Log in

View Full Version : Концерта на Мейдън

Alfa User
01-06-2007, 22:45
http://www.onewaymagazine.com/images/artists/ironmaiden1.jpg

Колеги, концерта на Мейдън застрашително наближи. Доколкото знам доста от нас ще присъстват. Шоуто започва в 19.00 със Ахат, а наскоро четох че вратите на стадиона отварят още в 16.30. Ще се организираме ли някак за масовка или всеки се спасява поотделно?

valjo
01-06-2007, 22:47
а кой с кви билети е?
щото май седящите и тия дето ше сме пред сцената ще влизат през различни места ,ако добре съм разбрал
иначе ние с бат танас и вики ще сме "пред сцената" квото и да значи това;)

ако и други ще са там, да се разберем да се видим някъде преди тва?

pr_00f
02-06-2007, 09:18
Аз съм на терен - назад с жената.
Евгени ми беше казал че си е взел от по -скъпите билети и ще е отпред до сцената, така че Вальо- говори с него.

viki
02-06-2007, 11:26

Хе-хех пред сцената я!даже си купих ниски УбуУФки по случаяhttp://img528.imageshack.us/img528/1821/girlhahadm8.gif скъсани Жинси имамhttp://img528.imageshack.us/img528/5343/girlcrazydp3.gif
:roll2:

Naso
02-06-2007, 11:27
Абе тия верно ли сметат да ни затворат ватре кат животни в 4 саата ? И после да ни гаврят с ония пенсии от Ахат, преди да пуснат тия пенсии ? Ако е така, то да си гледат концерто сами ! Некой да иска да е пред сцената ?

Naso
02-06-2007, 11:28

Хе-хех пред сцената я!даже си купих ниски УбуУФки по случаяhttp://img528.imageshack.us/img528/1821/girlhahadm8.gif скъсани Жинси имамhttp://img528.imageshack.us/img528/5343/girlcrazydp3.gif
:roll2:

Тоооо и да немаше, тия там не прощеват :) Надявам се знаеш в какво се забъркваш :) Шото там често изнасят на ръце за свестяване :)

viki
02-06-2007, 11:34
Тоооо и да немаше, тия там не прощеват :) Надявам се знаеш в какво се забъркваш :) Шото там често изнасят на ръце за свестяване :)
Аз си нося пИпИруда в дамската чанта винаги :lsabre:
Ща свестя аз тебе,да има късмет някой да ме настъпе пък ...:bangin: :stretcher: :roll2:

п.п.
ще се понапомпам преди конСерта да всявам рИспект :flex: :strong:

valjo
02-06-2007, 12:10
пише че щели да продават бира вутре, което ко е верно, шни спаси

ТОооочно ти...

odisey
02-06-2007, 12:14
на ахат на 10 концерта съм бил сигурно и всеки път е ЕДНО И СЪЩО!!

pr_00f
02-06-2007, 13:25
Вальо, относно бирата - виж тук:
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic. ... 8&start=30 (http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=14578&start=30)

Без комантар съм просто- пак ще си седим жадни, мамка му :(

valjo
02-06-2007, 14:55
аз тебе ще те... .в математика... престани бееееееееееееее

Alfa User
02-06-2007, 15:08
Аз съм на терен - назад с жената.

И аз така - хем назад хем със жената. само не знам в колко ч ще успеем да се доберем до стадиона, защото не знам кога ще тръгнем от Пловдив. Така че ... като гледам мненията, май ще е кой както се дореди. Па ако се намерим нейде по терена - супер :headbang:

odisey
02-06-2007, 15:24
A Matter Of The Beast summer tour '07
Published: May 8, 2007

In acknowledgement of the 25th anniversary of the release of their seminal album "The Number of the Beast" and the tremendous International success of their recent album "A Matter of Life and Death", IRON MAIDEN'S forthcoming June dates in Europe will go under the banner of A MATTER OF THE BEAST SUMMER TOUR 07. The band will be playing 5 songs from each of these albums plus other fan favourites and will be taking out a full on stage production which will include the final appearances of Eddie's notorious tank!!

Says vocalist Bruce Dickinson; " Its always a lot of fun for us to play outdoors in the summer. It tends to be a different vibe to playing indoors, much more of a party atmosphere so its good to put together a set list that matches this. There has been a lot of interest in the 25th anniversary of the release of Number of the Beast so we thought it would be great to give the fans a bit of extra Beast this summer to acknowledge this"

ето го линка - http://www.ironmaiden.com/index.php?cat ... icleid=464 (http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=8&p2_articleid=464)

Raddo
02-06-2007, 15:45
Аз ще тръгна от кв. Лозенец с 5-6 души агитка...
Но да се разбираме нещо може би ще е трудно, карах една приятелка на концерта на Дж. Майкъл и пред стадиона беше пълна лудница, а на Мейдън какво ли ще е - не ми се мисли...
Така, че да се зачем с някой още повече ако не сме се виждали преди е почти невероятно...
И затварят достъпа за коли около 300-400 метра преди стадиона и задръстванията стават чудни...

odisey
02-06-2007, 15:48
ни се започваме още в 14ч у нас щото живея на 100м :) от стадиона а после в парка
ако има желаещи може да идват с нас :wink:

viki
02-06-2007, 16:25
Я някой да ме светне откъде мога да си купя дъждобран-незнам в какви магазини се продават такива неща :oops: :D
предложението -от еротичен магазин не се приема :Tease:

п.п
и триместна палатчицаhttp://img242.imageshack.us/img242/584/girlhahadb2.gif

Точно тииии
:whistle: :tooth:

pr_00f
02-06-2007, 16:26
Ловно- рибарски магазин , или нещо от сорта.

viki
02-06-2007, 16:35
Ловно- рибарски магазин , или нещо от сорта.
Мерси прУфесоре :wink: :firstprize:

да съм подготвена ако завали :lupe: :cry:

bass
02-06-2007, 16:38
Дъждобрани има и в магазините за туристическа екипировка - Стената, например. Ние бяхме зели за един друг концерт на същия стадион, но напразно (местата ни се оказаха под козирката :D )

viki
02-06-2007, 16:51
Дано и сега не вали,че ще полудеяhttp://img505.imageshack.us/img505/6044/girlhystericfj9.gif

MUROMAN
02-06-2007, 17:47
и аз искам да се събереме повече Алфисти и да ходиме да куфееме заедно.Колега кажи адреса - 6тото тука във форума маи няма да има организация и единност.????

ни се започваме още в 14ч у нас щото живея на 100м :) от стадиона а после в парка
ако има желаещи може да идват с нас :wink:

odisey
02-06-2007, 18:01
ми аз съм с приятели но всеки който пожелае може да дойде :) стига да се обади може и в парка да заформим той е близо и е много готин - северния парк
иначе който иска да звънка

0896 700 609
0885 022 141

Naso
02-06-2007, 22:14
Шти дам аз на теб една 3местна палатчица !

valjo
02-06-2007, 22:18
Шти дам аз на теб една 3местна палатчица !
:rotfl::rotfl::rotfl: на мен ли, кажи ми, на мен ли да ми кажат така;)

pr_00f
02-06-2007, 23:20
Аз пък понеже съм природно тъпичък не разбрах все пак тази палатка триместната в каква конфигурация ще бъде изпълненеа (от вътре)
Вики +Насо - трудно ще се съберат
или само Насо - влиза без проблем :)
Я ме осветлете плс.

valjo
02-06-2007, 23:22
Аз пък понеже съм природно тъпичък не разбрах все пак тази палатка триместната в каква конфигурация ще бъде изпълненеа (от вътре)
Вики +Насо - трудно ще се съберат
или само Насо - влиза без проблем :)
Я ме осветлете плс.
насо и сам я се сбере я не ...... ма си тре де , пончо или там
хималайка;)))))))
тя ко Вичка е там, с и без насо се същиот обем

Naso
02-06-2007, 23:22
Профе ти шо не спиш ?

pr_00f
02-06-2007, 23:24
Трещя бира+ракия и за разнообразие асеновградски мавруд '03 със синьо сиренце - дор блу - пирфектна комбинациика просто.

п.с. и чета весели неща из форума - маркирам си теми за триене през новата седмица :)

Naso
02-06-2007, 23:26
малко ти е пиенето :)

75TwinSpark
03-06-2007, 17:21
А дали пък нема да го преместат концерта ако земе да завали некоя градушка,или да го отложат както имам мн добри спомени от Академик :evil:

MUROMAN
03-06-2007, 18:32
на някой да му трябват 2 - билета.Давам ги по 30 - 35 лв?

emilio
04-06-2007, 09:00
Дано и сега не вали,че ще полудеяhttp://img505.imageshack.us/img505/6044/girlhystericfj9.gif

На концерта на Дж.М. предприемчиви хора продаваха "дъждобрани" по 2 кинта на стадиона. Нема се плашите от дъжд! :metal:

Stello
04-06-2007, 12:52
Абе да знаете до къде и кои улици ще са затворени.Защото за Жорето миналия понеделник май бяха затворили доста улици.

filip
05-06-2007, 12:01
Велик концерт меидън свиреха страхотно само подгряващата група преди тях куцаше бяха много зле(лично мнение)но концерта беше зашеметяващ :metal:

cvetelin
05-06-2007, 12:02
ко стана накефихте ли се ;)
да ва питам аз ;)

Kuku
05-06-2007, 12:08
Аз ше им...:cussing:

odisey
05-06-2007, 12:19
Iron Maiden са група Но. 1 :!:

ама концерта в Сф. по скала 1 до 10 беше макс. 7 :(

1. Музиката беше много слаба (дори на Ерос Рамацоти се чуваше по силно), както и качеството на звука
2. Свириха тчно 85 минути
3. Никакъв бис (последните 4 песни не ги броя за бис)

А и ми се струва, че не си дадоха много зор. На Judas и на Sabbath беше много по-добре (като концерт имам предвид) да не говорим за Helloween.

Въпреки това имаше много яки моменти, Halloweed Be Thy Name например :twisted: :twisted: :twisted:

Alfa User
05-06-2007, 12:27
Концерта беше маниакален ... Може и да съм пристрастен, щото са ми favourite band, ама всичко беше много яко. Е, може би малко пиротехника щеше да направи чудеса, но и така се размазах от кеф - чакам да ги видя тия пичове вече 18 години ... Up the Irons ! :headbang:

odisey
05-06-2007, 12:29
Бе не само пиротехника, сцената беше малко по-голяма от сцена на БТР например, видеостените под сякаква критика...Роб Халфорд излезе с българското знаме на концерта за пример пък на държание, изобщо никакъв зор не си дадоха, дистанцирани бяха, а и 85 мин!!!! е извинете. Мейдън са ми една от най-любимите групи и въпреки тва не се накефих на макс.

filip
05-06-2007, 12:52
Концерта беше страхотен според мен но узвочаването беше малко слабичко наистина а и подгряващите групи!Но maiden направиха шоу 8)!Някои да знае дали Red hot ще идват в бг :roll:

Kuku
05-06-2007, 13:01
Как слабичко бе, хора, аз не можах да спя от тая музика, а не живея близо до стадиона, баси :(

pr_00f
05-06-2007, 13:09
А публиката чуваше ли се яко от твойто къщи :)

Конерта си го биваше, изкефих се доволно. Вярно можеше още малко да посвирят, ама кво да се прави - такъв е живота.

Kuku
05-06-2007, 13:13
Повече от яко се чуваха всякакъв вид възгласи :(

valjo
05-06-2007, 13:18
и аз мисля че озвучаването беше доста слабо ....

EvgeniiM
05-06-2007, 14:36
Слабо отсекъде , бех на първия ред и не ме заглушаваше, а и някак рано удариха непознатите песни (не стават за никъв ..й) и хората почнаха да се радват от средата натам. 95-та година в зала Христо Ботев бяха много по- добри , макар и без Брус.
На Харис дъщеря му мисля видехте за какво става най-добре- квото и 45 % от средностатистическите българки :hump:
Дали съм остарял , или щот съм спрел допинга незнам , ама се прозявах отначало докрай, камо ли да си правя труд да си вдигам ръцете или да викам

miromitev
05-06-2007, 14:38
Не бяхна концерта, за съжаление, но факта , че Мейдън бяха тук е велик.Гледайки снимките по горе бая народ се е изсипал :lol:
Другите велики( според мен малко по...:lol: )се заканват да сцепят Каварна......we will see!
http://www.vbox7.com/play:8dcfc972

odisey
05-06-2007, 14:42
За първи път виждам толкова много хора на концерт сигурно 10000 повече от на Depeche Mode а те са си яко комерс. Ще ги видим the kings of metal :)

75TwinSpark
05-06-2007, 14:56
Дали съм остарял , или щот съм спрел допинга незнам , ама се прозявах отначало докрай, камо ли да си правя труд да си вдигам ръцете или да викам

И аз това се чудех ма май небеше от това :cry:

bager
05-06-2007, 15:24
Концерта беше супер!
На който са му непознати песните си е за негова сметка и общо взето вие май сте били от малкото некефещи се, защото аз видях друго.
До вчера си правихме записите на касети с качество под всякаква критика и изведнъж саунда на концерта на Мейдън в България на струвал. Айде нема нужда!

cvetelin
05-06-2007, 15:26
Концерта беше супер!
На който са му непознати песните си е за негова сметка и общо взето вие май сте били от малкото некефещи се, защото аз видях друго.
До вчера си правихме записите на касети с качество под всякаква критика и изведнъж саунда на концерта на Мейдън в България на струвал. Айде нема нужда!

ей фен накефи ли се вече
:P

valjo
05-06-2007, 17:26
Концерта беше супер!
глей го па тоа маниак :) не бе не казвам че не струва, казвам че моеше да има още малко волуме;)))
иначе аз днеска малко съм пресипнал ма ше ми мине де

Nasko_77
05-06-2007, 18:39
http://www.onewaymagazine.com/images/artists/ironmaiden1.jpg

Колеги, концерта на Мейдън застрашително наближи. Доколкото знам доста от нас ще присъстват. Шоуто започва в 19.00 със Ахат, а наскоро четох че вратите на стадиона отварят още в 16.30. Ще се организираме ли някак за масовка или всеки се спасява поотделно? :Bolt:

emilio
05-06-2007, 19:17
Концерта беше много як. Аз бях на терена на 5 метра от оградата за билетите от 50 кинта и се радвам супер много,че не беше по-шумно,защото сигурно нямаше да може да се чуе музиката , а само някаква дандания. Мейдън свиреха като истински динозври, а Брус вади ебати гласа на лайв изпълнение! Нямам думи! Освен това бях на ръба на погото, така че може да се каже,че нищо не му липсваше на тоя концерт освен да е малко по-дълъг.
За дъщерята на Стив Харис - хубави цици, ама на плажа има и по-хубави и при това - топлес...да почва да се учи да готви...

valjo
05-06-2007, 19:40
...
За дъщерята на Стив Харис - хубави цици, ама на плажа има и по-хубави и при това - топлес...да почва да се учи да готви...
бе ние мислим че може да се обади и на Митьо Пайнера, ше се види в пари момичето;)

Neokill
05-06-2007, 20:01
За първи път виждам толкова много хора на концерт сигурно 10000 повече от на Depeche Mode а те са си яко комерс. Ще ги видим the kings of metal :)

Е тук се обърка .... Концерта е бил доста слаб. Приятели които са заклети металурзи бяха доста разочаровани. Саунда слаб сцената ниско, нямало е тръпка. НЯМАМ че имам нещо против Железните ама са се поизложили - такива са и коментарите по радио Зи Рок.

Един въпрос момче ти ходи ли на Депеш .... Нещо неподготвен ми се изказваш. Според очевидци и то не само двама трима на Мейдън е имало доста по малко хора като цяло на стадиона и извън него. А кое е комерсиално и кое не не го решаваш ти. Депеш Мод са група малко преди Мейдън, успехите им са много по големи от техните и щом не са отшумели и жънат успехи до сега значи са далече от комерсията. Вземи се образовай малко музикално тогава ръси тъпизми за :!: :!: :!: :!:

valjo
05-06-2007, 20:15

Е тук се обърка .... Концерта е бил доста слаб. Приятели които са заклети металурзи бяха доста разочаровани. Саунда слаб сцената ниско, нямало е тръпка. НЯМАМ че имам нещо против Железните ама са се поизложили - такива са и коментарите по радио Зи Рок.

Един въпрос момче ти ходи ли на Депеш .... Нещо неподготвен ми се изказваш. Според очевидци и то не само двама трима на Мейдън е имало доста по малко хора като цяло на стадиона и извън него. А кое е комерсиално и кое не не го решаваш ти. Депеш Мод са група малко преди Мейдън, успехите им са много по големи от техните и щом не са отшумели и жънат успехи до сега значи са далече от комерсията. Вземи се образовай малко музикално тогава ръси тъпизми за :!: :!: :!: :!:
мх, а ти като ен си бил на Мейдън, що се изказваш по тоя начин? по нищо не се различава мнението ти по стойност от неговото!

кой е по-група е все едно левски или цска

айде малко по кротко, който не го кефи мейдън, да си отваря тема ...
ДаПееш и ДанеМоеш :lol:

MUROMAN
05-06-2007, 20:24

И аз това се чудех ма май небеше от това :cry:
нещо и аз давам - 60 % . Имаше нещо което куцаше.Музиката беше слаба.Доста ходих за да се доближа и за да усетя музиката исках по-мощен звук.Иначе атмосферата беше добра.Иначе и на мен ми се доспа по едно време ,това мисля ,че е достатъчен атестат за нещата.На Депеш беше 10 - пъти по яко. От Клуба успях да видя само $bage$ - и то навръщане в задръстената улица пред 153- та гимназия.И въпреки всичко Меидън са си машини -стари,вечни и смазващи.

valjo
05-06-2007, 20:28
аз от клуба видях:
1.насо ;)
2. вики
с тях реално ходихме заедно

освен тех, божо и сашо от рок'н'ролл сервиза
4. Дексер
5. Алекс (алфа юзер) и 6. жена му - milenamr
7. EvgeniiM :)
8. umax - Салибра;)

filip
05-06-2007, 20:31
Винаги ще има хора на които ще им е харесало и други на които не!Според мен се получи добре в краина сметка много зависи от публиката а тя беше невероятна пеехме и кофеехме :twisted: това е важно а че е можело и по-добре то винаги може и по-добре!Сега да видим момците от the Exploited какво ще сътворят :P

Neokill
05-06-2007, 20:57

мх, а ти като ен си бил на Мейдън, що се изказваш по тоя начин? по нищо не се различава мнението ти по стойност от неговото!

Така аз нищо лошо не съм казал за Мейдън че са такива и онакива че били комерсиални и тн. Уважавам ги много, но просто концертът е бил слаб. Това не е само мое мнение.
От къде знаеш къде съм бил по време на концерта :roll: :wink:
Всеки е пристрастен към нещо аз съм към 3 неща Алфа Ромео, Манчестър Юнайтед и Депеш Мод може и не в този ред :!:
Ходил съм на много концерти на различни изпълнители много преди манията Каварна. Визирам братските соц републики като Унгария, Чехия и Словакия, коити в това отношение са на светлинни години от нас. Мога да преценя кое е добъро и кое не е и ТОВА СИ Е МОЕ МНЕНИЕ.
Никога не бих казал тоя е едикакъв си, даже и за поп фолк и чалга изпълнителите. Още повече не бих се изказал така само за да направя вятър.

ПП Кой може да пее и кой не ще го решим като минеш през Бургас биричка :lol: :lol: :lol:

milenamr
05-06-2007, 21:04
Според мен концерта беше разцепващ от всякъде.Яко свириха пичовете без задръжки,а Брус както винаги се разпори да пее и даде всичко от себе си.Не се сещам за по умерени думи, с които да опиша умопомрачителния ефект, който остави върху мен концерта.Това е едно от най - най великите събития в живота ми.
Е вярно е ,че звука като цяло беше малко слабичък ,като цяло саунда не беше много на ниво, но за сметка на техническите слабости Мейдън свириха зверски.
Извинявам се от името на Мейдън и компания на тези, които не са могли да спят :twisted:
Ние дето бяхме там с е изкефихме максимално.Аз поне не спрях да подскачам и да креща, сега нямам глас, ,а и ме болат петичките,но нека ми е зле ...струваше си :headbang:
Страшно съм доволна от концерта, само дето ми се сториха малко парчетата, но то винаги е така:(хубавото минава неусетно-на един дъх.Но нали за тези прекрасни моменти живеем :rockon:

valjo
05-06-2007, 21:07

Така аз нищо лошо не съм казал за Мейдън че са такива и онакива че били комерсиални и тн. Уважавам ги много, но просто концертът е бил слаб. Това не е само мое мнение.
От къде знаеш къде съм бил по време на концерта :roll: :wink:
Всеки е пристрастен към нещо аз съм към 3 неща Алфа Ромео, Манчестър Юнайтед и Депеш Мод може и не в този ред :!:
Ходил съм на много концерти на различни изпълнители много преди манията Каварна. Визирам братските соц републики като Унгария, Чехия и Словакия, коити в това отношение са на светлинни години от нас. Мога да преценя кое е добъро и кое не е и ТОВА СИ Е МОЕ МНЕНИЕ.
Никога не бих казал тоя е едикакъв си, даже и за поп фолк и чалга изпълнителите. Още повече не бих се изказал така само за да направя вятър.

ПП Кой може да пее и кой не ще го решим като минеш през Бургас биричка :lol: :lol: :lol:"бил слаб" е минало незапомнено, оттва знам че не си бил там;)
а аз бях :)

та ще направя един паралел, аз предпочитам слаб мач на Левски, пред силен на чорбата
познай защо

по същия начин тоя концерт на Iron Mainden има висока стойност за мен, независимо от несъмнените естетични и музикални стойности на "дапееш" ... блах как го написах тва, сам не знам:)

та така. аз съм метал фен, както и фен на левски, и ме боли №§*§ за "истинските стойности" .... тва е се едно ауди 80 б4 с/у алфа 155
дори аз съм убеден че аудито е по нечупливо, и квооооо от тва ?;)

а за бирата, аз и ся я пия тука такова едно, през мъка ...зор ;)

Neokill
05-06-2007, 21:15
Блаблабала стана мноо дълго ..
Мое да видиш в музикалната тема какви парчета въм пуснал. Голям фен съм на твърдата музика - колкото повече толкова повече :twisted:

а за бирата, аз и ся я пия тука такова едно, през мъка ...зор ;)
Отивам да видя каква ти е мъката и колко голям е зора :lol: :lol: :lol:

rtfm
05-06-2007, 22:37
концерта беше супер наистина ама наистина музиката беше доста тиха за такъв концерт. И сцената нещо с тия 3 чаршафа за фон не утиваше на толкова яка група. Танка като излезе можеше поне да грумне някоя фоерверка през уръдието. А и концерта започна доста рано то беше още светло. И подгряващите групи изпяха по 3 песни. Концерта беше доста по кратък от другите концерти.

odisey
06-06-2007, 00:15

ми ходих и на Депеш и на Мейдън и на 100 други концерта сигурно и изобщо не виждом защо на черното трябва да се казва бяло :) хората на Мейдън си бяха повече ! Честно казано смятам и концерта на Депеш за не кой знае какво представление но това си е лично мое мнение, на Депеш беше най-слабата музика която съм чувал, докато хората пляскаха с ръце около мен изобщо не можеше да се познае песента. Естествено всеки си има нещо което по някакъв начин го е докоснало и т.н. и е възприел по лазличен начин и тва си е напълно нормално. В това което написах просто изложих факти :) не се конфронтирам с никой :!: За мен лично концертът на Мейдън като концерт си беше в средата като качество от тия дето съм бил, а групата IRON MAIDEN е винаги НОМЕР 1 :!:

Dexer
07-06-2007, 00:15
Аз лично много се изкефих на втората половина на концерта, защото шризнавам новите им парчета не ги знам, но за сметка на това старите ми напълниха душата, в краина сметка да не бъдем супер критични, защото със сигурност едно посещение на концерт ти носи положителна емоция, която не можеш да си доставиш по друг начин (меломански погледнато де). :D :D :D :D
За мен всеки концерт на който съм бил (засега само в БГ) е много хубав спомен и нямам лоши впечатления от нито един. Което значи, че след като съм си направил кефа за 1,5-2 часа след това ще ми остане единствено хубав спомен и нищо друго. И така до следващия....
Тук можете да напишете кой ви е любимия концерт на които сте били? За мен това е Металика'99 в Пловдив. По много причини....

odisey
07-06-2007, 08:37
Напълно съм съгласен с теб...

Моят любим беше на Helloween в зимния (вторият подред) и на Judas Priest. На Helloween м/у другото тогава го издадоха на DVD ако някой го има ще съм му благодарен да ми го запише...

http://www.themanitoban.com/2005-2006/0201/images/2024.metal.101.1.jpg

Mury
07-06-2007, 13:15

ми ходих и на Депеш и на Мейдън и на 100 други концерта сигурно и изобщо не виждом защо на черното трябва да се казва бяло :) хората на Мейдън си бяха повече ! Честно казано смятам и концерта на Депеш за не кой знае какво представление но това си е лично мое мнение, на Депеш беше най-слабата музика която съм чувал, докато хората пляскаха с ръце около мен изобщо не можеше да се познае песента. Естествено всеки си има нещо което по някакъв начин го е докоснало и т.н. и е възприел по лазличен начин и тва си е напълно нормално. В това което написах просто изложих факти :) не се конфронтирам с никой :!: За мен лично концертът на Мейдън като концерт си беше в средата като качество от тия дето съм бил, а групата IRON MAIDEN е винаги НОМЕР 1 :!:

Пич виж са наистина си се поубъркал лекинко :idea: :idea: според СМЕ-аз там съм малко навътре в нещата продадените билети са 34 000 :idea: :idea: а за Депеш-42 000 :shock: :shock: Концерта беше слаб единствено откъм звук-но и той не беше толкова зле :idea: А човек който ми каже че му е харесал звука на Жоро Михайлов значи не арзбира нищичко ама нищичко от звук :idea: :idea: та той е пял целия концерт на плейбек :twisted: :twisted: :twisted: бахти нещастника :twisted: :twisted: Колкото до сцената брато позволи ми да разбирам повечко от теб и да ти кажа че си е доста голяма в сравнение със всчки български такива :idea: :idea: А да не говориме за осветлението което си беше направо уникално ма то на мен си ми е професионално изкривяване :twisted: :twisted: :twisted:

odisey
07-06-2007, 14:08
Осветлението наистина беше страшно...По въпроса за публиката и аз гледах официалните данни но както знаем те в малко случаи са верни. Но както и да е, спорът е безмислен и на двата концерта имаше много хора, но и на двата си мисля, че можеше да се желае още от изпълнителите и отчасти от организацията и др работи.

Mury
08-06-2007, 11:21
Осветлението наистина беше страшно...По въпроса за публиката и аз гледах официалните данни но както знаем те в малко случаи са верни. Но както и да е, спорът е безмислен и на двата концерта имаше много хора, но и на двата си мисля, че можеше да се желае още от изпълнителите и отчасти от организацията и др работи.

Официалните данни са си верни просто колко хора са влезнали като мен с пропуски незнам :idea: :idea: иначе ти какво очакваш бе бате в БГ винаги е така с концертите-слабо представяне на изпълнителите,и то най-вече се наблюдава сред по-известните :evil: :evil: :evil:Обратно на това хората говорят за концерта на Депеш че е бил в пъти по як от този който се е състоял малко преди това в Париж :shock: :shock:така че не се знае къде и мейдън са свирили и пяли по-зле :idea: Мейдън са си Мейдън и както и да са свирили и пяли ми е се тая важното е че ги видях на живо :twisted: :twisted: Остава са и полседната ми мечта за концерт-Ред Хот :lol: :lol: :lol: да се сбъдне :wink:

koolio
08-06-2007, 11:58
Остава са и полседната ми мечта за концерт-Ред Хот :lol: :lol: :lol: да се сбъдне :wink:
А ти като вътрешен човек знаеш ли дали наистина ще идват през септември?

Naso
08-06-2007, 12:04
А това дали Депеш са много преди Мейдън.... хайде да не се излагаме :)

Mury
08-06-2007, 12:05
Остава са и полседната ми мечта за концерт-Ред Хот :lol: :lol: :lol: да се сбъдне :wink:
А ти като вътрешен човек знаеш ли дали наистина ще идват през септември?

Най вероятно не за сега иначе на 26 юни ше пеят на окло 60 км. от Белград :twisted: :twisted:

odisey
08-06-2007, 12:07

и аз си мислех тва ама си викам айде да не разпалваме още спора :P първите им зачатъци на музика са 1981 :oops: за Мейдън няма да споменавам :P

Neokill
08-06-2007, 16:40

и аз си мислех тва ама си викам айде да не разпалваме още спора :P първите им зачатъци на музика са 1981 :oops: за Мейдън няма да споменавам :P
Казах уважавам Мейдън обаче няма да трая на изказвания за това че не правили музика и т.н Можеш да изкажеш мнение че не ти допадат песните им, но повече от това вече е обида за тези които обичат да ги слушат:!:

odisey
08-06-2007, 18:44
peace brother :)

http://www.dapperduck.com/img/duckofpeace.gif

исках да кажа, че първият им албум е `81 не се връзвай толкова

Mury
08-06-2007, 21:25

http://www.dapperduck.com/img/duckofpeace.gif

А на Мейдън е 80 и кво от тва спора е безмислен :idea: аз съм фен и на двете групи и умирам от кеф че бях и на двата концерта :twisted:

odisey
09-06-2007, 00:35

А на Мейдън е 80 и кво от тва спора е безмислен :idea: аз съм фен и на двете групи и умирам от кеф че бях и на двата концерта :twisted:

ми много ясно точно така е...мейдън се организират като група през 1975 м/у дрегото ....

Alfa User
09-06-2007, 17:10
Ба**и и спора се заформи тука. Аз изпаднах в екстаз когато Брус се появи на сцената със шпагат във въздуха. После вече не помня почти нищо, защото постоянно бях в душевната нирвана. Нямам какво повече да кажа, освен че всеки истински фен оценява достойно концерта и факта, че Мейдън пяха за нас както ги знаем от видеокасети, DVD-та и ТВ-репортажи. Всичко друго е без значение. Ако ми позволите, ще сложа тук един текст, писан от мой събрат по душа. Надявам се той да няма нищо против повече хора да видят какво иска да сподели.

Някъде във времето
05.06.2007

Владимир Вергинов

Let me tell you about my life
Let me tell you about my dreams
Let me tell you about the things that happen
Always real to me

Лятото на 1987

В слънчевото юнско утро, щастлив петокласник забързано влиза в класната стая. Бяла риза, поизтъркани джинси, пионерска връзка на която е прикачена значка на Димит... на Еди!

Предишната вечер значката е измайсторена с голямо старание - почти като истинска е - от скъпите, само като се вгледаш повече разбираш че не е оригинална...

Няколко момчета, начело с отрядния председател веднага се скупчват около него, разглеждат ухилената физиономия на Еди, хвалят "майстора" и след обещание, че ще им направи по една и на тях, всеки забързано отива на мястото си.

"Клас-стани! Клас-мирно!"

По средата на часа, докато няколко съученици с неоформени срочни оценки се потят над задачите пред черната дъска, петокласникът, с пламнал поглед, разказва шепнешком на приятелчетата от съседните чинове за концерта на Айрън Мейдън, който е гледал вчерашния ден...Разказът внезапно е прекъснат от строг глас - "Бележниците! И напуснете часа!"...

Учителката събира подадените и поуръфани книжки и се вторачва в значката на пионерската връзка...след кратка поучителна тирада включваща предимно поизтъркани клиширани фрази, значката потъва в учителския джоб, а петокласникът, заедно с двама трима съученици излиза с наведена глава от стаята.

Към обяд момчето се прибра вкъщи, и поплака - мъничко...

Лятото на 2007, 4 юни преди обяд:

Кисна в офиса и се опитвам да си свърша работата. В ушите ми дъни Мейдън...вече втори час не съм си махал слушалките. Не мога да се съсредоточа върху нещата, които чета, очите ми през 30 секунди поглеждат часовника, чувствам се като caught somewhere in time...Искам вече да е "довечера"! Искам да съм там, на стадиона и никъде другаде! Искам часа на срещата ми с Девицата да настъпи...

Лятото на 2007, 4 юни след обяд:

Тръгвам доста по-рано от работа и с учестен пулс се отправям към един далечен квартал, на един позастарял стадион, за да застана пред една притихнала сцена и да чакам - там имам среща..."довечера" вече е с половин дневна светлина по-близо.

Лятото на 2007, 4 юни вечерта:

...The clock is fast. The hour is near.
Eventful past is everclear.
My life is set. The time is here...

Срещата...

Пулсираща червена светлина и всеобгръщаща музика, Вагнеров апокалипсис, интерлюдия... Сърцето ми ще се пръсне, чувствам се нереален, малък, незначителен, усещам само как една стара, стара мечта изживява последните си секунди, и всеки момент ще се роди незабравим нов спомен... Тук ли съм? Идва ли?

Мощен възторжен рев на десетки хиляди гърла ме пренася в Different World...

...I feel a little lost
A little strange today...

Крещя, нищо друго не мога да направя. Те са тук! Опитвам се да осъзная факта, че пред мен дивее най-любимата ми група, това наистина са Дикинсън, Харис, Нико...

...Tell me what you can hear
And then tell me what you see...

Не знам на къде да погледна, звука се превръща в материя, материята е меняща се светлина, всичко се размива...плача...
Към края на първото изпълнение успявам да се взема в ръце. След десетки години чакане, светът вече е наред!

Басът на Стив дава началото на следващото парче, към него се присъединява и Дейв Мъри, Нико забива, Брус запява и втората порция див екстаз е сервирана - за нас, For the passion, for the glory, for the memories...

Въздухът е звук - мощен, здрав, мейдънски, останалото е сцена - впечатляващи ефекти, менящи се ярки светлини и извисяващата се фигура на Еди под който 6 велики музиканти, се раздават напълно, тези шест, сътворили легендата в Хеви Метъл жанра и които ни правят участници в нея тук и сега!

А пред тях е публиката, пред тях са хиляди фенове - млади, застарели, стари, но всички еднакво погълнати от магията на шоуто, чакано дълги, дълги години. И все пак, искам още нещо, нещо легендарно, нещо познато и емблематично. И тогава дойде

The Troooooopeeeeeeeeeeer...

Щях да умра! Не от мускетите на атакуващите, за които Брус пееше, не от внушителната графика на Еди, понесъл британския флаг, а от реалността на случващото се, от това, че на няколко метра от мен Дикинсън пее United Jak, облечен в стара военна униформа и аз пея наизустения от толкова години текст с него, както и с хилядите около мен...и този път всичко е реално, a не само по телевизията или на монитора на компа!

А това бе само началото на истинското шоу, началото на поредицата от най-известните и най-добри парчета на групата. И всичките се изпълняват с толкова хъс и заряд, сякаш не са минали десетки години от създаването им, а са сътворени вчера. Безспорно мотора на групата се казва Брус Дикинсън - стана ясно защо е сочен за един от най-добрите изпълнители на живо, както и за един от най-великите фронтмени изобщо. Стана ясно защо е легенда...

...Please, tell me now what life is..?

Поредните тракове от новия албум, поне според мен най-добрите. Да, доказателство, че не всичко е само стара слава - бандата е жива! The reincarnation of Benjamin Breeg си е чиста класика с марка Iron Maiden!

Woe to thee Oh Earth and Sea...
Замръзнах...и тогава пък и сега, като си спомням. Незнам какво да напиша... Само мога да кажа, че видях изпълнение на "The Number of the Beast" на живо и... What did I see can I believe that what I saw that night was real and not just fantasy.

Притъмня... Някога да сте се страхували от тъмното?
Още с встъпителните рифове на Fear of the Dark, се поуплаших...ама не от тъмното, а за себе си. Уплаши ме чувството на нереалност, което се стовари върху мен заедно със тежестта на убийствения саунд, невероятната радост и великото удовлетворение от това, че започва най-известното и обичано парче на групата - или накратко казано - най-страшното! I have a constant fear that someones always near...да, точно така, сърдечния удар беше съвсем близо...

...Oh well, wherever, wherever you are,
Iron Maiden's gonna get you, no matter how far...

Стив Харис - човека, създал групата и написал повечето песни в характерната си поза с баса напред, сякаш ще ни изпозастреля...всъщност точно това прави, всеки тон изсвирен от него се забива в полудялата публика като куршум...малко по-встрани Яник Гърс прави еквилибристики с китарата си - да се чуди човек кога и как успява да изсвири нещо, от другата страна - спокойствието на бандата - Дейв Мъри, солист в Айрън Мейдън от самото и създаване и малко по-назад с леко небрежарски вид и изражение Ейдриън Смит допринася за яката тресня. Някъде най-отзад, зад солидната камара от барабани е Нико МакБреин - незнам как е като боксьор, но определено е велик барабанист. А Брус? Той е навсякъде...

Scream for me, Sofia! SCREAM FOR MEEEEEEEE...
Крещим...куфеем, пеем...Взрив от възторг посреща Еди, който излиза на сцената, качен на танк!

2 минути преди полунощ...Краят е близо.

Всеки човек има неща, на които държи, които обича, харесва и винаги прави с удоволствие. В живота на всеки човек има и някоя песен, която го е съпътствала през най-хубавите му моменти, през радостите му, ученическите години, студентските купони, заключила в себе си отрязъци време, за които винаги си спомняме с леко меланхолично удоволствие, когато сме сами, или с възторжен смях, когато сме с приятели...

I'm waiting...

Ейдриън Смит слага край на очакването, започвайки интрото на Hallowed be thy Name...
Тук е мястото, където емоциите не могат да бъдат описани и преживяното не може да бъде разказано.

...Somebody please tell me that Im dreaming
Its not so easy to stop from screaming
But words escape me when I try to speak
Tears they flow but why am I crying...

Аз съм човек, минал 30-те...и плаках - мъничко. Понякога някоя и друга мечта умира, понякога последните й минути са най-запомящи и грандиозни - гръм, трясък, невероятно шоу и точно тогава заживяват спомените. Но както знаем, това е a matter of life and death.

Струва ми се всички трябва да престанем с това дъвчене коя група от кога е колко по-добра е, и да се насладим на спомена от това грандиозно изживяване.

viki
10-06-2007, 09:25
Аз супер много се изкефих на концерта 8) :dance: пък и бях с любимите си приятели :wink: :wub:

демидж нямах -даже никой не ме настъпа ..понеже гардовете ми бяха на хай-ниво , в един момент бях между 3 еърбегаhttp://img246.imageshack.us/img246/9717/girlhahawj5.gif :wink:

valjo
10-06-2007, 13:25
Ба**и и спора се заформи тука. Аз изпаднах в екстаз когато Брус се появи на сцената със шпагат във въздуха. После вече не помня почти нищо, защото постоянно бях в душевната нирвана. Нямам какво повече да кажа, освен че всеки истински фен оценява достойно концерта и факта, че Мейдън пяха за нас както ги знаем от видеокасети, DVD-та и ТВ-репортажи. Всичко друго е без значение. Ако ми позволите, ще сложа тук един текст, писан от мой събрат по душа. Надявам се той да няма нищо против повече хора да видят какво иска да сподели.

Някъде във времето
05.06.2007

Владимир Вергинов

Let me tell you about my life
Let me tell you about my dreams
Let me tell you about the things that happen
Always real to me

Лятото на 1987

В слънчевото юнско утро, щастлив петокласник забързано влиза в класната стая. Бяла риза, поизтъркани джинси, пионерска връзка на която е прикачена значка на Димит... на Еди!

Предишната вечер значката е измайсторена с голямо старание - почти като истинска е - от скъпите, само като се вгледаш повече разбираш че не е оригинална...

Няколко момчета, начело с отрядния председател веднага се скупчват около него, разглеждат ухилената физиономия на Еди, хвалят "майстора" и след обещание, че ще им направи по една и на тях, всеки забързано отива на мястото си.

"Клас-стани! Клас-мирно!"

По средата на часа, докато няколко съученици с неоформени срочни оценки се потят над задачите пред черната дъска, петокласникът, с пламнал поглед, разказва шепнешком на приятелчетата от съседните чинове за концерта на Айрън Мейдън, който е гледал вчерашния ден...Разказът внезапно е прекъснат от строг глас - "Бележниците! И напуснете часа!"...

Учителката събира подадените и поуръфани книжки и се вторачва в значката на пионерската връзка...след кратка поучителна тирада включваща предимно поизтъркани клиширани фрази, значката потъва в учителския джоб, а петокласникът, заедно с двама трима съученици излиза с наведена глава от стаята.

Към обяд момчето се прибра вкъщи, и поплака - мъничко...

Лятото на 2007, 4 юни преди обяд:

Кисна в офиса и се опитвам да си свърша работата. В ушите ми дъни Мейдън...вече втори час не съм си махал слушалките. Не мога да се съсредоточа върху нещата, които чета, очите ми през 30 секунди поглеждат часовника, чувствам се като caught somewhere in time...Искам вече да е "довечера"! Искам да съм там, на стадиона и никъде другаде! Искам часа на срещата ми с Девицата да настъпи...

Лятото на 2007, 4 юни след обяд:

Тръгвам доста по-рано от работа и с учестен пулс се отправям към един далечен квартал, на един позастарял стадион, за да застана пред една притихнала сцена и да чакам - там имам среща..."довечера" вече е с половин дневна светлина по-близо.

Лятото на 2007, 4 юни вечерта:

...The clock is fast. The hour is near.
Eventful past is everclear.
My life is set. The time is here...

Срещата...

Пулсираща червена светлина и всеобгръщаща музика, Вагнеров апокалипсис, интерлюдия... Сърцето ми ще се пръсне, чувствам се нереален, малък, незначителен, усещам само как една стара, стара мечта изживява последните си секунди, и всеки момент ще се роди незабравим нов спомен... Тук ли съм? Идва ли?

Мощен възторжен рев на десетки хиляди гърла ме пренася в Different World...

...I feel a little lost
A little strange today...

Крещя, нищо друго не мога да направя. Те са тук! Опитвам се да осъзная факта, че пред мен дивее най-любимата ми група, това наистина са Дикинсън, Харис, Нико...

...Tell me what you can hear
And then tell me what you see...

Не знам на къде да погледна, звука се превръща в материя, материята е меняща се светлина, всичко се размива...плача...
Към края на първото изпълнение успявам да се взема в ръце. След десетки години чакане, светът вече е наред!

Басът на Стив дава началото на следващото парче, към него се присъединява и Дейв Мъри, Нико забива, Брус запява и втората порция див екстаз е сервирана - за нас, For the passion, for the glory, for the memories...

Въздухът е звук - мощен, здрав, мейдънски, останалото е сцена - впечатляващи ефекти, менящи се ярки светлини и извисяващата се фигура на Еди под който 6 велики музиканти, се раздават напълно, тези шест, сътворили легендата в Хеви Метъл жанра и които ни правят участници в нея тук и сега!

А пред тях е публиката, пред тях са хиляди фенове - млади, застарели, стари, но всички еднакво погълнати от магията на шоуто, чакано дълги, дълги години. И все пак, искам още нещо, нещо легендарно, нещо познато и емблематично. И тогава дойде

The Troooooopeeeeeeeeeeer...

Щях да умра! Не от мускетите на атакуващите, за които Брус пееше, не от внушителната графика на Еди, понесъл британския флаг, а от реалността на случващото се, от това, че на няколко метра от мен Дикинсън пее United Jak, облечен в стара военна униформа и аз пея наизустения от толкова години текст с него, както и с хилядите около мен...и този път всичко е реално, a не само по телевизията или на монитора на компа!

А това бе само началото на истинското шоу, началото на поредицата от най-известните и най-добри парчета на групата. И всичките се изпълняват с толкова хъс и заряд, сякаш не са минали десетки години от създаването им, а са сътворени вчера. Безспорно мотора на групата се казва Брус Дикинсън - стана ясно защо е сочен за един от най-добрите изпълнители на живо, както и за един от най-великите фронтмени изобщо. Стана ясно защо е легенда...

...Please, tell me now what life is..?

Поредните тракове от новия албум, поне според мен най-добрите. Да, доказателство, че не всичко е само стара слава - бандата е жива! The reincarnation of Benjamin Breeg си е чиста класика с марка Iron Maiden!

Woe to thee Oh Earth and Sea...
Замръзнах...и тогава пък и сега, като си спомням. Незнам какво да напиша... Само мога да кажа, че видях изпълнение на "The Number of the Beast" на живо и... What did I see can I believe that what I saw that night was real and not just fantasy.

Притъмня... Някога да сте се страхували от тъмното?
Още с встъпителните рифове на Fear of the Dark, се поуплаших...ама не от тъмното, а за себе си. Уплаши ме чувството на нереалност, което се стовари върху мен заедно със тежестта на убийствения саунд, невероятната радост и великото удовлетворение от това, че започва най-известното и обичано парче на групата - или накратко казано - най-страшното! I have a constant fear that someones always near...да, точно така, сърдечния удар беше съвсем близо...

...Oh well, wherever, wherever you are,
Iron Maiden's gonna get you, no matter how far...

Стив Харис - човека, създал групата и написал повечето песни в характерната си поза с баса напред, сякаш ще ни изпозастреля...всъщност точно това прави, всеки тон изсвирен от него се забива в полудялата публика като куршум...малко по-встрани Яник Гърс прави еквилибристики с китарата си - да се чуди човек кога и как успява да изсвири нещо, от другата страна - спокойствието на бандата - Дейв Мъри, солист в Айрън Мейдън от самото и създаване и малко по-назад с леко небрежарски вид и изражение Ейдриън Смит допринася за яката тресня. Някъде най-отзад, зад солидната камара от барабани е Нико МакБреин - незнам как е като боксьор, но определено е велик барабанист. А Брус? Той е навсякъде...

Scream for me, Sofia! SCREAM FOR MEEEEEEEE...
Крещим...куфеем, пеем...Взрив от възторг посреща Еди, който излиза на сцената, качен на танк!

2 минути преди полунощ...Краят е близо.

Всеки човек има неща, на които държи, които обича, харесва и винаги прави с удоволствие. В живота на всеки човек има и някоя песен, която го е съпътствала през най-хубавите му моменти, през радостите му, ученическите години, студентските купони, заключила в себе си отрязъци време, за които винаги си спомняме с леко меланхолично удоволствие, когато сме сами, или с възторжен смях, когато сме с приятели...

I'm waiting...

Ейдриън Смит слага край на очакването, започвайки интрото на Hallowed be thy Name...
Тук е мястото, където емоциите не могат да бъдат описани и преживяното не може да бъде разказано.

...Somebody please tell me that Im dreaming
Its not so easy to stop from screaming
But words escape me when I try to speak
Tears they flow but why am I crying...

Аз съм човек, минал 30-те...и плаках - мъничко. Понякога някоя и друга мечта умира, понякога последните й минути са най-запомящи и грандиозни - гръм, трясък, невероятно шоу и точно тогава заживяват спомените. Но както знаем, това е a matter of life and death.

Струва ми се всички трябва да престанем с това дъвчене коя група от кога е колко по-добра е, и да се насладим на спомена от това грандиозно изживяване.
тва е най разтърсващото описание което някога съм чел ....

дори сега ми се наежва кожата, като чета пича как го е описал, няма по точно описание....
сега си пускам Live in Ulevi и да става квото ще :)

valjo
11-06-2007, 22:04
видяхте ли по бТВ новините колажа на Буш с Мейдън ;)) хаха :headbang: