Log in

View Full Version : хидравлика

RaggaJungle
18-06-2007, 15:47
здрасти колеги, имам проблем с хидравликата, днес майстор ми каза че капи някаде от рейката? Какво да правя :?: :?: :?: трябва ли да я сменям или има оправия, майстора също ми каза да си доливам масло по честичко, но на мен това не ми харесва, все пак трябва да се отстрани проблема :!: :!: :!: :?: :?:

Crusader
18-06-2007, 18:54
А от къде точно капе?

Mury
18-06-2007, 19:57
От където и да капе от рейката скоро ще се разбие и ще е за рециклиране :idea: :idea:

deks777
18-06-2007, 23:10
И аз страдам от същия проблем /а едва ли само аз, пусни в гугъл "хидравлична рейка" и гледай оплаквания/. След чудене и четене намерих един сайт в който новата рейка беше около 400 лв, а ако върнеш твоята е 200 /ама това ми прилича на нова=нечия друга рециклирана/. По форумите четох, че в в МЕИ - Хидравлични машини. бл. 11, са добри. Рециклират я. Е все пак нека я погледне читав майстор. Може и да е нещо по малко, но щом капе......

Моята за около 3 месеца изяде около литър хидравлично масло ама доливам и това е. Има колега с ланчия делта 2 и той така.

Дано съм ти бил полезен поне с инфото...

RaggaJungle
18-06-2007, 23:23
мерси за инфото, така като гледам и аз май за сега ще доливам масло, дано нещо по сериозно не се случи, но ще гледам да намеря точния проблем и ще пиша ако има нещо интересно :D :D

Pinky
19-06-2007, 10:23
случайно да капе точно върху скоростите?

RaggaJungle
19-06-2007, 11:20
ами мисля че да, проблем ли ще ми е това?

Pinky
19-06-2007, 11:42
мисля че не. всъщност май е доста common проблем това. Аз го имам от поне 6 месеца и ще видя кога ще мога да му обърна внимание.

RaggaJungle
19-06-2007, 12:01
мерси, аз също няма да мога веднага да му обърна внимание, но все пак рано или късно ще го оправя :D :D :wink: :D

Mury
20-06-2007, 11:45
Всички боксери страдат от разбиване на рейката след 10-тата година така че няма да се притеснявате :idea: :idea: :idea:А самото рециклиране излиза доста скъпо :evil: :evil: някъде около 190 лв. ми беше казал Жан :evil: :evil: :evil: защото ригиналните маншони за рейката са 80 лв. комплекта-а други почти не се намират :evil: :evil: Аз когато правих рейката на старата взех втора ръка от бат Данчо от Перник нетечаща и я монтирах и се оказа перфектна :wink: :wink: а маншоните ги взех по 7 лв. от Евро 07 ма май няма вече :evil: Общо взето тва е да си знаете какво ви чака :wink: