Log in

View Full Version : Митко Турбото

Nikiboy
06-06-2007, 17:39
Чета по нета хвалебствени песни за Митко Турбото. Намирал се около ТЕЦ София до гробищата.

Някой правил ли е нещо при него?

търтей
06-06-2007, 17:41
за бобо турбото сме чували
даже пее нещо :wink:
ама митко турбото нътц

тъф е тоя герой?
а ти да не строши колата бре? :shock: - дано не си де

TRENDi
06-06-2007, 17:46
Само съм чувал. Като цяло добри думи и прилични му били цените. Това, обаче само съм чувал не знам от опит каква е играта. Намира се на улицата, която минава покрай ТЕЦ-а (202 се казва) в посока надлез надежда. Има табела TURBO SERVICE и натам не знам.

stenli
06-06-2007, 17:54
Правил ми е една турбина на Нисан Патрол /беше скъсана оста, самите турбини бяха попиляни / джипа вече близо 3 години се движи и може би пробег над 60 - 70 000 км проблеми никакви. Взе ми 800 лв което беше доста по добре от оферта на друг сервиз някъде по околовръстното и искаха над 1200 лв. и трябваше да чакам доста време за доставка на някаква част. Митко си прави всичко сам турбината изглеждаше като нова като я взех.

santo_traficante
06-06-2007, 18:03
мой приятели със сервиз го ползват.казвали са ми само хубави неща и че са доволни от работата му.

virusalfa
07-06-2007, 11:07
Правил ми е една турбина на Нисан Патрол /беше скъсана оста, самите турбини бяха попиляни / джипа вече близо 3 години се движи и може би пробег над 60 - 70 000 км проблеми никакви. Взе ми 800 лв което беше доста по добре от оферта на друг сервиз някъде по околовръстното и искаха над 1200 лв. и трябваше да чакам доста време за доставка на някаква част. Митко си прави всичко сам турбината изглеждаше като нова като я взех.Нова турбина е около 1300-1500лв.За справка-турбина за влекач МАН 19.403 на ККК е 1380лв с ДДС.Знаеш ли за 300лв разлика кога ще ремонтирам турбина.-точно на 36-ти,шестък се пада,в 8 часа сред обед :idea: Турбина не се прави!

stenli
07-06-2007, 18:14
Правил ми е една турбина на Нисан Патрол /беше скъсана оста, самите турбини бяха попиляни / джипа вече близо 3 години се движи и може би пробег над 60 - 70 000 км проблеми никакви. Взе ми 800 лв което беше доста по добре от оферта на друг сервиз някъде по околовръстното и искаха над 1200 лв. и трябваше да чакам доста време за доставка на някаква част. Митко си прави всичко сам турбината изглеждаше като нова като я взех.Нова турбина е около 1300-1500лв.За справка-турбина за влекач МАН 19.403 на ККК е 1380лв с ДДС.Знаеш ли за 300лв разлика кога ще ремонтирам турбина.-точно на 36-ти,шестък се пада,в 8 часа сред обед :idea: Турбина не се прави!

Все пак не говорим за МАН то за Т150 К - трактора май е под 500 лв ама ако ме светнеш как да я сложа на Нисана. За нова турбина на Нисана се спрягаха едни умопомрачителни цифри и една петилетка чакане.

virusalfa
08-06-2007, 08:57
Сега има и от пиле мляко,така,че според мен не е проблем да си намериш нужната турбина.Цените са достатъчно ниски,въпросът е,че не получаваме добри пари :idea:

Димо
08-06-2007, 12:03
Според мен читава нова турбина струва доста пари. Аз моята я смених с нова преди повече от година и цената на джаджата (без работата в сервиза) беше 3000 гроша.

virusalfa
08-06-2007, 15:12
Според мен читава нова турбина струва доста пари. Аз моята я смених с нова преди повече от година и цената на джаджата (без работата в сервиза) беше 3000 гроша.VGT ли ти е турбината,или те преебаха :?: Или и двете?

Nikiboy
08-06-2007, 17:58
Към 700 лири е

virusalfa
08-06-2007, 19:41
Към 700 лири еНови турски ли? :evil:

Димо
11-06-2007, 14:37
Според мен читава нова турбина струва доста пари. Аз моята я смених с нова преди повече от година и цената на джаджата (без работата в сервиза) беше 3000 гроша.VGT ли ти е турбината,или те преебаха :?: Или и двете?

GARRETT

virusalfa
11-06-2007, 15:18
[quote="Димо":2hnebn02]Според мен читава нова турбина струва доста пари. Аз моята я смених с нова преди повече от година и цената на джаджата (без работата в сервиза) беше 3000 гроша.VGT ли ти е турбината,или те преебаха :?: Или и двете?

GARRETT[/quote:2hnebn02]Нещо не си ме разбрал.Я помисли какво те питам :wink:

търтей
11-06-2007, 15:24
[quote="Димо":3mk6s13q]Според мен читава нова турбина струва доста пари. Аз моята я смених с нова преди повече от година и цената на джаджата (без работата в сервиза) беше 3000 гроша.VGT ли ти е турбината,или те преебаха :?: Или и двете?

GARRETTНещо не си ме разбрал.Я помисли какво те питам :wink:[/quote:3mk6s13q]

епа ти с тия сложни съкращения на ингилизки дето ги вкара
обесни му на момчето на българки :wink:

Димо
11-06-2007, 16:27
[quote="Димо":350ub3jb]Според мен читава нова турбина струва доста пари. Аз моята я смених с нова преди повече от година и цената на джаджата (без работата в сервиза) беше 3000 гроша.VGT ли ти е турбината,или те преебаха :?: Или и двете?

GARRETTНещо не си ме разбрал.Я помисли какво те питам :wink:[/quote:350ub3jb]

Па кажи ми на прост български. Аз съм технически полуграмотен. :oops: :wink:

Димо
11-06-2007, 16:31
[quote=virusalfa][quote="Димо":2ql4ca9d]Според мен читава нова турбина струва доста пари. Аз моята я смених с нова преди повече от година и цената на джаджата (без работата в сервиза) беше 3000 гроша.VGT ли ти е турбината,или те преебаха :?: Или и двете?

GARRETTНещо не си ме разбрал.Я помисли какво те питам :wink:[/quote:2ql4ca9d]

епа ти с тия сложни съкращения на ингилизки дето ги вкара
обесни му на момчето на българки :wink:[/quote:2ql4ca9d]

Бе то в днешно време не е много сигурно кой е момче, кой е момиче, хеле па кой е от двата пола едновременно. Та аз съм попреминал момчешката възраст (поне физически :wink: ) ма все пак благодаря за подмладяването. :cheers:

Димо
11-06-2007, 16:44
Вирусе, проверих турбината. С променлива геометрия е, ако правилно съм разбрал съкращението. Па и то по каталог за 156 2,4 JTD излазя само такваз. Поне такива спомени имам, ако не са замъглени от многото пиене на бира. :wink: 8)

търтей
11-06-2007, 16:47
Бе то в днешно време не е много сигурно кой е момче, кой е момиче, хеле па кой е от двата пола едновременно. Та аз съм попреминал момчешката възраст (поне физически :wink: ) ма все пак благодаря за подмладяването. :cheers:

споко бе
и на мен ми викат момче :wink:

virusalfa
11-06-2007, 16:55
Вирусе, проверих турбината. С променлива геометрия е, ако правилно съм разбрал съкращението. Па и то по каталог за 156 2,4 JTD излазя само такваз. Поне такива спомени имам, ако не са замъглени от многото пиене на бира. :wink: 8)За версията 136 коня не съм много сигурен,че е променлива геометрия,ама карай :wink: Че е Гарет-такава е със сигурност.На 1,9 от първите се монтира Garrett GT1544H,каквато съм приспособил на моя камион,но тя не е с променлива геометрия,а и не се регулира бууста :wink:

Димо
11-06-2007, 16:57
[quote="Димо":jqrop4yg]

споко бе
и на мен ми викат момче :wink:[/quote:jqrop4yg]

И на мен, ма то е щото ми е такъв акъла или поне това, което е останало от него. :wink:

търтей
11-06-2007, 17:03
[quote="търтей":3j4nmr0n][quote="Димо":3j4nmr0n]

споко бе
и на мен ми викат момче :wink:[/quote:3j4nmr0n]

И на мен, ма то е щото ми е такъв акъла или поне това, което е останало от него. :wink:[/quote:3j4nmr0n]

то количеството акъл предвид че си си зел алфа е ясно :wink:

Димо
11-06-2007, 17:25
то количеството акъл предвид че си си зел алфа е ясно :wink:

Присмял се хърбел на щърбел :Tease:
Само за сведение: Алфата не съм я зимал, тя ма взе и не ще да мъ пусне. :wink: 8)

Bobo
11-06-2007, 18:06
Вирусе, проверих турбината. С променлива геометрия е, ако правилно съм разбрал съкращението. Па и то по каталог за 156 2,4 JTD излазя само такваз. Поне такива спомени имам, ако не са замъглени от многото пиене на бира. :wink: 8)За версията 136 коня не съм много сигурен,че е променлива геометрия,ама карай :wink: Че е Гарет-такава е със сигурност.На 1,9 от първите се монтира Garrett GT1544H,каквато съм приспособил на моя камион,но тя не е с променлива геометрия,а и не се регулира бууста :wink:

Кат не си сигурен кво дрискаш простотии я земи млъкни с камионджийските ти номера :idea: Как да не се регулира буста бе ти пак се изхвърли :idea:

virusalfa
13-06-2007, 19:07

Кат не си сигурен кво дрискаш простотии я земи млъкни с камионджийските ти номера :idea: Как да не се регулира буста бе ти пак се изхвърли :idea:Аз си го имам под капака на камиона и за разлика от теб не говоря наизуст :idea: Жив и здрав,като не верваш-твоя си работа.На щангата няма нито резба,нито гайка