PDA

View Full Version : Проблем ли е това?

goro
07-06-2007, 16:41
Когато включа фаровете(независимо дали само габарити,къси или дълги)борд.компютъра и часовника започват да светят значително по-слабо и не толкова контрастно.Проблем с тоците ли имам,или това е умишлено с цел като караш на тъмно да не са толкова контрастни светлините и да не ти отвличат вниманието от пътя?Този ефект на по-слабо светене се получава САМО при включване на фаровете,при включване на друг консуматор няма промяна в осветлението.

Crusader
07-06-2007, 16:43
Правилно си схванал идеята...ОК ти е колата :!:

BatVas
07-06-2007, 16:44
Ами те така са си направена - щом вклучиш фаровете да ти намалее контраста на таблото - предпоплага се , че щом си на фарове - вътре е по мрачно и ще виждаш. А денем (без фарове да ти е по ярко) - нямаш проблем - така си е :wink: :D

опс - Валди ме изпреварил :roll:

goro
07-06-2007, 17:00
Благодаря за бързите отговори,колеги!Препоръчвам някой мод да заключи темата.Няма нужда от излишан спам. :wink:

ALFA CORSE
07-06-2007, 17:49
А при включване на мигач има ли разлика при теб, защото при мен има (или по-скоро при 155) :roll: в такт с мигача :lol:

vamfan
07-06-2007, 20:29
имаш някъде утечка между мигача и габарит, най-вероятно в задните стопове се пълнат с вода и корозират или насата им корозира, трябва да се погисти и си ок. поздрави