Известие

Collapse
No announcement yet.

Нека помогнем на Миро

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нека помогнем на Миро

Незнам как да започна тази тема, но на кратко ще ви кажа, че едно дете на 16 години се нуждае от помощ. Знам, че с 10-20 лева никой няма да стане нито по-беден нито по-богат затова и си мисля, че всеки би отделил тези пари за една добра кауза.

Ето и историята на Мирослав Петков, който е 10-ти клас в Природоматематическата гимназия в Сливен. След като е усетил болки в ребрата през септември е потърсил лекарска помощ. След редица изследвания разбира, че е болен от рак. Заболяването му се нарича „Сарком на Юик”. Това е вид рак, който произлиза от костите. При Миро обаче са се получили метастази в белия дроб и след операция са премахнати много от тях.

За вас това е човек който не познавате, за мен е приятел в истинския смисъл , затова и ви запознавам с този проблем и се надявам, че бихте помогнали ако можете.

В края на това видео има интервю с Миро ( http://novanews.bg/news/view/2012/12...mpaign=novahot ) , неискам да засягаме проблема дали Криско е пял или не . Слагам линка единствено за да видите момчето и да сте донякъде сигурни, че не е измама.

Все още няма номер за SMS-и ето и банковата сметка на момчето по която се набират средствата:

IBAN: BG46 UNCR 7000 1520 7820 23
    Валута: BGN
    BIC: UNCRBGSF/ Клон:473
    Мирослав Петев Петков
    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Working...
X