View Full Version : Луд по целата си глава :)........
Не знам дали знаете ма единия от хАдмините ви е луд по целата си/голема/ глава. Рацер еййй, за първи път да видя алфаджия да се ръчка как си требе/рискувайки да мяцне маторя/ :lol: :lol:
П.П Уйкенда съм почивка дай се сбереме на биринг! :lol:
Не знам дали знаете ма единия от хАдмините ви е луд по целата си/голема/ глава. Рацер еййй, за първи път да видя алфаджия да се ръчка как си требе/рискувайки да мяцне маторя/ :lol: :lol:
Издай го, коя от сите рацери :roll: :lol:
[quote="Борил":2z8qgnpq]Не знам дали знаете ма единия от хАдмините ви е луд по целата си/голема/ глава. Рацер еййй, за първи път да видя алфаджия да се ръчка как си требе/рискувайки да мяцне маторя/ :lol: :lol:
Издай го, коя от сите рацери :roll: :lol:[/quote:2z8qgnpq]
Нек сам си признае, аз съм дискретен. :lol: :lol: :lol:
vikoalfa
01-07-2007, 00:42
[quote="Борил":2jvodovs]Не знам дали знаете ма единия от хАдмините ви е луд по целата си/голема/ глава. Рацер еййй, за първи път да видя алфаджия да се ръчка как си требе/рискувайки да мяцне маторя/ :lol: :lol:
Издай го, коя от сите рацери :roll: :lol:[/quote:2jvodovs]
Що коя :?: :shock:
В момента се сещам за два възможни отговора - дай жокерче - например цвят на колата :roll:
В момента се сещам за два възможни отговора - дай жокерче - например цвят на колата :roll:
Цървен. :lol: :lol: :lol:
Ааа как за първи път бря.Само един?
Аз не познавам Алфаджия дето да не си настъпва колата.Остави тия работи. :lol:
Ааа как за първи път бря.Само един?
Аз не познавам Алфаджия дето да не си настъпва колата.Остави тия работи. :lol:
Да бе добре, се съединителя приплъзва, маслото и ремъка са стари, тия кафета колко съм ги пил :lol: :lol: :lol:
Не знам за кафетата.Аз ти казвам за хората, които аз познавам.Нямам претенции да са от форума :D
Не знам за кафетата.Аз ти казвам за хората, които аз познавам.Нямам претенции да са от форума :D
Е аз от форумът ви познавам само един, а алфисти бая. :lol: :lol: :lol:
Не се засягай, ама си поредният човек, който се опитва да разграничи нещата на добро и лошо и на черно и бяло...ако ме разбираш правилно :)
Аз спирам, че това стана на някакъв пуберски чат, а на мен не ми е приятно да чета такива във форума.
Лек ден! 8)
EvgeniiM
01-07-2007, 13:53
Валжо де са те засекли бре
Мое и Насо да е :roll:
Мое и Насо да е :roll:
Он е, он е...... :lol: :lol: :lol:
Валжо де са те засекли бремен само по димката дето пускам могат ме засече.... деа и теслива кола :lol:
Я да та питам тебе: Ти що праиш светофарни гонки, бре мискинин ! Нал знайш, че е незаконно :)
trustworthy
01-07-2007, 21:42
Рейсърът го разбрахме кой е, ама за цвета на колата сигурно ли е, че е червен, а не син :roll: :P
Я да та питам тебе: Ти що праиш светофарни гонки, бре мискинин ! Нал знайш, че е незаконно :)
Пълзиме по ръбОт тъй е най-сладко. :lol: :lol: :lol:
Кога ше се видиме ве, умело ската тоя уЙкенд, дай нещо се разбереме за по-натам.