PDA

View Full Version : Хайде някой който има правата да ми изтрие акаунта!!!!

20-06-2007, 21:38
!!!!!!

DiabL0
20-06-2007, 22:12
какво стана бе бате... да не сме те обидили с нещо ?! :roll:

roussinov
21-06-2007, 10:25
!!!!!!

Искаш да се самоубиеш? :whip:

EvgeniiM
21-06-2007, 11:21
Може това да е човека с резачката и иска да не злепоставя форума и клуба :lol:

proper
21-06-2007, 12:34
Може това да е човека с резачката и иска да не злепоставя форума и клуба :lol:

:) смял съм се 6 минути бате...

Слав
21-06-2007, 12:37
Нека си каже човека болката.
Нека не предполагаме, че ще вземе да се обиди повече :wink:

slav40
21-06-2007, 16:50
Толкова се е изнервил ,че надали ще спомене нещо! А ние тук му правим душевна чикия ,като се опитваме да разгадаем случая!

21-06-2007, 17:46
Толкова се е изнервил ,че надали ще спомене нещо! А ние тук му правим душевна чикия ,като се опитваме да разгадаем случая!
Ето това е едната причина!Простотията, която някой членове на форума показват, и други които казват, че пиша глупости!Докато едни се опитват да върнат доверието ми към към форума, други се изказват по този начин.Това си е напълно ваше мнение!

TaNo
21-06-2007, 18:44
Стига бе човек не им обращай толкова внимание на тях тва им е работата да трият коментари които са не на място, може ти да си казал нещо не на место може те да са збаркали нещо или да не са те разбрали добре.Стига айде мир вече :spoko:

slav40
22-06-2007, 00:07
Ето това е едната причина!Простотията, която някой членове на форума показват, и други които казват, че пиша глупости!Докато едни се опитват да върнат доверието ми към към форума, други се изказват по този начин.Това си е напълно ваше мнение!
Е и какво ще постигнеш с това,я обясни,да не мислиш ,че на някой му пука дали си във форума или НЕ,дали аз съм във форума или НЕ - и дали на някой му пука за 70 -80% от регистрираните - НЕ . Просто се примири с факта ,че някой е изтрил нещо и някой е заключил тема.
Никой няма нито да ти си извини,нито да ти даде обяснение - нито пък има виновни - е заради такива изказвания като моето -се трият съобщения и заключват теми !Щото това е напълно безсмислено - и какво като някой се разсърдил .............. и на мен ми е криво,но не рева тука - ЩОТО днес ми беше първата катастрофа :gives[1]: ....... няма значение - примири се и като не ти харесва не влизай тук! И ако не разбра какво ти е написано - не мисля ,че някой ще ти даде по-подробно обяснение за фактите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :idea:
И още нещо - простотията е в тези ,които не разбират ФАКТИТЕ!
Просто това е БЪЛГАРИЯ!

lyuli
22-06-2007, 10:48
хихи и мене в началото ме бяха помислили за спамер, ама аз не се обидих ;) просто си видях грешката (пусках някакви повтарящи се теми, което си беше тъпо ;))

Димо
22-06-2007, 12:05
Споко, колега ! Не го вземай толкова навътре ! И аз започнах участието си във форума с яка караница (признавам си - щото се заяждах), но сега вече криво-ляво се спогаждаме. 8)

MONI
22-06-2007, 14:03
Споко, колега ! Не го вземай толкова навътре ! И аз започнах участието си във форума с яка караница (признавам си - щото се заяждах), но сега вече криво-ляво се спогаждаме. 8)

Ти май си първия практикуващ юрист/адвокат пишещ във форума, винаги готов с членовете и алинеите. Поздравления.

Димо
22-06-2007, 14:11

Ти май си първия практикуващ юрист/адвокат пишещ във форума, винаги готов с членовете и алинеите. Поздравления.

Благодаря за поздравленията ! Само едно уточнение: винаги съм готов само с един член (моя). За останалите требе четене, учене и най-вече мислене, па то туй мноо трудно дебиш. :wink: 8)

търтей
22-06-2007, 14:15
[qвинаги съм готов само с един член (моя).

да не си бил пионерче а :wink: :P

Димо
22-06-2007, 14:19
[quote="Димо":jb2mu05q][qвинаги съм готов само с един член (моя).

да не си бил пионерче а :wink: :P[/quote:jb2mu05q]

И комсомолче съм бил, и по бригади съм ходил, и сученички съм заглеждал (и не само) и носталгия по социализъмА ме гони :D

търтей
22-06-2007, 15:52
сученички

тва ше е неква порода дето суче що ли;)
я разкажи

Димо
22-06-2007, 16:22
И суче и ............ и кво съ сетиш. Туй е арна и елитна порода дето един разпространен европейски език не го знае, ама го може. Езикът не е тоя, на който е говорил твоят приятел Ницше (макар, че предполагам знаеш що е мразил жените и от кво е умрел).
Ако искаш мое да тъ уредим с некоя породиста, шъ ти ареса. Па шъ има и намаление, клубни отстъпки и секви кефове. Гаранция ! :wink:

търтей
22-06-2007, 16:24
И суче и ............ и кво съ сетиш. Туй е арна и елитна порода дето един разпространен европейски език не го знае, ама го може. Езикът не е тоя, на който е говорил твоят приятел Ницше (макар, че предполагам знаеш що е мразил жените и от кво е умрел).
Ако искаш мое да тъ уредим с некоя породиста, шъ ти ареса. Па шъ има и намаление, клубни отстъпки и секви кефове. Гаранция ! :wink:

уреждай - аз съм сериозен

а за ницше - сичко знам :wink:

pr_00f
22-06-2007, 16:24
Баси и спама.
Вече ми се струва нормално човека да иска да му изтрият акаунта :!:

valjo
02-07-2007, 00:47
не го разбирам много това? аз съм администратор в този форум от 3 години, и нямам ЛС от потребителя, който да сигнализира за някакъв проблем, свързан с правилата на форума или какъвто и да е?

след като е така, как би могъл административния екип да реагира ?

бих помолил съответния потребител, който смята че правата му са нарушени да се свърже с мен, персонално, на ICQ или e-mail, достъпни са, и да работим по темата

от друга страна при над 3000 потребителя, режима ще се затяга, повярвайте ми, с тези офтопици и спамове навсякъде, форума прилича на пълна говорилня.....

очаквам feedback

ne0
02-07-2007, 01:28
очаквам feedback

ами ако не сме чуждоезико говорящи?! :D