Log in

View Full Version : Ако може да ми дадете съвет ;)

kosi427
27-06-2007, 00:33
Искам да си купя кола,проблема е следния че немога да се пра на BMW316 или на GTV. Алфата има много по як вид,но ми казаха че италианските били слаби откъм окачване,и че частите им били скъпи.Вие които сте горди собственици за GTV как мислите?

VFTI
27-06-2007, 00:39
GTV е на светлинни години пред тва умрело БМВ... Макар, че са много различни класове... БМВ то има единствено предимство "простор", който ако бъде сравянван с пунто дори е по-малък, ама карай :lol: :D

lyuli
27-06-2007, 08:56
не мисля че частите за Алфа ще са по-скъпи от тези за БМВ.....

Grigor
27-06-2007, 09:50
GTV-то до колкото знам има по-скъпо задно окачване, но и стъпката му в завои си оправдава цената....

Според мен няма място за сравнение... не защото едната е по-хубава или по-лоша, а защото са различни класове автомобили.

Лично аз съм за Алфата... не защото ще си я взема /доста ми е тясна, ама и аз съм голям/ а защото БМВ за мен почва от 5-та серия и от 2.5 моторите на горе...

TaNo
27-06-2007, 11:36
Аз ще ти го кажа по следния начин: ако искаш да си гъзар и да караш сравнително пъргава и готина кола тва е GTV-то ако изкаж да подръжаваш на селските мутри взимай BMW и му затъмни задните стъкла непременно :lol: :lol: :lol: (и истинските мутри с седмиците щи пресветкат с фаровете да им правиш път и ще псуват по пътя :? )

RoMeO_156_GTA
27-06-2007, 17:42
Под БМВ316 какво имаш в предвид :roll: Е36 седан / компакт или предния модел с два по два кръгли фара :shock: За ГТВ-то почва от 1.8TS двигател , БМВ - 1.6 8) Алфата определено изглежда по-агресивно и по-добър за мен дизайн :wink:

bouncer
02-07-2007, 15:38
ГТВ!!! ама задължително!

MrX
02-07-2007, 16:52
Аз ще ти го кажа по следния начин: ако искаш да си гъзар и да караш сравнително пъргава и готина кола тва е GTV-то ако изкаж да подръжаваш на селските мутри взимай BMW и му затъмни задните стъкла непременно :lol: :lol: :lol: (и истинските мутри с седмиците щи пресветкат с фаровете да им правиш път и ще псуват по пътя :? )

супер тъпо изказване :!:

щом се двуумиш,а не си казал "ГТВ ще е" значи не си кой знае колко запален по ГТВ-то,от страна на динамика гтв-бмв 1:0 ;от страна на дизайн 2:0 ; от страна на комфорт 3:0 ; от страна на разход(като се вземе разликата в обема и мощността) 4:0 и т.н. все .. :0 така че прави си изводи

TaNo
03-07-2007, 14:11

супер тъпо изказване :!:

Прав си малко тъпо беше ама просто написах това което виждам по улиците на Пловдив :?

kosi427
03-07-2007, 19:44
добре,а истина ли е това дето много хора ми разправят-че много често се разваляли алфите,че колкото струвала поне още толкова трябвало пари да си имам за да мога да я подържам?Четох на едно място в форума там имаше някакви цени и кой какво правил по колите,ама не съм запознат :? Ако някой ми отговори ще съм му благодарен :wink:

cvetelin
03-07-2007, 19:53
добре,а истина ли е това дето много хора ми разправят-че много често се разваляли алфите,че колкото струвала поне още толкова трябвало пари да си имам за да мога да я подържам?Четох на едно място в форума там имаше някакви цени и кой какво правил по колите,ама не съм запознат :? Ако някой ми отговори ще съм му благодарен :wink:

не, на ушким се развалят. Те се развалят само виртуално.

deadairplane
03-07-2007, 20:36
То си е до колата бе просто гледай като я зимаш, какво си мислиш че ако минеш през някоя дупка със 100 някоя от 2те коли 6те оцелее ли знам дупки дето и Hummer не би оцелял.
Ще заприличат на Аватара ми.

VFTI
03-07-2007, 23:59
Абе пич...Много се трошат, много харчат, скъпа потдръжка, много са бавни...Я не се занимавай с тия алфи ами си вземи едно опелче :lol:

slav40
04-07-2007, 00:45
Абе пич...Много се трошат, много харчат, скъпа потдръжка, много са бавни...Я не се занимавай с тия алфи ами си вземи едно опелче :lol:
ахаха бързо схващаш ... :lol:

bobi
27-07-2007, 06:23
tupoto bmw :x katafalka zemi si GTV i stani gazar :lol: s bmw-to she go karash i tva e !! a sus gtv-to shte te gledat po ulicite i shte ti bude naistina mnogo priatno 8) pozdrav kum sichki kolegi s GTV-ta 8) gazarcheta 8)