PDA

View Full Version : няма ли някой...

cvetelin
05-07-2007, 16:41
няма ли някой дет да работи във фирма за реклама или нещо от сорта...
да направи примерно детелинки или надписи някъкви

аз искам да речем два малки надписа cuore sportivo и две детелинки....

Martino
05-07-2007, 16:55
Имам един приятел дето работи в такава фирма, говорих с него и каза само да му дам материялите и ще ги направи и някви пари ще трябва да му дам за работата. АКо искаш прати някоя картинка или нещо такова и ще му дам да направи една - две лепенки за мостра.

cvetelin
05-07-2007, 17:11
Имам един приятел дето работи в такава фирма, говорих с него и каза само да му дам материялите и ще ги направи и някви пари ще трябва да му дам за работата. АКо искаш прати някоя картинка или нещо такова и ще му дам да направи една - две лепенки за мостра.

аа идеално ... ай да варим да пием кафе .. да ти кажа ;)

Martino
05-07-2007, 17:12
Отиваме нямаш грижи.

bongo
06-07-2007, 02:49
знам едно рекламно студио и съм правил лепенки за коли там на два пъти. Казаха ми че били от специално фолио за автомобили и им давали 10 години гаранция. Лепенките си стоят от година и нещо вече и засега няма проблеми. Проблема на това фолио обаче е че, цялата лепенка трябва да е от един цвят, но вариант си остава да наслагваш. Иначе нямаш грижи, само трябва картинката във векторен формат и изощо не е скъпо.

elenkov
06-07-2007, 09:09

аа идеално ... ай да варим да пием кафе .. да ти кажа ;)

и аз искам на кафе и аз искам детелинки

cvetelin
06-07-2007, 10:54
знам едно рекламно студио и съм правил лепенки за коли там на два пъти. Казаха ми че били от специално фолио за автомобили и им давали 10 години гаранция. Лепенките си стоят от година и нещо вече и засега няма проблеми. Проблема на това фолио обаче е че, цялата лепенка трябва да е от един цвят, но вариант си остава да наслагваш. Иначе нямаш грижи, само трябва картинката във векторен формат и изощо не е скъпо.

намерхме, днеска ша видим кога ша са готови .. май даже ша бъдат релефни :)
като ги залепим ша ги видиш:)

Yon
06-07-2007, 11:02
намерхме, днеска ша видим кога ша са готови .. май даже ша бъдат релефни :)
като ги залепим ша ги видиш:)

Една детелинка за Търново имайте предвид :wink:

Martino
06-07-2007, 15:59
Една детелинка за Търново имайте предвид :wink:
Нямаш проблеми. Само да станат качествени. :)