View Full Version : Направо не ми се вярва Ахаха :))
Здравейте на всички. Реших малко да ви развеселя от извесно време си търся километраж за моята алфа ромео 155 1.8ТС 8в 93' и от тук от там намерих 1 не стана ходих при голямата риба правихме некви цигании не можахме да го направим .. и един колега от форума видях че продава част за алфа. Попитах го има ли километраж той каза да ЦЕНАТА МУ Е 500 ЛЕВА :) хаха направо не ми се верваше мислех че има техническа грешка ама като му казах че не давам повече от 40-50лева той ми се скара чак и ми вика купи си хаха :) няма да споменавам името му за да не му се смеете поздрави :)
:shock: това да не е за новите S-klasa бре :lol:
то може да е километраж с колата заедно
Колеги, стига сте се смяли - мойе да е направен от чисто злато! :D
може да е със златни нишки магистралите хахах :) 500 лева направо не ми се верва :)
сигурно качва много коне и можеш 300 км/ч да дигнеш с него :roll:
Вярно се е объркал колегата явно. То за толкова пари ударена 155-ца можеш да вземеш - цялата.
Вярно се е объркал колегата явно. То за толкова пари ударена 155-ца можеш да вземеш - цялата.
не исках да му казвам името на момчето ама не ми се вярва .. каза ми че питал колко струвал нов километраж с всичките уреди и ми обяви нова цена 3300 лева !!! по междодругото името на ник-а му е "gaiska'
гайска пич ако прочетеш това някой път не ми се сърди а си смени дилъра ! поздрави
ето и разговора последния !
От: gaiska
До: elenkof
Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 11:49 pm
Заглавие: Re: .
днес питах за нов "километраж", както му казваш ти и познай какво-казаха ми , че се продава заедно цялото табло и струвало 3300 лв.
Незнам какво имаха в предвид , но ако ти си по-навътре в нещата разкодирай ми това нещо. Попитах и за отделни уреди само и ми казаха НЕ!
Километражи за 155 съм виждал да се продават във форума за 40-50 лева - за мен това е една нормална цена. А цените на ново да ги гледаш и по тях да определяш цени- звучи доста несериозно.
незнам какъв му е случая ама на мен лично не ми се вярва :)) поздрави
На мене пък ми става още по гот като виждам, че и 156 има бая на части вече.
Сега ако търсиш за 156 може и 5000 да ти кажат :D
Ами все пак в момента читава 155-ца е към 3000 лева. За цялата кола!
Така че 500 лв. за километраж- ами не върви :)
Като сме тръгнали в тоя дух, да ви споделя преживяване от преди година:
Счупи ми се задната лява външна дръжка на 155цата и отивам в един магазин да си търся нова. Обявяват ми цена от 35лв. за чисто нова. Купувам я аз и отивам да ми я монтират! Познайте! 55лв. за демонтаж на старата и монтац на новата! Тея хора нямат акъл!!!
Ами за това - сам. Като не можеш сам - обади се на приятел :)
хаха
Та се сетих един виц по повода.
Шоуто с Ники Кънчев - нещо за милионери беше.
Въпрос към участник: Коя е любимата поза на жена ви?
Участник след дълъг размисъл. - Мисля да ползвам жокера "обади се на приятел"
Водещ - въздъхва облекчено: Уффф, добре че не искахе помощ от публиката :)
Шоуто с Ники Кънчев - нещо за милионери беше.
Въпрос към участник: Коя е любимата поза на жена ви?
Участник след дълъг размисъл. - Мисля да ползвам жокера "обади се на приятел"
Водещ - въздъхва облекчено: Уффф, добре че не искахе помощ от публиката :)
И задължителната реплика след всеки виц - "Шегувам се разбира се"
Като сме тръгнали в тоя дух, да ви споделя преживяване от преди година:
Счупи ми се задната лява външна дръжка на 155цата и отивам в един магазин да си търся нова. Обявяват ми цена от 35лв. за чисто нова. Купувам я аз и отивам да ми я монтират! Познайте! 55лв. за демонтаж на старата и монтац на новата! Тея хора нямат акъл!!!
хаха и аз си търсех задна лява дръжка сумати време .. и така и не намерих ама това е прекалено 55 лева за монтаж демонтаж те са се изгаври ли със здравето ти :) бтв 500 лева за километраж 2-ра рака и 3300 лева за чисто нов :) на далавера е аз ще взема да си купя един за спорта да имам поздрави :)
бтв 500 лева за километраж 2-ра рака и 3300 лева за чисто нов :) на далавера е аз ще взема да си купя един за спорта да имам поздрави :)
Недей, кой знае колко ще ти вземат за монтаж :lol:
бтв 500 лева за километраж 2-ра рака и 3300 лева за чисто нов :) на далавера е аз ще взема да си купя един за спорта да имам поздрави :)
Недей, кой знае колко ще ти вземат за монтаж :lol:
ахха числа неземни сигурно ще ми вземат една пестинарка само за демонтаж и още една за монтаж :) поздрави