви по улиците по които и вие вървите, ще ви се додрайфа ако го погледните в мизерните и празни очи, от главата ви няма да излезе мисълта как майката земя е дала живот на нещо толкова отвърщаващо, ще палите свещи за дето живота не е превърнал вас в толкова жалък мизерен канален плъх чието жалко съществуване наблюдавате.

Наистина колеги не знам защо се палите на такива хора... аз ги съжалявам и ми се драйфа, че живеят измежду нас. За бога крадат тасове!!! Аз ако видя, че ми пада от колата няма да спра за да се върна и да го взема, защото ще ме е срам, че другите хора ще ме гледат как го правя. Дори ако пред мен видя, че човек е на път да направи същото нещо, ще отида и ще му дам пари да си купи нови тасове, само и само да не се самоунижава пред другите. Е*ал съм ти тасовете, предпочитам да дам 5 лв. отколкото хората да ме сочат с пръст и в мен да виждат жалък тип.

Извод: Не се косете толкова за такива дребни неща. Благодарете на господ, че на вас ви крадат тасовете, а не сте вие ония жалки глистеи които го правят!

П.П. Постоянно губя тасове по нашенските дупки, но никога не бих се върнал за тях. Нито бих ги вързал с миши опашки за да не падат или да не ги крадат.
                              Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 14:34.
                              BMW E39 528i

Comment

Working...
                              X