View Full Version : Аман от комплексари!!!
Вчера си карам по бул. "Черни Връх" и гледам пред мен един пич с неква стара Мазда и стопа му виси на едно кабелче. От чиата колегиалност направих нарушение за да спра до него и да му кажа!!! А пича ми вика: "Теб кво те бърка кво виси от мойта кола, бе мухльо"!!! Колкото и човк да се опитва да помага на хората, все се намира по някой "селяндур", който да му убие ентусиазма! Аман от комплексари!!!
Това си му е начин на живот на човека... :lol: :lol: :lol:
Ами като му отвори некой багажника на светофара, ще смени тона, друг е въпроса ,че няма страх от закона ! :roll:
Аз ако бях, щях да слезна.... :lol:
ALFA155Ts
03-07-2007, 14:30
ми аз пък намерих портфеил пред моя гараж пълен с документи и отидох да го върна на адрес и .......................... досещате се какво стана окоза си че аз съм го откраднал на плажа ........ и ходих да пиша обяснение в полицията абе ко да ви кажа вече ми писна от българската простотия
И аз мислех да сляза, но ме спряха 2 неща:
1. Бях с приятелката ми!
2. Не ми се пада на неговото просташко ниво!
Аз мисля че в такъв случай трябва да поемеш дълбоко въздух и да забравиш. И следващият път като видиш пак подобен случай да постъпиш по същия начин! Браво за постъпката!
Прав си, колега, но след няколко такива неуспешни опити, ти идвва да се откажеш! Аз специално не понасям такива отношения между хората..... Не е нормално!
Аз пък винаги щях да се заям :lol:
Щях да го питам "Кой е мухльо и на кой му виси стопа?!" :lol:
Абе, к'во ше му обяснявам - слизам и му го ремонтирам :lol:
Позволете ми да споделя мои подобни ситуации, уви, аз обиновено съм на мястото на този, на който нещо му показват, но винаги съм благодарила любезно 8)
Спомням си случка от 8 март, когато колегите ни бяха подарили на всички жени цвете в саксия. Аз имах и други неща в ръцете и за да си намеря ключовете, трябваше да оставя саксията някъде... оставих я на капака. И явно съм забравила. Бях си тръгнала с цветето, все още бавничко, един мъж усмихвайки се ми сигнализира, че имам нещо на капака и аз включих. :D
Та продължавайте да бъдете хора, въпреки простаците, защото можете да помогнете на някой, който ще е благодарен. Това е важното. В моя случай спасихме едно цвете. :P
Цвете в саксията или в твое лице ;)
хехе, мисля, че в този случай за мен нямаше никаква опастност .... спасихме саксията :D
пп.мислех да не се отклонявам както винаги от темата, но на цветето не му е било писано явно ... като го пресаждах го оставих за малко с още две приятелчета-саксии на капака на тоалетната, който е наклонен и докато изчистя пръстта на балкона чух "туп" и дотам им беше :(
хехе, мисля, че в този случай за мен нямаше никаква опастност .... спасихме саксията :D
пп.мислех да не се отклонявам както винаги от темата, но на цветето не му е било писано явно ... като го пресаждах го оставих за малко с още две приятелчета-саксии на капака на тоалетната, който е наклонен и докато изчистя пръстта на балкона чух "туп" и дотам им беше :(
Май вярно не им е било писано на тези цветя...... :D
Аз мисля че в такъв случай трябва да поемеш дълбоко въздух и да забравиш. И следващият път като видиш пак подобен случай да постъпиш по същия начин! Браво за постъпката!
и аз така мисля.
Добре де, обяснете ми, защо е нужно някакъв тъп, проЗ, селянин да ви мачка с едно плиткоумно изречение?!
Колкото и изтъркано да звучи, все някой ден ще му се наложи някой да му направи услуга - и тогава той ще получи същия отговор! Защото "проЗтите селяндури" са много! И тогава ще разбере колко е кофти да ти отговаря по този начин.
това дали те мачка зависи от теб, ако не му обърнеш внимание не мисля че може да се каже че те мачка.
Добре де, обяснете ми, защо е нужно някакъв тъп, проЗ, селянин да ви мачка с едно плиткоумно изречение?!
щот ако за всяко нещо се заяждахме нямаше да е пътно платно а каубойска стреща,а всеки път когато тръгвам за София си изразходвам речника от псувни още преди да стигна центъра,я си престави ако на всеки слизах да му показвам съветника,докъде щеше да се стигне
Колкото и изтъркано да звучи, все някой ден ще му се наложи някой да му направи услуга - и тогава той ще получи същия отговор! Защото "проЗтите селяндури" са много! И тогава ще разбере колко е кофти да ти отговаря по този начин.
тоя човек никога нищо няма да разбере ами ше си умре ТЪП!!!! затова не трябва да си губим времето с такива хора!
тоя човек никога нищо няма да разбере ами ше си умре ТЪП!!!! затова не трябва да си губим времето с такива хора!
Тъп и с огромно самочувтвие...Тази комбинация е мега гнусна,но най-често срещана..за съжаление :priest: :jason2:
Аз пък мисля, че такъв трябва да си отнесе благословиите, а ако трябва и боя. Защото ако не му отговориш нищо, ще запазиш негативната енергия в себе си и ще си я изкараш на жената/детето/подчинения/някой друг невинен. Затова кретените си ги храня, без да ми пука, че било просташко. Защото не искам даси го изкарвам на невинни хора.
Подобна ситуация имах преди няколко дни. Един манекен от чалга клиповете с прекрасен син Г3 с черни брони(без да обиждам колата) ми заяви, че не знам правилника. Това при условие, че е в моята лента и му направих място да се качи на тротоара с кънтри голфа. Според него, когато лентата му е заета от спрели коли, трябва да му направя място за да мине. Когато се опитах да го коригирам през джама, явно въодушевен от солариума, който тъкмо беше посетил, ме заплаши, че ще слезе и ще ми смачка главата. 8) Неясно защо леееко се разубеди, вероятно защото се съгласих да ми я счупи. :roll: И най-важното, той остана уверен, че аз съм селянина, който нарушава правилата :roll: Винаги са ме учудвали младежи, които са бутнали по щанга как бързо започват да чупят глави :lol:
trustworthy
03-07-2007, 21:09
...Винаги са ме учудвали младежи, които са бутнали по щанга как бързо започват да чупят глави :lol:
Е тоя се е отказал като те е видял такъв хилав :)
Последният ми случай беше с един 1.50м висок, който беше с жена си в колата, а аз бях с колегата ми, дето е малко по-голям от мене (1.90 и 110 кила :)), та тоя излезе, извади телефона си и ни каза да изчакаме да се обади на 'аверите си', които щели да ни натрошат :) Прости изчисления показваха, че двамата с колегата ми щяхме да сме го разфасовали няколко пъти, докато извика 'аверите' му, но не сме такива гамени просто :)
santo_traficante
03-07-2007, 21:36
:lol: :lol: скоро изпреварвам едно Типо и от вътре няква овца шофьорка ми показва среден пръст :shock: изпреварих я и и теглих еднана ум :lol: обаче гледам в огледалото до нея някъв пич и оня ръкомаха и се пени яко :shock: спрях по средата на улицата да няма къде да минават да видя какъв им е проблема на тея двамцата :evil: излиза ми някво кюфте 1.60м и ми се перчи че съм давал зор на жана му като карала колата :shock: набързо му промених мирогледа :lol: тъпанар :lol:
И аз мислех да сляза, но ме спряха 2 неща:
1. Бях с приятелката ми!
2. Не ми се пада на неговото просташко ниво!
Няма такъв вариянт........... слизам и квот стане - бах ти тиквеника! Морала никой не го зачита в днешно време! На кухи тикви,само с бой им се налива акъл .....!
:lol: :lol: скоро изпреварвам едно Типо и от вътре няква овца шофьорка ми показва среден пръст :shock: изпреварих я и и теглих еднана ум :lol: обаче гледам в огледалото до нея някъв пич и оня ръкомаха и се пени яко :shock: спрях по средата на улицата да няма къде да минават да видя какъв им е проблема на тея двамцата :evil: излиза ми някво кюфте 1.60м и ми се перчи че съм давал зор на жана му като карала колата :shock: набързо му промених мирогледа :lol: тъпанар :lol:
Колега, да ти кажа до някъде е прав.
С предишния ми автомобил (Рено 21) не им правеше впечатление, и можеха да си карат в лявата лента пред мен докато им свърши бензина...
Прави ми впечатление, че с тази кола, когато залепя някой отзад се прибира доста бързо на място. Все още не мога да си обясня точно защо... Може би заради вида на предницата, може би защото фаровете са относително ниско, и на този отпред като погледне в огледалото и види зад себе си автомобил, чиито фарове са скрити под долната линия на задното му стъкло му се струва, че сме много близко, а може би просто сме си кретени и даваме бая зор на хората
:lol:
Вчера си карам по бул. "Черни Връх" и гледам пред мен един пич с неква стара Мазда и стопа му виси на едно кабелче. От чиата колегиалност направих нарушение за да спра до него и да му кажа!!! А пича ми вика: "Теб кво те бърка кво виси от мойта кола, бе мухльо"!!! Колкото и човк да се опитва да помага на хората, все се намира по някой "селяндур", който да му убие ентусиазма! Аман от комплексари!!!
Чудесно си постъпил, просто преглътни рисковете на живото предаване.
Хора с дълбоко-провинциално мислене и манталитет има доста, така че не им се впрягай и не си трови нервите за глупости.
Ма поне да го беше нахранил, да ти олекне :D
подкрепям колегите!
такива простаци само с бой ще ги оправим! аз имах подобна случка снощи. едно келешче с Пежо 306 пред арена запад щеше да ме убие защото в опита си да ме изпревари от дясно и да не се удари в спрялата отпред кола не видя таксито което пусках пред мен от лява лента и за малко да ме изхвърли в огражденията!!! полудях! светнах му с дългите и с двете ръце на клаксона! онзи бабаит обаче реши че трябва да гледа лошо в огледалото и нарочна да ме засича до светофара на К. Величков. като видя какъв е в колата и се опита да избяга(бях с една Шкода Фабиа 1.2 MPI), ама на опълченска нямаше къда да ходи....скоро няма пак да прави така!
ми той може и да не прави така ма може да си го идкара по същия начин на някой друг тъпаците не забравят лесно такива неща
трябва просто да си има нормална полиция за тия идиоти и да им треска по 100 лв глоба! доста ще намалеят кадрите като тия от камерите по сф.!
нормална полиция = утопия по нашите географии
За съжаление това в момента е адекатно решение за такива селяци,следващият път ще се замисли преди да се прави на велик :idea: :evil: :lol:
Малко офф, но определено с алфата не се задържат коли пред мен при първа възможност бягат в дясно, а при голф-а нямах такива впечатления!
sa6o_roman
05-07-2007, 03:00
леле вие и тема отваряте 4ак за тия... а те 6том не сфа6тат 4е иска6 да помогне6 на4и савсем им е през... и никога нема 4ак и тема да пускат за тва ( въпреки 4е е полезна принципно)
бтв не зна4и 4е като си от село си прост и комплексиран
ако не е знаел за повредата е 6тял да ти благодари, ама "он си знае" и не го боли