View Full Version : Въпрос към варненци
Колеги има ли някое подходящо и спокойно от простаци място, за прекарване на вечерта след концерта в Каварна, на открито близо до морето, в радиус примерно 10 км от каварна :?: ще съм благодарен ако помогнете, много обичам да спя на открито ама покрай бандите алкохолици и боклук в Каварна не ми се ще. :P
колега заклевам се при мен вчера 28.06 идваха хора от каварна който живеят в близост до мястото на концерта и ми дадоха визитка човека каза имам стая с 4 легла 15 лева на вечер .. собствен санитарен възел тераса ТВ некви такива имаш ЛС поздрави
Мерси много! Но при нас в случая не е въпроса за парите ми просто искаме да спим на открито :)
http://keskustelut.a-lehdet.fi/attach-tuulilasi/75/1675/hippi.jpg
имаш ЛС прави каквото искаш :) спи ако искаш и в колата :P поздрави и весело уу Каварна
Е че кво по хубаво от това да спиш с любимата :P Само дето последният път като спах в Alf ми откраднаха 4те капачки на джантите :o
Е че кво по хубаво от това да спиш с любимата :P Само дето последният път като спах в Alf ми откраднаха 4те капачки на джантите :o
хахахаах това е било чиста проба подигравка :) поздрави
аз имам същото питане ама за Варна, квартира
че предпочитам да си го уредя преди да тръгна на там
п.п. в случая не съм фен на поляните, искам баня и възглавница :bath:
на концерта ли ще ходиш ? за квартира може да питаш elenkof той май има нещо предвид
не, по семеен бизнес и на пожар :jumping: , може да нямам време даже да се топна в солена вода
зависи кога искаш да тръгваш, може заедно да пътуваме натам, с двете коли имам предвид де
колега - odisey - днеска на Ломското забравих да ти подаря едно нищо.Подаръка е в стила на аватара ти . :rosso_spider:
:))) хаха каска да не е ?
Много ми стана кеф, че се видяхме :wink:
trustworthy
30-06-2007, 22:40
аз имам същото питане ама за Варна, квартира
че предпочитам да си го уредя преди да тръгна на там
п.п. в случая не съм фен на поляните, искам баня и възглавница :bath:
Една баба над моя апартамент дава квартири. 15 май беше леглото за сам в стая. Ако искаш, пиши едно лично