PDA

View Full Version : Питане

maloun
14-05-2020, 18:37
Колеги,имам едно питане.Ще паснат ли задни калници от фейсова 155 на такава преди фейслифта?

Бобби
15-05-2020, 01:10
Колеги,имам едно питане.Ще паснат ли задни калници от фейсова 155 на такава преди фейслифта?

А бе ще паснат, ама подкалниците не...Но май и във вратите имаше разлика...трябва да се погледне...знам, че предната броня е различна, за задната незнам....и от там ще падне едно напасване.....:shocking:...едно време Ваклин беше слагал предни без проблеми.....но за задните си е по трудуемко...

maloun
15-05-2020, 12:28
А бе ще паснат, ама подкалниците не...Но май и във вратите имаше разлика...трябва да се погледне...знам, че предната броня е различна, за задната незнам....и от там ще падне едно напасване.....:shocking:...едно време Ваклин беше слагал предни без проблеми.....но за задните си е по трудуемко...

Мисля да реставрирам една позагнила 155 и ми попадна такава фейсова/ бракувана с перфектни задни калници.Затова се чудех дали ще стане.Ще се консултирам и с майсторите.

kendo
15-05-2020, 17:21
Мисля да реставрирам една позагнила 155 и ми попадна такава фейсова/ бракувана с перфектни задни калници.Затова се чудех дали ще стане.Ще се консултирам и с майсторите.

Ако се сменят калници се сменят и задните врати.И задната броня,мисля е различна.

Alfa User
15-05-2020, 17:25
Колегите са казали - заради по-широките кланици, които следват цялостната линия на купето, сменяш всичко.

kendo
16-05-2020, 19:04
Като вземах 16ката си викам Имам бая части,а то се оказа уж еднакви,а разлики мужду двете колкото щеш.И лостовете за чистачки и мигачи са им различни.

maloun
17-05-2020, 09:36
Като вземах 16ката си викам Имам бая части,а то се оказа уж еднакви,а разлики мужду двете колкото щеш.И лостовете за чистачки и мигачи са им различни.

Да така е в последствие и аз разбрах,че доста неща не пасват за съжаление.

Бобби
20-05-2020, 01:23
Виж сега...ако си навит да реставрираш...знам една 155-та фейс в перфектно състояние в една морга, без мотора,защото е 16 винтила...та ако имаш проблем с ръждата, взимаш купето, сменяш само ботуша с номера на купето от твоята и си ти...образно казано...