View Full Version : Отказаха 1-3 степен на вентилатора на купето
Последната степен работи :?: и нулевата
Някой имал ли е такъв проблем?
Не че е голям проблема ама понякога става много студено вътре.(не мога да повярвам от какво се оплаквам)
Как може да се оправи?
И още нещо, за да стигна до ел.часта на врътката на вентилатора(тая над пепелника) трябва ли да сваля цялото табло?
Последната степен работи :?: и нулевата
Някой имал ли е такъв проблем?
Не че е голям проблема ама понякога става много студено вътре.(не мога да повярвам от какво се оплаквам)
Как може да се оправи?
И още нещо, за да стигна до ел.часта на врътката на вентилатора(тая над пепелника) трябва ли да сваля цялото табло?
аз да съм на теб, ще я закарам на Бобо, той много обича да рови по конзоли :))) и е много добър, с тия тънки пръстенца :lol:
само дето май е на море?
Че ейго къде е морето
даже и инструменти си нося :lol:
ма ще ме утрепе, или удави
проблема ти е елементарен но е цял ден работа трябва да свалиш мотора на парното и някои да ти смени едно съпротивление на платката и посло пак по обратния ред
мотора е под жапката в краката врьткит са ти здрави не ги пипаи тях
И съпротивленията за зад него нали?
в посока на двигателя, поне така го гледах на една схема
защото има някакви намотки закачени за там дето се пада горе долу касетофона или пепелника(зад жабката), и като ги откачих, спиря да работи вентилатора изобщо, та тези намотки се свалят за 15 мин.
възможно ли е да има други? но е само една намотка :roll: , но пък може да са няколко кръга(не се загледах много изглеждаше наред, може да ги замеря да проверя де)
ето така изглежда на схемата:
за моито разглобиха жаката и всичко около нея извадиха потора и на това дето е на малката схема смениха 1 сьпротивление и заспа беше влязла вода от филшера на климата
alfatras
02-07-2007, 23:46
Сядаш на седалката(до шофьора)ама обратно-с краката нагоре :D и гледаш зад жабката-там има една конзола в която влизат жички хваната с 2 болта-сваляш я-слагаш тънко телче на изгорелия и си ти-2 години карах така докато я продам-никакви проблеми !
Понеже се съмнявам дали разбра нещо-използвай търсачката-има доста теми за този проблем колега!
Оправено срещу 10 лв. - съпротивлянията от италянеца, и 20 мин. работа, без сваляне на мотора на вентилатора
Оправено срещу 10 лв. - съпротивлянията от италянеца, и 20 мин. работа, без сваляне на мотора на вентилаторапри кой:)
ааа пред блока
все пак ми е кеф да се занимавам с такива дребни неща :D