View Full Version : Никога автосервиз СИОН на Сточна гара.Никога!
След сума ти разправии в крайна сметка застрахователите ми признаха щетата (беше спукано предното стъкло)
Всичко хубаво обаче свършва дотук.Закарвам колата в сервиза и на другия ден заварвам следната картинка:
Колата ми вътре е кочина, стъклото е зелено, но не толкова зелено колкото трябва да бъде по принцип, а по-светло.
От едната страна силикона е повече и има половин сантиметър разстояние от пластмасата на колонката.
Отделно пластмасите под чистачките не са поставени като хората, защото са ползвани старите щипки, а не са сменени с нови... :evil:
Страшно съм разочарован :!:
ужас, звучи като голяма мизерия....
што не ходи в "КобРа" на Първа българска Армия в Орландовци.?Там Вачкат добре.
Ами защото това е доверен сервиз на БулИнс затова...ако трябваше да избирам аз нямаше да е там, но се надявах да не са такива мърлячи...
И нещо, което видях впоследствие...стикера за годишния преглед така е преместен, че половината защитна лепенка му я няма...абе простотия... :twisted: :twisted: :twisted:
virusalfa
22-06-2007, 13:34
Не знаех,че толкова бързо се размножават некадърниците,да не са двуполови? :roll:
Така...сагата продължава.
Излязох от работа и стъклото се беше напукало от основата вдясно до средата по диагонал.Побеснях.
Отивам в сервиза и оня ми вика тя гаранцията не важи за стъклото. :shock:
И аз: Е добре.А за какво важи??
Той: Ми за монтажа
Аз: Е ок то стъклото може да се е напукало от неправилен монтаж.
Той: Не съм сигурен и няма да го плащам от моя джоб.Заведи си нова щета и пак ела.
Бесен отивам и вдигам скандал(все пак днес си е и горещо..поизнервих се). Експертите казват, че това няма да го приемат като щета, защото не са виновни, че стъклото е дефектно, освен това е станало на паркинг и може да е от слънцето.Не ги интересувало.
Аз обаче тъп, но упорит казвам, че ще отнеса проблема до комисията по защита на потребителя и не ми пука кой е виновен...
Дойде някакъв шеф и казва, че по принцип това не го признават като щета, но за мен ще направят изключение.
Сега чакам да ми звъннат като доставят стъклото, за да откарам колата и да го монтират.
Следва продължение.... :evil:
тцтцттцт - лелеле в какава държава живееме.Всеки се прави на разсеян и вика не ме интересува -оправяй се.
УЖАС. :evil: :evil: :evil:
santo_traficante
22-06-2007, 19:21
в Бул Инс ли е застраховката?
в Бул Инс ли е застраховката?
Ами защото това е доверен сервиз на БулИнс затова...ако трябваше да избирам аз нямаше да е там, но се надявах да не са такива мърлячи...
Не знам защо така се е получило при теб но аз 3 стъкла съм сменял и трите пъти съм доволен Това от Бул Инс де не от този въпросния сервиз. Първия път на Ланчата се пукна от студена вода на напечено стъкло отидох признаха го за един ден колата беше с ново стъкло и даже изчистена с прахосмукачка.. Скоро пак го пукнах, но този път казах че ще го правя в Кобра, та платиха ми 160лв а стъклото със всичко излезна 130. И на QV-то го спрасках миналия месец и пак така казах че ще го правя в кобра и ми останаха 20-30лв. :roll: :roll:
Lame_0ne
25-06-2007, 01:10
Не знам защо така се е получило при теб но аз 3 стъкла съм сменял и трите пъти съм доволен Това от Бул Инс де не от този въпросния сервиз. Първия път на Ланчата се пукна от студена вода на напечено стъкло отидох признаха го за един ден колата беше с ново стъкло и даже изчистена с прахосмукачка.. Скоро пак го пукнах, но този път казах че ще го правя в Кобра, та платиха ми 160лв а стъклото със всичко излезна 130. И на QV-то го спрасках миналия месец и пак така казах че ще го правя в кобра и ми останаха 20-30лв. :roll: :roll:
Тва си е идея за бизнес направо :D :D :D
Ми откъде да знам.Пратиха ме в този сервиз в този отидох.
А ако не отидеш в техен сервиз на ръка ли плащат или?
Моите впечатления са:
След лек удар с колата,отидох в този сервиз Сион,по простата причина че работи един познат!След лек спор в ДЗИ/като съм я маркирал човека не е знаел кое е ляво и кое дясно и ми е писал здравия калник ударен ,а другия здрав...но това няма значение/,та ми оправиха единия калник за 5 дни,а за другия ми искаха/ударения/280,00 лв ,защото съм имал познат,а ако нямах 330,00 лв :shock: ...направо евтиния!!Мисля да отида при Дари от Рок&Рол и да си платя...поне знам как работи! :wink:
Alfa Pilot
25-06-2007, 12:17
Моите впечатления са:
След лек удар с колата,отидох в този сервиз Сион,по простата причина че работи един познат!След лек спор в ДЗИ/като съм я маркирал човека не е знаел кое е ляво и кое дясно и ми е писал здравия калник ударен ,а другия здрав...но това няма значение/,та ми оправиха единия калник за 5 дни,а за другия ми искаха/ударения/280,00 лв ,защото съм имал познат,а ако нямах 330,00 лв :shock: ...направо евтиния!!Мисля да отида при Дари от Рок&Рол и да си платя...поне знам как работи! :wink:
За тебе не знам ама аз по-големи некадърници не съм виждал. В тоя сервиз съм ходил два пъти, единия път беше също заради пукнато предно стъкло - сложиха ми обикновенно турско бяло стъкло а мойто беше зелено тонирано и собственика ме изкара че съм бил кйорав та не различавам цветовете. Ако приемем че сега с чисто бяло стъкло се вижда по-добре то при катастрофа с това турско менте не ми се мисли каво може да стане. Предишния случай бях със смазан калник и те специалистите който били поръчвали само нови части по каталог ми сложиха калник от преди фейс-лифта само дето тоя път разликата беше очевидна и ги убедих да го сменят. Ходил съм веднъж и в сервиза на БулИнс на кръговото на 4ти километър и там са същите некадърници. В БулИнс при щета само пари в брой и си я правиш сам щото по-некадърни по-незаинтересовани от работата си техници който те гледат като някаква напаст с която трябва да се разправят а не клиент не съм виждал.
Не искам да остана погрешно разбран ,че ги защитавам!!И аз повече няма да стъпя там!!Дано не се налага!
Човек се учи от грешките си.
Следващия път ще настоявам да е с фактура :evil:
Като се замисля дано да няма следващ път...аман!
мда и аз им казах сбогом и никога повече при тях
santo_traficante
25-06-2007, 14:00
охх да чудя се дали да ви покажа една снимка да видите вчера как един "майстор" от сервиза на Бул Инс ми отпра огледалото и се оказа е е с 1,17 промила алкохол и бързаше за работа щял да боядисва коли :shock:
там посмъртно не стъпвам :evil:
Аз също съм много доволен от Кобра! Не искам да прозвучи като реклама, но хората са много точни! Преди една седмица ми разбиха стъкло на Купето и имах вземане - даване с тях! (подробности по случая) http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic. ... 96&start=0 (http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=16896&start=0)
Оказа се, че още същият ден могат да го сменят, и то в моя квартал В 14:00ч. си оставих колата, а в 16:00ч. си я взех като нова. Каското ми е в Армеец, а те са партньори с Кобра :wink:
trustworthy
25-06-2007, 14:31
охх да чудя се дали да ви покажа една снимка да видите вчера как един "майстор" от сервиза на Бул Инс ми отпра огледалото и се оказа е е с 1,17 промила алкохол и бързаше за работа щял да боядисва коли :shock:
E надявам се, че ше бърза да боядисва вече с градския транспорт :)
santo_traficante
25-06-2007, 16:56
E надявам се, че ше бърза да боядисва вече с градския транспорт :)да така ще е :wink: май за дълго време :D ем пил ем кара като ненормален...ем смело ми вика викай КАТ няма грижа аз работя еди къде си :D е викнах ги.... :D и ще си купя най скъпото огледало на пазара :D :D
и аз от Кобрата съм много доволна ;)