View Full Version : Въпрос за модификациите на Алфа 145 през 1998г.
BlueStorm
20-06-2007, 10:56
Имам нужда от специфична информация относно извършените модификации на Алфа 145 през лятото на 1998г. За фейслифта знам. Също така знам, че страничните огледала са в цвета на купето, както и праговете и целите брони. А, и хромираните пръстени на километража...
Има ли промени специално в мотора 1,6 16V TC? В окачването знам, че има променени неща, но какви са? Колата поради, която се интересувам е произведена Юли, 1998г. Какво е пропуснала от ъпгрейда е въпроса??? Благодаря предварително! :wink:
А бре фейслифта не почва ли Февруари 1999 г. :?: :?: :?: Ина че доколкото знам 98 вече се монтира новия мотор с пластмасовия капак на клапаните и ЕКУ-то на дросела :wink:
BlueStorm
21-06-2007, 08:17
А бре фейслифта не почва ли Февруари 1999 г. :?: :?: :?:
Прав си за фейса - моя грешка. Какво имаш предвид под "ЕКУ на дросела" ?
Компютъра ти е върху дроселовата клапа :wink:
А бре фейслифта не почва ли Февруари 1999 г. :?: :?: :?: Ина че доколкото знам 98 вече се монтира новия мотор с пластмасовия капак на клапаните и ЕКУ-то на дросела :wink:
Ми не е от самото начало щото моята по ВИН е 02.98. и не е с пластамасовия капак.
Незнаех че има промени по окачването...
BlueStorm
21-06-2007, 17:05
Компютъра ти е върху дроселовата клапа :wink:
E, това не го вярвах. Ама е истина!!! Как можаха да намерят подобно място за монтаж!?!? :frown:
Според мен най-доброто място за ECU-то си остава до краката на пасажера отпред. Ама карай...
що бре там кво му мнооо си е добре ем лесен достъп ем на видно място :wink: :wink: иначе по окачването няма разлика :wink: :wink: