Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой гледал ли е тази 156-ца (Монтана)?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой гледал ли е тази 156-ца (Монтана)?

http://www.cars.bg/u225350

Ей това е обявата и на снимките изглежда 6+, та въпроса ми е някой гледал ли е колата, защото цената ми се струва доста ниска в сравнение с другите вагони, които се продават в момента..?
    Ако никой не я е виждал, може ли да помоля някой колега от Монтана при желание и възможност да отиде да я погледна и да каже има ли смисъл..?

Мерси предварително

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение

Ей това е обявата и на снимките изглежда 6+, та въпроса ми е някой гледал ли е колата, защото цената ми се струва доста ниска в сравнение с другите вагони, които се продават в момента..?
    Ако никой не я е виждал, може ли да помоля някой колега от Монтана при желание и възможност да отиде да я погледна и да каже има ли смисъл..?

Мерси предварително
    Утре ще ида да я погледна и ще ти кажа в какво състояние е и дали си заслужава да идваш! / само да спре да вали, че тук при нас е страшна зима/
    Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
    Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
    Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение

Мерси предварително
      Колегата Ilko Ivanov,може да ти помогне,той е имал допир до тая алфа....
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Коли от региона на Враца и Михайловград не се купуват, щото там са магьосници по възстановяване на тоталки. Лично познавам "изгорели" хора с купени от там автомобили, които се оказаха челосани скрапове отдавна отписани от регистър.
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Чувал съм и аз доста такива истории за региона (включително и няколко ЛС-та по повод тази тема)
          Но това означава, че абсолютно всяка кола, която се продава там е такава ли..?
          Идеята ми беше, че колата изглежда супер на снимките пък се дава на доста ниска цена в сравнение с другите вагони с по-малки мотори, затова питах, не че съм се засилил да я купувам... Почти съм сигурен, че и други колеги са я гледали в сайтовете за коли втора ръка и като цяло ако някой я погледне и напише състоянието какво е би било полезно за всички.
          Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 16:02.

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
            Коли от региона на Враца и Михайловград не се купуват, щото там са магьосници по възстановяване на тоталки. Лично познавам "изгорели" хора с купени от там автомобили, които се оказаха челосани скрапове отдавна отписани от регистър.
            у Софето всички са карани от баби до магазина !!!
            Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Първоначално публикувано от mboge Покажи съобщение
              у Софето всички са карани от баби до магазина !!!
              http://www.yapfiles.ru/show/163490/3...3f35d.flv.html да ама сигурно от такива баби
              Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
              Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Благодаря на колегата за рекламата която направи за нашата област.....
                Относно колата : Външни забележки няма, с изключение на задна броня е леко жулната. Пали от раз, но двигателя е за пълно обслужване - ролки, ремък. Има шум от ролка, иначе всичко друго изглежда добре. Коженият салон е в мн. добро състояние, има хубаво CD. Климатроника работи. Колата е внос от Италия няма ръжди. Цената не е крайна !
                ПП: Това видях аз, надявам се да съм бил полезен.
                Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
                Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
                Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Аз пък този район много го харесвам Моята алфа е от тази част на Бг, вкл. още 2 семейни коли и 3 коли на мои приятели. От всичките сме много доволни...
                  Иначе не всичко, което е евтино трябва да е боклук. Плюс това цените падат всеки ден...Помня какъв смут внесоха първите 156ци за по 6-7хил лв....
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

Аз като я купих моята от София,та какво.Ако почна да изброявам,колко части съм сменил.......ае моля ти се.......както хубави,така и боклуци има в цялата страна...........въпрос на късмет...
                    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Цената преполагам е ниска най вече заради 2,5 литровия мотор. За редовия потребител е плашещо може би, друга причина може да е желание за бърза продажба, аз лично старата алфа почти я подарих. От друга страна винаги може да има подводен камък някъде, но истинския алфист счупена кола не го плаши . Ходи разгледай автомобила и гласи някой лев горница да си я потегнеш.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от vodafon Покажи съобщение
                        А и знаете на кви пари идват тия коли от италия - един автовоз 3000 евро и квото ти дадат.
                        Това не съм го чувал,ама ако можеш да ми докараш два автовоза(18бр) ще ти дам 6к евро.
                        155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                        Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Ндам .. факири сме. Ти да не завиждаш ?

По темата : писах в една друга - тази кола я пропуснете. Който иска повече инфо - на лично ще му се обоснова.
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от vodafon Покажи съобщение
                            Аз пък го знам тва за Горубляне и Дупница.
                            Мойта я зех от Оряхово(врачански регион) и найш ка изгорех с един SW лето 2003, со църна кожа (много гадно- найш ка запарва) на реален километър (138 хил) с бензин се кара, за има нема 5500 булгарски лева.
                            И което е по гадно - с некво сребристо табло с три врътки дето в града му викали дузонов климатроник
                            Така изгорех че и врътнах за 6 месеца 25 ооо километъра и се чудя що върви още
                            Ако пробваш да излезеш от стрaната, примерно през Сърбия, може и да останеш изненадан, като един бивш колега с купена от монтански джамбази Лагуна

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                            Аз като я купих моята от София,та какво.Ако почна да изброявам,колко части съм сменил.......ае моля ти се.......както хубави,така и боклуци има в цялата страна...........въпрос на късмет...
                            Абсолютно, ама ония от Северозападнала България са ***
                            Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                            Ндам .. факири сме. Ти да не завиждаш ?

По темата : писах в една друга - тази кола я пропуснете. Който иска повече инфо - на лично ще му се обоснова.
                            Ти не си ли от Токайто бе, кво се засягаш

Мод едит: Хайде да не слагаме четвърт България под един знаменател...
                            Last edited by morfius; d.m.y г., 19:00. Основание: четвърт България под един знаменател
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Ти не си ли от Токайто бе, кво се засягаш
                              Мне .. тате е от Монтана, мама от София, а жената е от Токайто ..
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                              X