View Full Version : Някой от Стара Загора с мотор 1.4 16V с пластмасовия капак
Моля ако някой има алфа с мотор като моя да пише. Искам да си разменим дебитомерите да пробвам как ще върви алфонсо със друг ( читав ) дебитомер.
Айде бе колеги никой ли няма алфа като моя мотор. Гледам доста алфички вървят из стара загора.
Абе кат си мераклия мини към Г.О. моя мотор е същия ще пробваш,ама ме съмнява,че ще засегнеш големите майстори от София при които ходи на диагностика! Я ми кажи ако не усетиш подобрение във вървежа после ще искаш да смениш какво...ламбдата,свещите,датчици или целия мотор? :roll:
Че то тогава за какво ти е диагностика? :roll:
Колега не се заяждай. Единсвения майстор при който вече ходя е Бобо. Той ми каза че на дебитомера ми са малко изменени стойностите и също така каза че и ако сменя свещите колата ще е перфектна. Просто искам да видя със напълно здрав дебитомер как ще върви колата. За това става въпрос. Няма да прилагам метода да отпадане - знам какво ми е на колата.
:offtopic: Последно!!!
Младо момче,никога не се заяждам-това не е раздел "Общи приказки" Предложих ти помощ с една оферта и ти зададох два въпроса да се усетиш, че става лоша реклама за специалистите,защото подмяната я предлагаш ти,но ти не ми отговори и на трите! Сорри!