View Full Version : На някой от тук ли е...
146ti тъмночервена, 5 лъчеви лети джанти, с грозно отскубана задна емблема, мернах я днес в кв. Ив. Вазов и ме хвана яд на кретенчетата дето са я загрозили така едвам дошла в БГ.
Не я снимах да не вгорчавам още повече живота на колегата ако ме види, ще вземе да се изплаши да не му е дигнал някой мерник на колата.
Да мноооо гадно колата е на един приятел от квартала от една седмица,тя беше и нарисувана със син шпрей отзад но е успял да го изчисти :evil: :evil: :evil: Ника му е Алфар :wink:
Видях я и аз изрисуваната много гадно :(
Е тази изрисуваната отзад не е ли в Надежда? Много често я мяркам там
Е тази изрисуваната отзад не е ли в Надежда? Много често я мяркам там
Вече не е баце един приятел я купи :wink:
ясно
тъкмо си виках че ще има с кой да праим ластици на ОМВто :))) :twisted:
Е това със шпрея е връх на кретенизма, някои хора от злоба явно губят човешкия си вид :shock: :? :evil:
Тези със спрейовете веднъж ще ги хвана и ще им надробя кокалите.
Преди седмица пък хванах на ул. Бигла в Лозенец едни пияни дришльовци дето си бяха намерили забавление да ритат колите нощем и да разпищяват алармите.
Mury а на твойта кола как и се размина покрай 24-ти май...
Беше я паркирал на Бигла пред новия блок - "Garden House" на мястото на детската градина и от горе пък пияни абитюренти мятаха бутилки а охраната се правеше, че нищо не вижда въперки, че му се развиках...
Изродите не са на свършване...
Преди седмица пък хванах на ул. Бигла в Лозенец едни пияни дришльовци дето си бяха намерили забавление да ритат колите нощем и да разпищяват алармите.
Беше я паркирал на Бигла пред новия блок - "Garden House" на мястото на детската градина и от горе пък пияни абитюренти мятаха бутилки а охраната се правеше, че нищо не вижда въперки, че му се развиках...
колега твоя ли е червената 156-ца дето е паркирана в началото на Бигла(след завоя от към Кемпински) вдясно преди някакъв хотел.?
Аз виках по едни една вечер ма не беше по баловете,беше по-отдавна :evil: :evil: ше набиеме някой скоро :twisted:
П.С.Ти къде живееш колега :?:
Мури утре отивам до морето и като се върна отиваме за емблеми на Стамболийски '155 -има всякакви. Проверих вчера.
А относно келешите със спрейовете- да им се връща. :evil:
Скоро ще постна малко снимчици на колицата да се похваля и аз ..така де :D
С един повече сте :lol:
Мури утре отивам до морето и като се върна отиваме за емблеми на Стамболийски '155 -има всякакви. Проверих вчера.
А относно келешите със спрейовете- да им се връща. :evil:
Скоро ще постна малко снимчици на колицата да се похваля и аз ..така де :twisted:
С един повече сте :twisted: !!!
Ма сложи малко снимки вподписа бре да я видят красявицата :twisted: :twisted:
П.С.За емблемите ОК и аз имам нужда от нова предна :wink:
MUROMAN - Да мойта е, /най-вероятно/ СА0518КК...
Мury - Аз живея на Бигла 12 - малкото бяло блокче дето отпред е сервиза за ремонт на радиостанций на такситата.
Май доста хора ще се окажем от квартала 8) 8) 8)
jblmusic
15-06-2007, 13:23
на "Бигла" спира и една 145 червена :)
живея на Трепетлика и ги засичам всеки ден :)
Аз съм на Бигла 37 :wink: а Бобо е на Трепетлика и Персенк на ъгъла :wink: :wink: верно ставаме бая :twisted: :twisted:
малко по-надолу, на Крум Попов паркираме вече 4 алфи. 2х145, 1х146 и 1х156среднивълни
малко по-надолу, на Крум Попов паркираме вече 4 алфи. 2х145, 1х146 и 1х156среднивълни
Кога ги паркирате, че да се разходя до стария апартамент (на ъгъла на Крум Попов и Добър Юнак), та да има и една 166 :D
MUROMAN - Да мойта е, /най-вероятно/ СА0518КК...
Мury - Аз живея на Бигла 12 - малкото бяло блокче дето отпред е сервиза за ремонт на радиостанций на такситата.
Май доста хора ще се окажем от квартала 8) 8) 8)
и аз ги засичам всеки ден - като хода да пия кафе сутрин.Има една червена 145-ца ,но маи не е на Бобо.
Иначе аз съм от Сухата Река.
но маи не е на Бобо.
Тя нощува в гараж :wink:
Az puk sum na Major Tompson..Muri dai da namerim na Bobo serviz v Lozenec.Kato gledam 6e si ima dostatu4no klienti bez da ima nujda da hodi 4ak do Orlandovci :)
Ами намерете бре :twisted: :twisted: