View Full Version : Метан
nebrejno_rus
06-06-2007, 22:35
Здр почитатели на Алфа Ромео,искам да ви попитам мисля да си слагам газова бутилка на метан на моята кола.която е Алфа Ромео 155 Tween Spark 2.0 16V 150 к.с.,дайте мнения дали е добре да си сложа или не е за предпочитане,очаквам отговори и мнения,Чао
Alexanderbb
06-06-2007, 22:37
както се казва в един стар виц "колеги не разваляйте хубавите неща"
Силно ти препоръчвам ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН
даваш 1000лв. и си свиркаш!
предимства:
- гори като на бензин
- върви като на бензин
- няма да имаш проблеми, да ти се скапва окачването на колата и да караш ГРОБНИЦА!
Слжожи една газчица и ще ти е по добре с тоя метан само ще убиеш колата...
Ей колегата Милко си сложи на неговата 2.0 16V 10 000км и няма проблеми..... НО метан ...за мен само минуси ...
нямаш никакъв проблем, само дето колегите ще те анатемосат
но си караш и свиркаш
вървежът се настройва според желанията - икономичен, среден или да не чувстваш разлика с бензина
бутилката ти тежи колкото 1 пътник в багажника ~80 кг
а 155цата поне багажник огромен
верно първоначалната инвестиция е малко големичка, но пък после се възвръща бързо, особено с тия луднали цени на бензина
нямаш никакъв проблем, само дето колегите ще те анатемосат
но си караш и свиркаш
вървежът се настройва според желанията - икономичен, среден или да не чувстваш разлика с бензина
бутилката ти тежи колкото 1 пътник в багажника ~80 кг
а 155цата поне багажник огромен
верно първоначалната инвестиция е малко големичка, но пък после се възвръща бързо, особено с тия луднали цени на бензина
За метана, до сега не съм видял кола, която върви еднакво на БЕНЗИН и еднакво на МЕТАН...Само приказки съм чувал по този въпрос, но никога нищо на живо, а съм сядал в много метанови коли...
И все пак ако не ти трябва вървеж ...абе няма да го кажа..НЕ си слагай МЕТАН :lol: :lol: По-добре газ...Анатема :twisted: :D
както се казва в един стар виц "колеги не разваляйте хубавите неща"
:th_up:
Здр почитатели на Алфа Ромео,искам да ви попитам мисля да си слагам газова бутилка на метан на моята кола.която е Алфа Ромео 155 Tween Spark 2.0 16V 150 к.с.,дайте мнения дали е добре да си сложа или не е за предпочитане,очаквам отговори и мнения,Чао
аз ти препроарчвам да смениш марката и модела на нещо немско 1, 4 моно инйецтор , и слагаи сичко кото ти душа сака
Доста хора знаят какво причини метана на моята кола преди около 6 месеца :evil: :evil: :evil: -е тогава още не беше моя ма няма значение :wink: