PDA

View Full Version : Alfa 33 1.5 ti - 1988 g.

Nikola Georgiev Nikolov
29-06-2007, 02:36
Moga li da polutcha shema na zacepvaneto na dvata vala na boksera ?
Na kade sochat belezite , poglednato otpred . Kakva e podredbata na kabelite na sveshtite na distributornata kapachka ?

Писането на кирилица във форума е задължително!!!

MrX

Lisan
01-07-2007, 23:00
:shock: Егаси,нема ли кой да каже на колегата как да си опраи колата :oops: :oops:имаш лично :!:

vikoalfa
01-07-2007, 23:57
:lol: Май няма корифей :lol:

Bobi_33
02-07-2007, 03:44

Ми кажи ти де, гледам корифей и тунер го даваш :wink:

vikoalfa
03-07-2007, 12:31

:lol: :lol: :lol: Аз за да давам мнение значи знам как се прави.
Лошото в случая ,че ми прави впечатление, че ти използваш и най-малкото да се присмееш на колегите във форума.Като искаш да си полезен бъди полезен,а не проявявай злоба.Имах ти огомно уважение ,но го изгубих :wink:
Зацепването става по следния начин-на задния капак на двигателя има стрелка,на маховика има буква Т и тя се прикарва до стрелката.Свалят се капаците на клапаните и в задния край на легените на валовете има белези който представляват нещо като удар от секач.Същия белег го има на разпределителния вал.Белезите трябват да съвпаднат,палеца трябва да сочи първи цилиндър :idea:

vikoalfa
05-07-2007, 00:56

:lol: :lol: :lol: Аз за да давам мнение значи знам как се прави.
Лошото в случая ,че ми прави впечатление, че ти използваш и най-малкото да се присмееш на колегите във форума.Като искаш да си полезен бъди полезен,а не проявявай злоба.Имах ти огомно уважение ,но го изгубих :wink:
Зацепването става по следния начин-на задния капак на двигателя има стрелка,на маховика има буква Т и тя се прикарва до стрелката.Свалят се капаците на клапаните и в задния край на легените на валовете има белези който представляват нещо като удар от секач.Същия белег го има на разпределителния вал.Белезите трябват да съвпаднат,палеца трябва да сочи първи цилиндър :idea:

Кво са не е ли така :?: Кажете бе колеги :?: