Log in

View Full Version : интернет в хиподрума

търтей
26-06-2007, 13:30
препоръчайте доставчик моля

goro
26-06-2007, 16:12
Ами аз съм към Spectrum Net и съм много доволен.Плащам 25 кинта за 7мбита (чисто около 900kbps) и 2 компютъра.Просто от фирмата позволяват да си купиш рутер ако искаш и така да си разпределиш нета на 2 компа,като плащаш само една такса,а не две.Незнам дали официално е разрешено,но монтажистите го предлагат като услуга.Единствения минус на работата с рутер е,че скоростта ти се разделя м/у двата компа,ако едновременно се рови в нета.Но за домашно потребление мисля,че е супер.Относно това дали има изтеглени кабели до хиподрума,мисля,че да!Аз съм в кв.Стрелбище,което е съвсем близко,така че съм почти сигурен,че Хиподрума е покрит от Спектрум нет.А и са лоялни.Покрай лошото време през май имаше период от 4-5 дена,през които нямаше нет в квартала.Обещетението беше,че не плащах за юни ИЗОБЩО.Така че ти я препоръчвам фирмичката.Има и тарифа 35 кинта,при която скоростта е значително (почти двойно) по-висока. :wink: :wink: :wink:

pumukle
26-06-2007, 18:54
Аз съм с БГМрежа (http://bgmreja.com/)и съм доволен!
Периодично увеличават скоростите, като тези дадени на сайта са си 100%...никога не ми е падала под тях /имат си собствена оптика/.
Има и готини промоции от сорта на плащаш 8 ползваш 12 месеца и т.н.

Lucky
05-07-2007, 00:09
И аз съм в БГ мрежа за сега няма проблем 15 такса.Ти що не пита кат пихме бира бе :roll: :wink: :lol:

Mind_Control
05-07-2007, 02:01
И аз съм в БГ мрежа за сега няма проблем 15 такса.Ти що не пита кат пихме бира бе :roll: :wink: :lol:

И аз съм към БГмрежа и като цяло съм доволен, ама има периоди, в който 3-4 дни прекъсва нета по 1-2 пъти на ден, но поне веднага оправят повредите.. И от скоростта съм доволен, държи си я стабилно.

търтей
05-07-2007, 10:55
Ти що не пита кат пихме бира бе :roll: :wink: :lol:

шото бех зает с валя

:P :wink:

Pinky
05-07-2007, 11:24
ае бгмрежа са некадърници. По възможност ги избягвай.