View Full Version : 159 със махагон!!!
когато излезе 159-та бях разочарован, че не се предлага с махагонови апликации,но наскоро видях тази и нещо яко ме дразни така или вероятно не съм свикнал да я гледам така!кажете си мнението пичове! :hvala: http://mobile.de/SIDlKx3-gau8Y4s.B6q2dg ... 239235701& (http://mobile.de/SIDlKx3-gau8Y4s.B6q2dgoBA-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ11826246 47A1LsearchPublicD1100CCar%5B-t-vctpLtt~BmPA1C181B20C219%81Y-t-vCaMiMkQuSeUnVb_X_Y_x_yetposO~BSRA6D1100B10C900BGN CPKWA0HinPublicA2A0A0A0FDieselC147A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&top=199&id=11111111239235701&)
Мисля, че всички пластмасови имитации на махагон са хипер грозни и цигански :boo: :sick: ! И на 156 стои много грозно. Това е една от най-големите излагации на Алфа Ромео в интериорите! :sick1:
cvetelin
23-06-2007, 21:49
ако ще и с тапети да е вътре .... 159 си е ....
на мен лично махагона не ми е допадал никога :roll:
Обаче пък има хора , които мило и драго дават за махагон, независимо че повечето е евтина имитация. Та така, вкусове всякакви.
Вярно е че вкусове всякакви, ама май Алфа нямат... според мен е е просто да сложиш махагон... или той трябва да си отива с ВСИЧКО в колата.. или заебаваш и който иска да си слага да ползва тунинг фирми...
На Мерцедес и др. немски и ангойски коли от високия клас /ниския за мен са на нивото ан Алфа/ им тича... ама всичо е съобразено с махагона..
zabolokor
24-06-2007, 10:21
Не знам дали този вътешен дизайн ще допадне на някой.Направо отвратително!Да загрозиш по такъв начин 159-ката!
Виж на 156-цата мисля,че и отива имитацията на махагон.Като си взех моята нещо не ми допадаше това изпълнение.Сега даже съм на мнение,че варианта без махагоновата имитация стои някак си "постно".Пак повтарям-говоря за 156.
А иначе "нормалния" вътрешен дизаин на 159-ката е уникален!Да се чуди човек как италиянските дизаинери са допуснали такова изпълнение с махагон.
Хм.. според мен е по-добре от 156...
Като казах че липсва нещо /според мен/ се загледах в снимката и според мен волана трябва да е дървен като на 156..... така ми стои като на свинче звънче.... прекалено много редуване на кожа и дърво има в волана....
Другото което ме дразни са климатика и радиото... самите материи не са мислени за дърво според мен... не съм дизайнер, не знам какво е правилното решение, но според мен това не е оптималното.
Gorgizario
24-06-2007, 12:00
Без значение дали е Алфа или не когато от далеч прилича на махагон а като го чукнеш е пластмаса за мен си е грозна работа. А за 159 конзолата не е толкова зле но волана на нищо не прилича :(
на 156 и особено 166 'махагона' стои много красиво според моя вкус,особено на 156 FACELIFT и GT,
където махагонови са само волана и скоростния лост,там вече е уникално,но на 159 си е грозно най-вече,
щото тоя махагон е неадекватно сложен в средата,а не на самия обръч на волана :mr-t: :sick1:
trustworthy
24-06-2007, 12:32
Махагона трябва да го забранят нацяло или поне да му ограничат употребата до допустимия минимум, че да не се чуства човек, че е седнал насред дъсчена барака
това лично на мен изобщо не ми харесва - мое мнение на 156 е много по шик.
според мен махагона или махагоновите апликации,когато са добре изработени и поставени адекватно са много красиви и създават
уютна атмосфера и наи-вече стилна,а също така има по-малко износване!
но на 159 е ужасно изсран,напомня ми на махагона в marea! :?
аз пък досега не съм видял една свястна имитация на дърво в каквато и да екола- последния ми пример е новото паджеро - пълен ташак!!!!!!
и според мен е зле, обаче има хора дето си падат по махагон. КАто ми слагаха алармата на предишната кола имаше 2 дистанционни - едното черно, другото махагоново. аз веднага си закачих черното, а човека беше супер учуден, че съм пренебрегнала махагоновото ;) и ввика, че народа яко си пада по махагон (т.е. имитация), така че хора всякави :)
..........така че хора всякави :)
точно! :wink:
Alfa Pilot
25-06-2007, 11:51
На 159 "махагоновия волан" найстина е много грозен, иначе съм супер голям фен на махагона, атмосферата която създава в салона е доста "по-топла" и "по-жива" от колкото с черна пластмаса и смятам че на 155 и 156 махагоновия интериор изглежда много добре. Ако не друго "махагоновата пластмаса" изглежда много по-добре от обикновенната пластмаса :). А до колкото съм забелязал моя волан си е от дърво, а останалата част от интериора е махагонова имитация.
automaniac
25-06-2007, 18:06
на 156 и особено 166 'махагона' стои много красиво според моя вкус,особено на 156 FACELIFT и GT
ХаХаХа що реши че на 156-99 година волана и топката на лоста не са истинско дърво :evil:
Не знам от къде е таз информация че само Фейската и ГТ са със истински махагон ма е грешно тва инфо :wink:
на 156 и особено 166 'махагона' стои много красиво според моя вкус,особено на 156 FACELIFT и GT
ХаХаХа що реши че на 156-99 година волана и топката на лоста не са истинско дърво :evil:
Не знам от къде е таз информация че само Фейската и ГТ са със истински махагон ма е грешно тва инфо :wink:
аз пък не разбрах как реши че си мисля,че не са махагонови,в кавички е,защото ако не си забелязал таблото леко не е махагоново,а на facelift-a i GT махгон има само на волана и на скоростния лост!и защо пък реши че говоря за 156-99 година??!! :wink: