PDA

View Full Version : ALFA Romeo 145 1.4 TwinSPARK 16V vs. Volvo S70...

Пепи
20-05-2007, 10:01
Струва ли си да се пробваме ?
Като гледам , мисля че имам шанс , но все пак , мисля .... :roll: :lol:

103 коня на 143 коня ...
За килограмите незнам как са , но тази лимузина препилва и на трета , но е по-тежка ... докато Алфичката , без да я настъпвам си жули и на втора ... Мисля че , за тия 40 коня , имам малка компенсация на килограми , пък и шофьора не е кой-знае какъв ...

Струва ли си да си хабя Бензина за тая дръпка ?
Дали ще го Бия ?

Ако в скоро време стане дръпката , ще имате нагледен матрЯл от преди , по време , и след събитието.

Ivo Skoklev
20-05-2007, 10:12
Volvo FH12 420 HP
Volvo S70 2.5 TDi
ALFA ROMEO 145 1.4 T.SPARK 16V
FIAT Bravo 2.0 GT B-Wheels
VW TUAREG 3.0 V6 TDi
NISSAN PathFinder 4.0 L V6
Renault Clio 1.4 Energy RT
FIAT Tipo 1.6 ПолуКабриолет
Mercedes C220 Classic
BMW 318i / Lada 1.3 Drift Edt.
Абе приятел гледам че явно имаш автосалон,ама нас какво ни интересува цялата тая работа? :roll: :?:

tokata_pz_flex
20-05-2007, 10:30
Що разваляш на човека темата ? Нек си има ... а по темата , пусни се , ама мисля че нямаш много шанс :)

Пепи
20-05-2007, 10:51
Що разваляш на човека темата ? Нек си има ... а по темата , пусни се , ама мисля че нямаш много шанс :)

Бах , кви сте вие такива фенове бре :)
Дайте поне за гаврата - "Давай , смачкай го , скочи му на огледалцата .." :D :lol:

Абе приятел гледам че явно имаш автосалон,ама нас какво ни интересува цялата тая работа?

Некой да е казал нещо за "автосалона" ми ?!
Да съм казал - я глей , с коя от тия коли да се бегам , с коя от тия имам шансове и т.н. ? Мне ...

Пък и тука от едната страна пише ... (отдолу има картинка)
Та , описал съм я - с времето ще опиша малко повече по нея ... а иначе , да не стои празно , съм позапълнил малко около нея , и пак , не съм писал нищо за подписа ми.
Забелязах , че покрай Алфите , някои са си наредили 1-2 колици , и аз се реших да направя и аз така ... и тва е.

tokata_pz_flex
20-05-2007, 11:05
Добре де , убии го :D !!!

Пепи
20-05-2007, 11:07
Добре де , убии го :D !!!

Е тва е духа - мерси :)

ivelin
20-05-2007, 11:16
Като се има в предвид Волвото къв камион е...требе да го смажеш :wink:

Пепи
20-05-2007, 11:29
Като се има в предвид Волвото къв камион е...требе да го смажеш :wink:

Хахах , е тва ме разби :D
С някои камиони може и да се спори ... незнам дали си гледал камион , да тръгва на максималните 2200 оборота , но на асвалт пилят ... да не повярва човек .. говоря само за Влекачите , понеже все пак , нищо не им тежи на задното предаване ...
На оскорение са по-добри от масовите Golf 2 , Golf 3 , и другите по-стари коли ... пък да не говорим ,че камион може да се движи със скорост 90-130 , и нагоре, а половината от старите коли в България не могат да вдигнат 90 :)

Novachev
20-05-2007, 11:30
Ако волвото е дизел 2,5 ТДИ нямаш моно шанс според братушките
2.5 TDI (140 Hp)-9.9
1.4 i.e. 16V T.S. (103 Hp)-11.2
това е от 0-100 спотед този сайт http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/
Каталог на AUTO.RU

Пепи
20-05-2007, 12:53
Ако волвото е дизел 2,5 ТДИ нямаш моно шанс според братушките
2.5 TDI (140 Hp)-9.9
1.4 i.e. 16V T.S. (103 Hp)-11.2
това е от 0-100 спотед този сайт http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/
Каталог на AUTO.RU

Според братушките , но да обърнем внимание и на шофьора - никой не е професионален шофьор , а хлапе на 19 години да ми кара S70-тката , и човек с 10 до 30 години опит да кара S70-тката ... разликата в 2 секунди , а в Тия 2 секунди може да се окажа аз отпред.

Мерси все пак , аз каталози не гледам .. пък и не всички са добри шофьори нали знаете ...

charmario
21-05-2007, 10:15
Личното ми мнение е, че нямаш шанс. Всички си знаеме, че Алфите са най-бързите коли, ама въпреки всичко все пак трябва да се мериш с коли горе-долу в твоя клас. Бих предположил, че имаш шанс срещу 115 коня (примерно некоя GTI-ка), ама разлика от 40 коня си е вече доста сериозно. Кажи после какво е станало.

Пепи
21-05-2007, 10:46
Личното ми мнение е, че нямаш шанс. Всички си знаеме, че Алфите са най-бързите коли, ама въпреки всичко все пак трябва да се мериш с коли горе-долу в твоя клас. Бих предположил, че имаш шанс срещу 115 коня (примерно некоя GTI-ка), ама разлика от 40 коня си е вече доста сериозно. Кажи после какво е станало.

Братовчед ми ще си взима Golf 3 TDi , и той се опитва да ме убеди от 2 месеца , че колата ще е с последния двигател дето се слага на Golf 4 , и с фаровете от Golf 4 ... и казва ,че ще ми бега Алфичката ... миличката тя , бегах се с Два Golf 4 1.9 TDi и след като мина на трета са зад мен ... :shock: :lol:
Дали той би имал шанс !? Не .. :wink:

Относно Volvo-то - Еми ... СПЕЧЕЛИХ !

Както ви казах , зависи и от Шофьора - дадох си колата на братовчед ми - на финала ме дръпна с малко .. макар че е по-тежка , на втора изравних , и за 3-та минах с 1-2 гуми напред ....
Като сменихме колите , го бих ... и то с 4-5 секунди бях пред него ...
Важен е и шофьора , от мен да знаете !!!
Нагледния материал ще бъде пуснат скоро.

slav40
21-05-2007, 21:41
За да го биеш - трябва другия шофьор да е или заспал или да е забрави да тръгне - шансовете са ти - МНОГО добре знаеш какви :idea: Въобще не е нужно да се коментира и отговора е бил ясен още преди да бъде пусната темата :wink:

Пепи
21-05-2007, 22:01
За да го биеш - трябва другия шофьор да е или заспал или да е забрави да тръгне - шансовете са ти - МНОГО добре знаеш какви :idea: Въобще не е нужно да се коментира и отговора е бил ясен още преди да бъде пусната темата :wink:

:shock: :shock: :shock:

Според теб , тези 2 секунди разлика по Каталога на братушките , няма да се повлияе от шофьора.
Момче , което е взело книжка , си падна и си ме почерпи бира , просто защото си мисли , че като вкарва в червено и тръгва на пилажи до втора , може да ме бие.

Все пак , пак да кажа - зависи и от Шофьора !

slav40
21-05-2007, 22:03
Тогава темата трябва да бъде АЗ-(твоето име) срещу него - (неговото име) За какво се споменават коли като се знае ,че си с по-бавната кола :idea:

Пепи
21-05-2007, 22:19
Тогава темата трябва да бъде АЗ-(твоето име) срещу него - (неговото име) За какво се споменават коли като се знае ,че си с по-бавната кола :idea:

Едитнато малку :D

Той е с по-силната кола , аз със по-слабата , и както по-нататък ще ви покажа - пада , след като се решава да прави сеир , и да бъде зрелищна победа ... а аа , такова , загуба.
Да кара колата в Червено , на първа да прави пушилка , и на Soft гуми да остават без грайфер , на втора пак да пили ...

Мисля , че като се тръгва , се тръгва на оптималните обороти , колата да има най-добро сцепление , и да се превключва на точните обороти ... тук се преценява на коя кола колко са ...

btw се едно да се бягаш с AMG - грешен пример давам , ама amg-то , докато зацепи , как си го вкарал в червено 4700 оборота , от 5 възможни , и както ще кара на пилаж до трета , дали според вас , ще може да си стъпи като хората на земята с тия гуми , независимо колко голями са , да не превъртат , ми да се въртят , съответно със скоростта с която минава асвалта отдолу , че да набира като хората , и ще може да бяга кола дето е с 14-15ки и си кара на нормалните обороти , без пилене ....

Айде , лека и мека ;]

slav40
21-05-2007, 22:26
:bravo: хехех много ме зарадва с представянаето -БЛАГОДАРЯ ТИ!
Но беше ясно още като почвахте ,че Захариев ще бие - нали! :lol:

Bobo
21-05-2007, 22:34

Стефан Иванов Захариев е той, аз съм
Петър Захариев Захариев

Той е с по-силната кола , аз със по-слабата , и както по-нататък ще ви покажа - пада , след като се решава да прави сеир , и да бъде зрелищна победа ... а аа , такова , загуба.
Да кара колата в Червено , на първа да прави пушилка , и на Soft гуми да остават без грайфер , на втора пак да пили ...

Мисля , че като се тръгва , се тръгва на оптималните обороти , колата да има най-добро сцепление , и да се превключва на точните обороти ... тук се преценява на коя кола колко са ...

btw се едно да се бягаш с AMG - грешен пример давам , ама amg-то , докато зацепи , как си го вкарал в червено 4700 оборота , от 5 възможни , и както ще кара на пилаж до трета , дали според вас , ще може да си стъпи като хората на земята с тия гуми , независимо колко голями са , да не превъртат , ми да се въртят , съответно със скоростта с която минава асвалта отдолу , че да набира като хората , и ще може да бяга кола дето е с 14-15ки и си кара на нормалните обороти , без пилене ....

Айде , лека и мека ;]

Колега стига писал глупости моля те щот ше ми писне :roll:

pr_00f
21-05-2007, 22:56
Бобо, сакън моля те не трий - тъкмо взе да става интересно :)

Bobo
21-05-2007, 23:14

Е то хубаво ма после хората ме питат мога ли с 1.3 боксер да бия АМГ то нали върви до 4500 може и дизела да го бие :lol: А и тоз господин двойния толкова глупости е изписал из форума че даже неискам да го опровергавам заформили сме тука групичка и се хилим яко, та викам да се освести :wink:

pr_00f
21-05-2007, 23:17

Е то хубаво ма после хората ме питат мога ли с 1.3 боксер да бия АМГ то нали върви до 4500 може и дизела да го бие :lol: А и тоз господин двойния толкова глупости е изписал из форума че даже неискам да го опровергавам заформили сме тука групичка и се хилим яко, та викам да се освести :wink:

Напълно правилно си ме разбрал :)
Па аз от тунинг и рацинг нищо не разбирам де -туй всички го знаят.
И викам да се просветля малко , един вид.

vikoalfa
21-05-2007, 23:21
Понеже и аз си падам лаик ама кво значи тва FIAT Tipo 1.6 ПолуКабриолет :shock: :lol:

pr_00f
21-05-2007, 23:24
Въххх, направо ме хвъли на върбата с този въпрос.
Може да си е било нормално и да са го блъснали назаден в някоя бариера - и така да е станало 1/2 кабрио ?

Или ако е било кабрио па не му се прибира гюрука и си седи наполовина отворен ? Нещо такова ще да е според мен, я Бобо да си каже тежката дума.

vikoalfa
21-05-2007, 23:31
Може да си е било нормално и да са го блъснали назаден в някоя бариера - и така да е станало 1/2 кабрио ?

Или ако е било кабрио па не му се прибира гюрука и си седи наполовина отворен ? Нещо такова ще да е според мен, я Бобо да си каже тежката дума.
:rotfl: А мен питаш ли ме направо в оркестара ме хвърли :lol: :lol: :lol: Се бях чувал ама такова животно FIAT Tipo 1.6 ПолуКабриолет ама тва не е истина :shock: :shock: :shock:
Бате Пепи ти си ФЕНОМЕН :shock:

Bobo
21-05-2007, 23:41

Тц според мен полукабриолет е когато типото мине на Гара Елин Пелин под бариерата когато е свалена :shock: :lol: :lol: :lol:

Nasko_77
22-05-2007, 00:31

Братовчед ми ще си взима Golf 3 TDi , и той се опитва да ме убеди от 2 месеца , че колата ще е с последния двигател дето се слага на Golf 4 , и с фаровете от Golf 4 ... и казва ,че ще ми бега Алфичката ... миличката тя , бегах се с Два Golf 4 1.9 TDi и след като мина на трета са зад мен ... :shock: :lol:
Дали той би имал шанс !? Не .. :wink:

Относно Volvo-то - Еми ... СПЕЧЕЛИХ !

Както ви казах , зависи и от Шофьора - дадох си колата на братовчед ми - на финала ме дръпна с малко .. макар че е по-тежка , на втора изравних , и за 3-та минах с 1-2 гуми напред ....
Като сменихме колите , го бих ... и то с 4-5 секунди бях пред него ...
Важен е и шофьора , от мен да знаете !!!
Нагледния материал ще бъде пуснат скоро. БРАВО!!! Само така :wink:

Grozdan
22-05-2007, 10:12
Честито колега!

Nasko_77
22-05-2007, 16:31
Да бе. 1.4 ТС, хич е вървели :twisted:

pr_00f
22-05-2007, 16:33
аха вярно си е. 100 коня на 1.2 тона си е направо нещо средно между реактивен изтребител и драгстер от по яките.

TS
22-05-2007, 21:06
:shock: :lol:

Mind_Control
22-05-2007, 22:06
Нямаш шанс с такова волво.. карал съм и ти казвам от сега :roll: