View Full Version : гуми
колеги ще имам ли някакви проблеми ако на мястото на моите 15ки 195/55 сложа 4 нови 195/60/15, защото имам 2 и да си купя още 2 само
абе на насо зимните са му 195/60 15" и не опират....
може па и да стане, знае ли човек...
И на Бобо зимните са май такива, мисля че става горе долу на ръба. Може евентуално задните да опират щото на QV-то е леко по тясно за да могат се съберат по големи гуми. :!: докато на 1.8 е нормалната ширина :roll:
charmario
04-06-2007, 17:18
Май ще дойдат височки. Проба му е майката...
И на Бобо зимните са май такива, мисля че става горе долу на ръба. Може евентуално задните да опират щото на QV-то е леко по тясно за да могат се съберат по големи гуми. :!: докато на 1.8 е нормалната ширина :roll:
той няма зимни гуми ;)
той няма зимни гуми ;)
преди години, когато имаше кола в движение, имаше и зимни гуми:))))
той няма зимни гуми ;)
преди години, когато имаше кола в движение, имаше и зимни гуми:))))
И в момента си ги имам зимните гуми и коли в движение имам ма типото с лупите пак се предаде :lol: :lol: :lol: