Взех от колегата ALFA155Ts-Людмил Петров Георгиев турбо гт1749в и се разбрахме,че ако не стане ще му го върна,и тои ми каза да бе няма проблем аз не съм измамник.Турбото пристигна, веднага отидохме с моя приятел където е за него това турбо да го пробваме дали ще стане.Турбото не стана,по точно захващането не стана.Маистора реши,че ако сменим чугуненото тяло ще стане.Звъннахме му на въпросния ALFA155Ts и му обяснихме ситуацията и тои каза няма проблем,че пак ако не стане ще можем да му го върнем.Сменихме чугуненото тяло,но турбината не надуваше.Тоя моя приятел му звънна и му каза че ще му връща турбината.Приятелят ми му я пусна по еконт обратно до поискване, с опция отвори преди да платиш.Изчакахме го 2 дни и пак му звъннахме и тои се оправда че е в Букурещ , че когато се върне няма проблем,и така няколко пъти му звъняхме и тои все казваше след 2 дни.Последния път като му звъняхме приятелят ми му каза,човек вече 1 седмица те чакам какво стана,а тои му отговори ,че след 2 дни щял да се върне,и му каза ти караш ли ми се,и затворил телефона.След 2 дни му звъним,а тои не си вдига телефона.Колеги не взимаите нищо от този измамник.Поздрави
Известие
Collapse
No announcement yet.
Отново измамник в форума
Collapse