View Full Version : горивен филтър ?
Кажете ми моля моята Алфа /и вашите разбирасе от този модел/ 145 1,4 T.S. 16V 2000г. иматли горивен филтър ?
Crusader
04-06-2007, 22:27
Тцъ :!:
JORDANGT
04-06-2007, 23:16
Когато купувах ремъци масла филтри и др. за Алфа 146 1.4TS 97г. ми дадоха и горивен филтър(от тези със щипките) и не знам къде да го ръгна.А най вероятно са ме преебали продавачите :oops:
hristiqn
05-06-2007, 01:00
Когато купувах ремъци масла филтри и др. за Алфа 146 1.4TS 97г. ми дадоха и горивен филтър(от тези със щипките) и не знам къде да го ръгна.А най вероятно са ме преебали продавачите :oops:
Ако е преди фейслифта трябва да имаш :wink:
Crusader
05-06-2007, 08:23
Не са! Горивния ти филтър е отзад пред резервоара леко в дясно, скрива го една пластмаса.
JORDANGT
05-06-2007, 21:39
Благодарско,тия дни ще го сменя.
А някакви особенности при смяната :roll:
еи го на
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140765
Моторите с пластмасовия капак нямат филтър !
Nasko_77
06-06-2007, 15:05
Когато купувах ремъци масла филтри и др. за Алфа 146 1.4TS 97г. ми дадоха и горивен филтър(от тези със щипките) и не знам къде да го ръгна.А най вероятно са ме преебали продавачите :oops: То и аз като си купувах.... уж по каталог, точно за моята, ала-бала и като отидох да го сменям се оказа, че не става. Полудях направо. Та после.... пак дай си ми куклите, на ти си парцалите :lol: Така и не можах да си го сменя тогава. Олигофрените искат да ида със стария в магазина. Което значи, че трябва да дам още толкова за таксита. Ти какъв взе колега и най вече..... стана ли за твоята кола?
и на мен тези дето ги дават по каталог не ставаха изобщо, накрая се оказа че от ситроен стават перфектно, аз сам с такъв в момента, и няма проблеми. не се закрепя с скоби а е с едни щипки и трябва да имат малка перифериика на щуцера. еми това е за моята кола