View Full Version : Честито на Мурджев и на феновити :)
Мурджеев, да ти е честита титлата :) трее да почерпиш !
За какво иде реч все пак?
Та за какво идеше реч викате? :lol:
Е, кой е гледал последния мач на Бекс и Карлош - знае :)
Благодарим, благодарим, има за какво 8) . След тоя завършек на сезона щеше да е несправедливо да не вземем титлата. А Парцалона, горките, снощи бяха като Испания срещу България през 98-а- вкарваха и плачеха.
Абе големият отбор си е голям, трябва му само добър треньор и един голаджия! Айде честита титла на всички фенове и от мен! :static:
Ееееееее чакам го от 4 години ма...ка му :twisted: :twisted: :twisted: Супер доволен съм пък сега кат отмъкнеме и Кака бат Насе ко ша праите незнам ма мое да си вземете Андриййй :twisted: :twisted:
Ето няколко играчи които винаги ще помним :shock: :shock:
cvetelin
19-06-2007, 00:21
айде честито!!! Сега пак ще чакат 4-5 годиники :)
Кака ше го земете, ама утре :) А иначе ми стана малко тъжно за номер 3.... некак си Реал нема да е вече същия :(
Честито и от мен и да благодаря на bet-at-home за 30-те кинта дето си спечелих покрай любимия Реал :)
ае късмет! чист късмет!
нека си се порадват че това ще им бъде...
Тооо за последните 100на години все това им е :)
мда :) добър отбор са били, имат и в момента добри играчи... спор няма
но реално не са най-добрия отбор в Испания. Барса откъм тактика и подреждане е 2 години пред тях.
но да си погледнем и в собствената градинка - Барса имат нужда от промяна. Нападението е загубило остротата си и безпогрешността от миналата година! На моменти и колективизма липсваше :!:
но реално не са най-добрия отбор в Испания. Барса откъм тактика и подреждане е 2 години пред тях.
реално са шампиони, пък Барса и 5 години да е пред тях в момента е се толкова :wink:
@Mury
на Кака може да му вземете само Баткото :P :P :P
С тая серия дето направиха накрая, Реал заслужаваха титлата повече от всякога. И спечелиха именно заради добрата тактика- от всеки мач взимаха точно толкова, колкото им трябваше. това лято ако привлекат един плеймейкър от световнакласа и един силен централен защитник, ще станат непобедими. А Парцалона нека си играе плажен футбол и да реве срещу системата за класиране :lol: :lol: :lol: .
ae не е сериозно това да мислиш че в един мач можеш да взимаш точно токлкова колкото ти трябва,......
моля те, гледай им последните мачове с какви клизми излизаха :))) айде няма нужда :) тактика :) на Капело му побеля косата заради тяхната тактика... да целуват краката на Нистелрой и това е!
Мое да не е сериозно, ама е факт :lol: . Тактиката на Капело винаги е била такава- максимум точки с минимум усилия. Спомни си, че като беше в Милан единствения отбор, на които вкараха повече от два гола беше... Парцалона :twisted: ! Тогава ги мразех, но сега като е в моя отбор, нека и с половин гол да бият, важното е да са шампиони :P .
Не е само Капело ! Анчелоти и Липи също така играят. Това е италианската школа, ни пък решат ли да играят (или усетят ли, че им позволяват).... става страшно - справка Милан и Манчестър. Макар и там да се видя, че второто полувреме спреха... по същите причини. Най-голямата грешка на тъпаците от ръководството ще е да махнат дон Фабио, ама явно меренгетата немат късмет с ръководство последните години :(
Парцилона са си както винаги зле зле и още по зле... Само интриги и мушенгии около тех ! И се некой недоволен, се некой нещо се дъни или с некой се кара... абе даже Интер са ми далеч по-симпатични (та Интер са си супер) :roll:
Най-голямата грешка на тъпаците от ръководството ще е да махнат дон Фабио, ама явно меренгетата немат късмет с ръководство последните години :(
Sad but true :cry: . Май и тоя президент ще се окаже като оня :evil: . Дано не съм прав.
П.С. Чакаме Кака :twisted: :twisted: :twisted: !
Парцилона са си както винаги зле зле и още по зле... Само интриги и мушенгии около тех ! И се некой недоволен, се некой нещо се дъни или с некой се кара... абе даже Интер са ми далеч по-симпатични (та Интер са си супер) :roll:
:lol: :lol: :lol: Или пък системата за класиране им е крива- ще им се шампионът да се определя по това кой е вкарал повече голове на Химнастик и Леванте. Няма по-смешен отбор от тия!
Чекайте, ма да не фанете паЕжина дорде дочекате :Tease: :crazy: :clapping: :flirt: :boxing: :duel: :baby: :naughty: :flex:
Ма па тренера ви е наше момче, спонсора ви истински - кат нашия.... Може да па станете отбор... кат нас :priest:
Верно нема.... чудех се за Челски, ама ония просто са балони, но в никой сллучай смешни ! Даже и Байерн напоследък будят съжаление, но не и смех :)
Чекайте, ма да не фанете паЕжина дорде дочекате
ше дочекаме споко вие нема да откажете 50 млн.паунда :shock: :shock: :twisted: Пък колкото до Барса накрая си беха истинска смешка :twisted: :twisted: добре че Лео Меси навремето е решил да отиде в техната школа а е живял в Мадрид :evil: :evil: та да имат сега един истински футболист :big_bow_down: :big_bow_down: ама аз съм спокоен някой хубав ден и той ще стане футболист на великия Реал :twisted: :twisted:
ше дочекаме споко вие нема да откажете 50 млн.паунда :shock: :shock: :twisted:
ше откажат и още как, ако искат да им оцелее стадиона
щот след Шевченко, втори такъв номер нема смеят да спретнат.....
:) кака-му и батко-му можете да го сънувате :)
момчето иска да играе футбол, а не да се снима в реклами :)
бай дъ уей, бекс-а трудно ще го замените!
:) кака-му и батко-му можете да го сънувате :)
момчето иска да играе футбол, а не да се снима в реклами :)
бай дъ уей, бекс-а трудно ще го замените!
Говорете си говорете :twisted: :twisted: аз не ви обръщам внимание ма кат се замисля едни от най-добрите футболисти на последното десетилетие са минали през Реал,
момчето иска да играе футбол, а не да се снима в реклами
Ма нешо си се поубъркал защото преди 4-5 годино всички гледаха и неможеха да повярват с каква лекота играеха по лявото крило Зидан,Карлош и Солари :shock: :shock: смятам че помниш гола на Зидан срещу на Бебатката бившите мухльовци,комбинация от 3 паса от центъра и уникално воле на Зизу :twisted: :twisted: Играта тогава на Реал още не съм виждал друг отбор да я играе,а и не ми обяснявай за Бекъм мое да е добър ама заради него Реал тръгна надолу :evil: :evil: довлече съ себе си оня скапаняк Карлош Кейруш и Реал рухна като изгони уникалния треньор Висенте дел Боске :evil: :evil: :evil: човека който се оправяше най-добре със зездите :twisted:
П.С.Плюс това ако не харесваш Реал,и ти се плачка че Барса са насра си направи тема за тях :idea: :idea: :idea: тази тема е за Реал и нейните фенове а не за феновете на Дрисалона :wink:
Верно е ! До 2002 Реал играеха мнооогоо красиво... Милан им помня един такъв мач срещу Рома, 2003/2004 сезона на Олимпико ! Ние на моменти цъкаме яко, ама то благодарение на Кака и набора Кларънс :) Да си го бехте држале него и Редондо, че на последния при нас му счупиха краката и край :(
А Лео Носи е такъв волейболист...... той и Били е, ама нали е от наще :spiteful:
А Лео Носи е такъв волейболист
Бате за...би ти с топка в краката е уникален,даже ми се струва че е по-добър от Роналдиньо :twisted: :twisted: :twisted:
И с топката в ръцете не е по-слаб :lol:
Те тва е ясно :twisted: :twisted:
Говорете си говорете :twisted: :twisted: аз не ви обръщам внимание ма кат се замисля едни от най-добрите футболисти на последното десетилетие са минали през Реал
мда :) уникален клуб :) клуб който от 5 звезди превръща 5 разглезени мухльовци :lol:
Ма нешо си се поубъркал защото преди 4-5 годино всички гледаха и неможеха да повярват с каква лекота играеха по лявото крило Зидан,Карлош и Солари
точно зидан и карлош не ви бяха играчите :) зидан играеше за франция пъти по-добре ;) играе в един мач, после в 8 го няма, капиш ;) а пък по-големи изцепки и красиви автоголове от Р.Карлош скоро ляв бек не е правил!!!!
а и не ми обяснявай за Бекъм мое да е добър ама заради него Реал тръгна надолу
:) бекс е по добър от половината ви 'звезди' в отбора, но това ти няма как да го знаеш ;)
П.С.Плюс това ако не харесваш Реал,и ти се плачка че Барса са насра си направи тема за тях
аз теми много имам, на места цели форуми пускам, няма да се притесняваш за това ;) научил съм се да съм безпристрастен, и затова не можеш да кажеш че не харесвам Реал ;)
аз се спрях тук, щото ви видях колко разбирате от футбол :) посмяхме се с колегите на цветущите анализи и хвалевствия на Реал и ще ви оставя още да ме забавлявате :)
айде и със здраве :twisted: :twisted: :twisted:
Мъри......гледа ли филма ГОЛ 2???
а и не ми обяснявай за Бекъм мое да е добър ама заради него Реал тръгна надолу
бекс е по добър от половината ви 'звезди' в отбора, но това ти няма как да го знаеш
Mury написа:
П.С.Плюс това ако не харесваш Реал,и ти се плачка че Барса са насра си направи тема за тях
аз теми много имам, на места цели форуми пускам, няма да се притесняваш за това научил съм се да съм безпристрастен, и затова не можеш да кажеш че не харесвам Реал
аз се спрях тук, щото ви видях колко разбирате от футбол посмяхме се с колегите на цветущите анализи и хвалевствия на Реал и ще ви оставя още да ме забавлявате
айде и със здраве
А ти откъде разбра че аз не разбирам от футбол господин капацитет :?: :?: :?: когато съм бил фен на Реал и съм ходил на Бернабеу на теб са ти течали лигите по нещастния Стиочков :idea: :idea: като играч на Барса :idea: После 10 години смешното им отборче все беше на 5-6 място ама са велики :idea: :idea:
И как разбра че Бекс е по-добър от половината звезди и кои наричаш звезди в момента в Реал :?: :?: А това че твърдиш че Зидан не е играл добре за Реал показва ти колко разбираш от футбол и си гледал мачове на Реал,вярно е че последните 2 години почти не игра на за първите направо трябва да те е срам да го кажеш :idea: :idea:
П.С.А и да ти кажа винаги съм четял коментарите ти след мачове и не съм останал с впечатление да си казал някога нещо добро за някой отбор или футболист,освен естествено да се кланяш на Барса :twisted: :twisted:
знам че си фен на коментарите ми :) радвай се докато са ти безплатни ;)
Ма те феновете на Парцалона са си все така бе- те играят извънземен космически невероятно красив футбол и като се издънят, виновни са им съдиите, краля и правителството, световната конспирация и т.н. Аз избягвам да споря с такива, защото на тях по-имотива да спорят с фенове на динамо Киев, Стяуа, Порто, т.е. съизмерими по успехи. 8) :twisted:
!! Момчета това е само една игра ... не се драпайте за хора дето не ги е и еня за нашия спор. Да се кефим на играта, всеки на неговия си любим отбор и да се веселим....
:) айде за наказание и двамата да черпите по една бира :)
Аз не се заяждам с никой просто Бисерчо започна да ръси простотий за Реал че не били отбор,та след 5 години пак титла,па само манекени играели там :idea: :idea: :idea:
тонкаааа :) нещо жегата не ти понася май :lol: