View Full Version : нещо взе да свети удивителната на таблото ми
нещо взе да свети удивителната на таблото ми , сьщата светлина която е за рь4ната, наи ве4е като се изка4вам ако се движа по нанадолнище не свети дали е някав проблем щото на колата нищо и няма или поне аз нищо не усещам да и има ,само дето ми излиза малко пове4е 4ерен пушак от нормалното аааа така и така пиша тва абе някои да знае каде оправят брони 4е малко с4упих задната, много е малко но липсва пар4енце пластмаса :roll:
Виж спирачната течност да не е намаляла.
Mind_Control
25-05-2007, 13:25
100% е намаляла спирачната течност.. а защо намалява е въпросът.. Единият и може би най- вероятен отговор е помпа, горна или долна, на съединител...
100% е намаляла спирачната течност.. а защо намалява е въпросът.. Единият и може би най- вероятен отговор е помпа, горна или долна, на съединител...
А може просто да са поизхабени накладките :wink:
nikola_n
25-05-2007, 15:57
За накладките не беше ли друга лампа?
[quote="Mind_Control":3ef9g6gz]100% е намаляла спирачната течност.. а защо намалява е въпросът.. Единият и може би най- вероятен отговор е помпа, горна или долна, на съединител...
За накладките не беше ли друга лампа?[/quote:3ef9g6gz]
Да ама като се поизхабят накладките и намалява течноста :idea: :wink: но по вероятно е да е помпаю-болка на 145/6 :wink:
сипах те4ност за спира4ки и спря да свети Gracias colegas
georgievst
02-06-2007, 23:07
Може и спукан маркуч да е. Скоро ще си проличи дали имаш теч някъде.
charmario
04-06-2007, 17:27
Наистина най-вероятно е помпа на съединител или маркуче. Следи си нивото следващите седмици. Аз така карах една седмица и като отворих капака да погледна спирачната течност (за съединителя и спирачките е една) се наказах два дена да седа в ъгъла с очи към стената - беше на 2-3 пръста под мин-а. Ламерска му работа ... :chair: