View Full Version : И аз да се похваля
Pharrell
08-06-2007, 17:21
Скоро си я взех и много и се радвам засега :D
Специални благодарности на "Bobo" и "Нено"(ne0) 8)
ALFA155Ts
08-06-2007, 17:36
Яка е бяхме заедно на кат ! маи аз бях с една лилава гледамте сега по улиците арна е жив и здрав да си и със здраве да си я караш !
Pharrell
08-06-2007, 18:32
Да сега си спомням че се видяхме в кат. Мерси :)
Nasko_77
09-06-2007, 16:33
Специални благодарности на "Bobo" и "Нено"(ne0) 8) Браво! Много е хубава. Честито и с здраве :wink:
колега ще ми кажеш ли колко даде за нея че и аз се оглеждам за такава, много е хубава
:oops:
RaggaJungle
11-06-2007, 12:20
Специални благодарности на "Bobo" и "Нено"(ne0) 8)
много е хубава Алфичката, с много здраве да си я караш :wink: :D :D
trustworthy
11-06-2007, 12:33
Честито! Станахте две такива в Бургас (нали е сребрист металик тази :)). А Нено много обича, да се вози возиш в ЖТД-та, поразвеждай го от време на време, хем да му спастриш някоя столевка за бензин се пак :)
ALFA CORSE
11-06-2007, 15:22
Честито! Станахте две такива в Бургас (нали е сребрист металик тази :)). А Нено много обича, да се вози возиш в ЖТД-та, поразвеждай го от време на време, хем да му спастриш някоя столевка за бензин се пак :)
Аз го виждам Verde chiaro base или нещо от сорта - сега кой от нас ще ходи на очен лекар :P
pazokanadq
11-06-2007, 15:28
здр. колеги аз съм нов в форума и с нова за мен алфа ромео 146 ts1.4 97 г.
имам едно запитване от нкъде да си намеря инструкция за нея
маля помогнете ако можете
мерси!
trustworthy
11-06-2007, 15:38
...
Ако трябва да съм честен, имах силни съмнения за цвета, ама не се загледах толкова в него, щото това, което прочетох за типа на двигателя ми беше достатъчно :) За цвета си помислих, че може ТФТ-то нещо да го доукрасява :), а и не бях срещал 145/6 с такава боя.
Но все пак ти си младо момче и съм склонен да ти се доверя ;)
Pharrell
13-06-2007, 01:42
колега ще ми кажеш ли колко даде за нея че и аз се оглеждам за такава, много е хубава
Еми 5700 я взех ама нали знаеш след това колко кинта се изсипва за тва онова. А колкото до цвета в КАТ ми го писаха светло зелен металик. Иначе май се води цвят "хамелеон". Бали мама му. Мен ме кефи :)
Еми 5700 я взех ама нали знаеш след това колко кинта се изсипва за тва онова. А колкото до цвета в КАТ ми го писаха светло зелен металик. Иначе май се води цвят "хамелеон". Бали мама му. Мен ме кефи :)
При мен в квартала има една 146-ца същия цвят и е много яка,цвета изглежда уникално на живо :twisted: :twisted:
Браво браво...
ко беше и бензин......
trustworthy
13-06-2007, 20:08
Браво браво...
ко беше и бензин......
Ти нали обичаш на дизели да се возиш, бе? Кво пискаш :Tease:
мда уви само в америко градски транспорт има на бенз
Crusader
13-06-2007, 20:15
мда уви само в америко градски транспорт има на бенз
Има ама нема - такситата у USA са на газ....то Ролса на Нейно Величество е на LPG... :wink:
Иначе колата на колегата е супер :!:
Има ама нема - такситата у USA са на газ
Бате ти тахитата за градски транспорт ли го имаш :?: :?: иначе на хамериканците линейките им са на бензин :twisted: :twisted: :twisted: аз съм карал такава шевролет 7.3 бензин :twisted: :twisted: преди време болницата на чирков искаха да я дарят на някоя друга ма никой не я искаше :twisted: :twisted: