View Full Version : Тема от бмв форума
Цитирам:
Колега ти тея от Алфа форума не им обръщай много внимание,полувината са пълни т......и не отбират от нищо само си дрънкат(коя е по бърза,как великия Бобо настроил няква кола а неговата никой не я е виждал,как другите освен него са пълни бездарници и тн....)та щом ти харесват и имаш възможност вземиси такава.
Ето и темата :evil: :evil: :evil:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=57191
Много тъпо и неколегиално отношение :evil:
Малко са преувеличили, но определено има разлика между нашия клуб и техния.
Ако разгледате внимателно там има доста повече пичове, които пипат по колите и има силни технически теми. Аз лично доста чета от там.
При нас за съжаление, както и бах писал преди - много сме силни на теми за джанти, гуми и други такива, които са общи и са попринцип.
Нека тази тема да ни е за обичка и стимул да ставаме по-добри.
nikola_n
22-06-2007, 18:35
:lol: :lol: :lol:
Какво им обръщаш внимание!? Вярно е примерно че аз почти нищо не отбирам от коли, но не се срамувам. Има неща в които съм добър и тоя който е писал в БМВ форума може би нищо не отбира от тях, така че да си гледа работата. А колата си ми е супер и си я харесвам, всеки си има мнение. "5 години и 250 за части" - нещо не схващам, представям си каква гробница е колата му :shock:
Много спам правим тука и приказките са лаладжийски. Аз форума го посещавам от доста време, но постовете ми не са много.
Преди да напиша нещо, първо чета и проверявам. Избягвам да пиша нещо просто защото сега съм се сетил.
nikola_n
22-06-2007, 18:45
Много спам правим тука и приказките са лаладжийски. Аз форума го посещавам от доста време, но постовете ми не са много.
Преди да напиша нещо, първо чета и проверявам. Избягвам да пиша нещо просто защото сега съм се сетил.
А не е ли точно затова форума, за да общуват хората!? Какво като пишеш, никой не е длъжен да чете, нито има някакви ограничения за постовете.
santo_traficante
22-06-2007, 19:19
не ми е ясно какво ви пука?те ни хранят там ние тук :wink: всеки кара каквото му харесва :lol: а и няма кво да ми обясняват за подръжка :wink: и ние сме карали такива коли и знаеме кое колко струва :wink: като влезнеш в магазина и питаш за БМВ части и става Х2 :wink:
айде здраве да им е :wink:
Определено затова е форума! За да общуват хората!
В зависимост какво си говорят хората, това прави облика на форума! Именно там куцат нещата, затова пишат и такива работи за нас.
За справка погледни alfaowner.com & alfa156.net да видиш за какво иде реч.
nikola_n
22-06-2007, 19:33
Добре, но все пак аз не съм автомонтьор, а системен администратор. Как да си пипам двигателя, нали затова са сервизите!? Макар че и аз бих се радвал да има повече компетентни хора в нашия форум - ще помагат повече :lol:
Както и да е, Santo го каза, няма какво да се товарим :wink:
Абе какво се връзвате на тези. То е ясно, че БМВ ве най-здравата кола и частите са най-евтините и харчи 5/100 градско и много други подобни плюсове.
градско 10-11 газ
извьнградско 8-10 газ
колата е 318 м40 комби
BMW на газ, тоя ми е ясен защо не е дал повече от 250лв за част.
Я тази тема в Коша, преди да сме се насрали :D
Всеки да кара кой каквото иска...Аз карам това което ми е на сърцето, БМВ съм имал и много добре знам как е.
Nikiboy Хубаво са като няма понаправени коли да си мълчим а?
Ти как разбра кои к'во прави? Защо не говориш от твое име? Има хора на които просто не им остава време да пишат по некфи форумчета :?
Може и да ми се разсърдите ,ама все пак да разберете кфо е да се плюе по друг клуб.Щото и тука има много превъзбудени от кофейна хора които плют по (vw-club примерно).
nikola_n
23-06-2007, 08:06
Nikiboy Хубаво са като няма понаправени коли да си мълчим а?
Ти как разбра кои к'во прави? Защо не говориш от твое име? Има хора на които просто не им остава време да пишат по некфи форумчета :?
Може и да ми се разсърдите ,ама все пак да разберете кфо е да се плюе по друг клуб.Щото и тука има много превъзбудени от кофейна хора които плют по (vw-club примерно). :th_up:
Вижте им само музикалната тема на тия от бмв форума!С мазни чалгари не искам и да се разправям :twisted:
Там заключиха темата бързо ...
nikola_n
23-06-2007, 12:49
И тук трябва да стане същото :!:
Там заключиха темата бързо ...
Toва показва , че има хора от БМВ форума с колегиално отношение и осъзнаващи , че всичко е въпрос на фенщина и няма смисъл да се храним - та затова заключиха темата - вземете заключете и тази тема, щото са безмислени разни хранилки.
А за тея които са писали против Бобо и разни други глупости - трябва да им постна снимка на двигателя на БМВ Алпината която Бобо и Драго правят :wink:
ЗАКЛЮЧВАЙТЕ!!!
virusalfa
23-06-2007, 14:04
не ми е ясно какво ви пука?те ни хранят там ние тук :wink: всеки кара каквото му харесва :lol: а и няма кво да ми обясняват за подръжка :wink: и ние сме карали такива коли и знаеме кое колко струва :wink: като влезнеш в магазина и питаш за БМВ части и става Х2 :wink:
айде здраве да им е :wink:Много от частите на БМВ да с аналогични цени като на алфа,дори има по-евтини.Има и по-скъпи,но примерно амортисяори за 5-ца и за алфа 164 са на едни и същи цени приблизително :idea: А иначе като качество на сглобката са много по-добри :wink:
MainaCore
23-06-2007, 16:56
Нямам нищо против БМВ, но имам приятели, които карат БМВ-та и те се оплакваха от скъпи части и че са принудени да купуват турски части заради цената и както един от тях се бъзикаше БМВ-то му не било Bayerische Motoren Werke, a Bursa Motoren Werke :)
ПС: Евала на колегите от БМВ форума, че са заключили темата.
virusalfa
23-06-2007, 19:49
Нямам нищо против БМВ, но имам приятели, които карат БМВ-та и те се оплакваха от скъпи части и че са принудени да купуват турски части заради цената и както един от тях се бъзикаше БМВ-то му не било Bayerische Motoren Werke, a Bursa Motoren Werke :)
ПС: Евала на колегите от БМВ форума, че са заключили темата.Не позна-бмВ значи Benzin-Maslo-Woda
vikoalfa
23-06-2007, 23:26
ПС: Евала на колегите от БМВ форума, че са заключили темата.Не позна-бмВ значи Benzin-Maslo-Woda
:rotfl:
Само да вмъкна, че бра'т'чеда има BMW от 8 години и едва миналия месец му дойде акъла в главата и си купи.......... ALFA ROMEO!!!